Парктроніки

Знайдено: 1 - 7 серед 8 товарів
Номер: 00000011462
 

Паркувальна система виробника ParkCity Odessa 418/102 white призначена для безпечного паркування транспортного засобу. Парктронік обладнаний чотирма датчиками діаметром 18 мм, установка яких проводиться позаду автомобіля.

Така кількість датчиків виключає появи мертвих зон. Дана система має дисплей, що дозволяє стежити за відстанню до перешкод. Наявність дисплея є перевагою системи. Також є можливість регулювання гучності.

Паркувальна система ParkCity Odessa 418/102 white - пристрій, який попереджає водія про перешкоди на дорозі, які знаходяться позаду автомобіля, а також інформує про відстані до них. Використовуючи парктронік процес паркування стає набагато легше і безпечніше. Система розпізнає практично всі предмети на шляху.

Функціонує парктронік на відстані від 0.3 до 2 м, і в разі появи перешкоди подасть звуковий сигнал, при цьому на дисплеї можна буде спостерігати точну відстань до перепони.

Паркувальна система ParkCity Odessa 418/102 white - важлива система автомобіля, яка допоможе безпечно здійснити парковку в різних ситуаціях.

1 356грн.
Номер: 00000007520
 

Паркувальна система виробника ParkCity Center 418/102 White LW призначена для безпечного паркування транспортного засобу. Парктронік обладнаний чотирма датчиками діаметром 18 мм, установка яких проводиться позаду автомобіля. Така кількість датчиків виключає появи мертвих зон .

Дана система має світлодіодний дисплей з двома шкалами, що дозволяє стежити за відстанню до перешкоди. Наявність дисплея є перевагою системи. Також є можливість регулювання гучності.

Паркувальна система ParkCity Center 418/102 White LW - пристрій, який попереджає водія про перешкоди на дорозі, які знаходяться позаду автомобіля, а також інформує про відстані до них. Використовуючи парктронік процес паркування стає набагато легше і безпечніше. Система розпізнає практично всі предмети на шляху.

Функціонує парктронік на відстані від 0.3 до 2 м, і в разі появи перешкоди подасть звуковий сигнал, при цьому на дисплеї можна буде спостерігати точну відстань до перепони.

Паркувальна система ParkCity Center 418/102 White LW - важлива система автомобіля, яка допоможе безпечно здійснити парковку в різних ситуаціях

1 505грн.
Номер: P16757
 
Технічні параметри ParkCity Kiev White: Процесор: Phillips; Кількість датчиків: 8 Робоча напруга: 10-15 вольт; Діапазон робочих температур: від -40C до + 80С; Подвійна ізоляція проводів, всі роз'єми вологозахищений; Гучність біпера 70-90 ДБ; Регулювання гучності звуку; Датчики оснащені роз'ємами; Точність вимірювання 10 см; Компактний блок; Самодіагностика при включенні; У комплект паркувального радара (парктроника) входить: -центральний блок системи; -дисплей (індикатор); -інструкція російською мовою; -8 датчиків; -фреза (для отворів в бампері потрібного діаметру); -лінійка (для розмітки бампера); -комплект проводів; -установочний комплект (двосторонній скотч, стяжки). Опис ParkCity Kiev 818 / 302L білий: Парктронік ParkCity Kiev 818 / 302L White знаходить перешкоди і повідомляє Вам про них на LCD (рідкокристалічному) дисплеї. У даній моделі додана нова опція: голосове повідомлення російською мовою. Так що, тепер система не тільки показує відстань до перешкоди, але ще і говорить про його наближення. При це, Ви можете вибрати тип сповіщення: голосом або звуком, а також відрегулювати гучність. Парктронік ParkCity Kiev 818 / 302L White оснащений 8-ю ультразвуковими датчиками діаметром 18 мм, тому система контролює простір як позаду, так і попереду Вашої машини. Виявлення перешкоди походить від 2,5 до 0,3 метрів. Спеціально включати радар не потрібно - пошук об'єктів починається автоматично при русі заднім ходом.
3 667грн.