Сервісні продукти для мототехніки та підвисних двигунів

Знайдено: 1 - 0 серед 1 товар
Номер: 305311
 

Діемульгуюча трансмісійна олія з високими експлуатаційними властивостями, спеціально розроблена для змащування редукторів підвісних човнових двигунів: EVINRUDE, FORCE, JOHNSON, MARIMER, MERCURY, SEAGULL, SELVA, SUZUKI, TOHATSU, YAMAHA, і т.д.

Спеціально розроблене для редукторів великих підвісних двигунів, які працюють з ударними навантаженнями, при високих навантаженнях та низькій швидкості обертання або при помірних навантаженнях та високих швидкостях обертання.

Специфікації та допуски:
API GL-5 та GL-4
MIL-L-2105D

Олія Technosynthese посилена присадкою “Extreme Pressure” для забезпечення ефективного захисту від зношування, підвищеного опору при високих температурах та для забезпечення тривалого періоду експлуатації. Продукт посилений синтетичними базовими компонентами для підвищення стійкості масляної плівки навіть у екстремальних умовах експлуатації. Високі змащувальні властивості, для зниження тертя та зношування при високих температурах. Клас в'язкості 90 забезпечує високу стійкість масляної плівки при високій температурі та при високих навантаженнях, а також зменшує шумність роботи передач. Має антикорозійні, протипінні, високі діемульгуруючі властивості.

Рекомендації щодо застосування

Міжзмінний інтервал вибирається згідно з рекомендаціями виробника техніки і може бути змінено з урахуванням індивідуальних умов експлуатації.
Рекомендована заміна – 1 раз на рік. Не може застосовуватись з електричними системами заднього ходу.

625грн.