Присадка для системи охолодження мотоциклів Motul MoCOOL 0,5л 107798

Бренд: Motul
Номер: 847405
664грн.
$
Замовлення до 250 грн. відправляємо при 100% оплаті.
В наявності

Додаток до охолоджуючої рідини. Знижує температуру двигуна на 15⁰С (30⁰F). Покращує теплообмін. Концентрат.

Призначений для всіх систем охолодження мотоциклів, автомобілів, квадроциклів, коли спостерігається перегрів двигуна або в умовах перегонів. Застосовується для зменшення робочої температури двигуна.

Увага:

Деякі види перегонів передбачають лише використання чистої води в якості охолоджуючої рідини, тому перед використанням необхідно проконсультуватися з організаторами перегонів. MoCool не забезпечує захист від замерзання.

Схвалення:

  • Схвалено ASRA (American Sport Bike Racing Association)
  • Схвалено CCS (Championship Cup Series)
  • Схвалено WERA Motorcycle Roadracing

Двигун починає охолоджуватись від 15⁰С (30⁰F): покращує теплообмін і ефективність системи охолодження двигуна. Не сприяє корозії системи охолодження двигуна. Рекомендується для систем виконаних із магнієвих, алюмінієвих плавів, чавуну, міді, латуні, бронзи. Захищає водяний насос, запобігаючи кавітацію. Низьке споживання інгібітора корозії. Не взаємодіє з ущільненнями гумових патрубків і пластмасовими деталями.

Motul MoCool – це концентрат охолоджуючої рідини, який може бути змішаний із дистильованою водою для негайного застосування в якості теплоносія. Змішати у кількості 5% (20:1). Не використовувати продукт у чистому вигляді.