Паста для миття рук

Знайдено: 1 - 0 серед 1 товар
Артикул: W525
 

Паста для миття рук K2 Abra призначена для очищення, захисту та догляду за руками. Має передову сучасну формулу на основі інноваційного абразиву, який покращує механічні властивості та полегшує очищення. Завдяки консистенції, що нагадує ніжну пластичну масу користуватися надзвичайно приємно.

Властивості

Має блискучий, свіжий і підбадьорливий аромат лимона з інтенсивністю ароматичних олій. K2 Abra легко видаляє стійкі забруднення, відмінно справляється з оливами, жирами, мастилами, фарбами, лаками, кіптявою, вугільним пилом, бітумними продуктами, іржею, клеями та іншими забрудненнями, які важко видалити.

Стійкий до бруду та ніжний до рук. Має нейтральний pH і зволожуючі інгредієнти, які запобігають сухості рук. Дерматологічно перевірено. Не містить мінеральних абразивів. Інноваційний абразив мінімізує ризик засмічення каналізації. Біорозкладаний. Зберігається тривалий час без втрати якості та миючих властивостей.

Застосування

Завдяки своїм інноваційним властивостям ручна паста K2 ABRA з абразивом широко використовується в автомеханічних майстернях, кузовних і фарбувальних майстернях, промисловості, гірничодобувній промисловості, ремеслах тощо. Незамінний в побуті, де допомагає підтримувати чистоту під час ремонту, будівельних і садових робіт тощо. Необхідно мати в майстерні, гаражі, саду та вдома.

0грн.