Двірники

Знайдено: 1 - 13 серед 14 товарів
Номер: 111360
 

Каркасні склоочисники Winso EVO виготовлені з міцного сталевого каркаса. Двошарове порошкове покриття зберігає каркас від найсуворіших погодних умов. За допомогою великої кількості точок притиску та надійними шарнірними з’єднаннями гумка ідеально прилягає до скла будь-якої форми.

Гумове лезо склоочисників Winso EVO виготовлено з високоякісного каучуку з графітовим покриттям, що забезпечує ідеальне очищення без зайвого шуму та експлуатації протягом тривалого часу. В даній серії за необхідності є можливість легко замінити гумове лезо на нове Winso WIPER REFILL.

Склоочисники Winso EVO виготовлені з високоякісної сировини та комплектуючих, дотримуючись високих стандартів якості. Стійкі до негативного впливу зовнішнього середовища, зберігають свої властивості за будь-яких погодних умов.

62грн.
Номер: 110360
 

Winso AERO – безкаркасні склоочисники для автомобілів зі стандартним типом кріплення. Досконала будова склоочисників Winso AERO забезпечує рівномірне прилягання до вітрового скла незалежно від його форми. Гумове лезо склоочисників Winso AERO виготовлено з високоякісного каучуку з графітовим покриттям, що забезпечує ідеальне витирання без зайвого шуму та експлуатацію протягом тривалого часу.

Склоочисники Winso AERO виготовлені з високоякісної сировини та комплектуючих, дотримуючись високих стандартів якості. Стійкі до негативного впливу зовнішнього середовища, зберігають свої властивості за будь-яких погодних умов.

94грн.
Номер: D36
 
Спеціально спроектована аеродинамічна конструкція двірника, забезпечує щільний притиск до поверхні, що очищається на високих швидкостях. Лезо склоочисника виготовлено з нової гумової суміші, воно нейтрально до температурних перепадів, не твердне на морозі і не пересихає на пекучому сонці, не вступає в реакцію з агресивними компонентами склоомивача і дорожнього бруду. Сучасна технологія литва гумки, виключає утворення на кромці задирок і напливів.
202грн.
Номер: I36
 
Каркасні двірники CarLife IDEAL. Шарнірний механізм забезпечує щільний контакт зі склом в будь-якому положенні двірника. Оцинкований корпус не піддається корозії та хімічному впливу омивача. Аеродинамічна конструкція для збереження оптимального прилягання щітки навіть на високій швидкості. Гумове лезо виконано з якісних матеріалів, які не утворюють скрипів під час роботи.
76грн.
Номер: MQ360
 

Гібридна щітка склоочисника Molder Quantum 14"/360 мм

Основні характеристики

  • Підходить для 99% автомобілів;
  • Гібридна конструкція забезпечує оптимальний контакт з лобовим склом;
  • Гумка, виготовлена з високоякісного каучука та з подвійним графітовим напиленням забезпечує ретельне очищення та тривалий термін використання;
  • Зберігають свої властивості за будь-яких погодних умов;
  • Велика кількість точок притиску та надійні шарнірні з'єднання забезпечують ідеальне прилягання гумки до скла будь-якої форми;
  • Легке встановлення.
237грн.
Номер: 84360
 
Безкаркасні двірники Velgio UNIVERSAL HYBRID. Лезо рівномірно та щільно прилягає до лобового скла, що забезпечує якісне очищення від пилу, бруду та надлишків води. Склоочисники виготовлені з високоякісних матеріалів, які запобігають корозії, агресивного впливу хімічних речовин та негативному впливу зовнішньої середи.
199грн.
Номер: EN36
 
Каркасні склоочисники Velgio EVOLUTION NEO. Шарнірний механізм забезпечує багато точок притиску для якісного очищення вітрового скла. Гумове лезо виготовлено із додаванням натурального каучуку, що розширює діапазон робочої температури від -35C до +65C. Не дряпають скло, працюють безшумно.
73грн.
Номер: 81360
 
Безкаркасні двірники Velgio Neo Visio оптимально очищують лобове скло від пилу, бруду і води. Завдяки конструкції мають рівномірний притиск. Гумове лезо виготовлено з полімерних матеріалів з домішкою натурального каучуку для зберігання робочих характеристик в діапазоні температур від -40°C до +70°C.
217грн.
Номер: 50360
 

Переваги щітки Bolid ULTRA

  • Елегантний дизайн з відмінною функціональністю
  • Ідеальнa для зими завдяки морозостійкому безкаркасному склоочиснику
  • Ефективна робота без смуг та подряпин
  • Еластична і міцна гумка завдяки графітовому покриттю.

Сумісний з 99% автомобілів

149грн.
Номер: 40360
 

Каркасні двірники Bolid SPECIAL.

Каркасна основа забезпечує декілька точок притиску для кращого очищення.
Спеціальне покриття захищає металевий каркас від корозії, негативного впливу зовнішньої середи та омивача.
Гумка склоочисника виготовлена з двошарової гуми.
Жорсткий внутрішній шар забезпечує якісне очищення забруднень, м’який верхній – запобігає виникненню скрипів під час роботи та не лишає подряпин на склі.

Переваги

  • Більший термін служби завдяки корозійностійкому, повністю оцинкованому металевому каркасу;
  • Гумка щітки склоочисника еластична і міцна завдяки графітовому покриттю;
  • Ефективна робота без розводів і подряпин.
62грн.
Номер: 30360
 

Безкаркасні двірники BOLID All Season.

Конструкційні особливості допомагають уникнути намерзання снігу та корозії.
Щітки щільно прилягають до скла, що забезпечує якісне очищення від снігу та води.
При сильному зустрічному вітрі щітки не утворюють стороннього шуму, не скриплять і не проковзують.
Склоочисники виготовлені з міцних, надійних матеріалів, стійких до впливу зовнішнього середовища.

Переваги

  • Елегантний дизайн з відмінною працездатністю;
  • Ефективна робота без розводів і подряпин;
  • Ідеальна для зими завдяки морозостійкості;
  • Еластична і міцна гумка завдяки графітовому покриттю.
94грн.
Номер: 113360
 

Winso XTREME – це безкаркасні склоочисники преміум-класу зі всіма типами адаптерів у комплекті, які підходять для 99% автомобілів.

Конструкція безкаркасних склоочисників XTREME забезпечує рівномірне прилягання їх до вітрового скла незалежно від його форми. Аеродинамічний спойлер забезпечує високу ефективність очищення на великій швидкості. Гумове лезо склоочисників Winso XTREME виготовлено з багатокомпонентних елементів високої якості із додаванням натурального каучуку. Графітове покриття сприяє безшумній роботі та експлуатації протягом тривалого часу.

Склоочисники Winso XTREME виготовлені з дотриманням високих стандартів якості. Стійкі до негативного впливу зовнішнього середовища, зберігають свої властивості за будь-яких погодних умов.

158грн.
Номер: P36
 
Безкаркасні двірники CarLife PRIME забезпечують якісне очищення вітрового скла та відсутність скрипів після тривалого терміну експлуатації. Для кращого прилягання до скла в каркас вставлена гнучка металева пластина. Щітки-склоочисники виготовлені з матеріалів, які запобігають корозії. Гумове замінне лезо виготовлено з суміші, нечутливої до перепадів температури та впливу погодних умов. Не лишає подряпин на склі.
144грн.
Номер: EL36
 
Каркасні склоочисники Velgio ELITE підходять для більшості автомобілів. Завдяки шарнірній конструкції точно повторюють геометрію скла. Ефективно очищують вітрове скло від пилу, бруду, води та снігу. Гумове лезо виготовлено із додаванням натурального каучуку, має графітове та політетрафторетиленове покриття. Працюють, не утворюючи зайвого шуму та не лишаючи подряпин на склі.
86грн.

Двірники: подбайте про безпеку свого автомобіля

Двірники, або склоочисники, призначені для видалення крапель води і бруду з вітрового або заднього скла автомобіля. Їх наявність — нормативна вимога. Від злагодженості роботи двірників залежить безпека під час руху будь-якого транспортного засобу. Склоочисники — це важелі з гумовими лопатями, вони є досить вразливою частиною автомобіля. При пошкодженні їх потрібно замінити. В інтернет-магазині Lido можна купити щітки склоочисника таких виробників, як Bolid, CarLife, Velgio.

Двірники

Основні види двірників

В сучасних автомобілях використовуються такі види склоочисників:

  • каркасні: конструкція складається з металевого каркасу, гумової очисної стрічки і сполучних елементів. Наявність рухомого коромисла забезпечує щільне прилягання двірників до скла, завдяки чому вони набули широкого поширення. Переваги каркасних щіток — низька вартість легкозамінної гумової стрічки і висока міцність сталевого каркаса. Недолік — накопичення бруду і замерзання льоду всередині шарнірів, корозія, погане очищення скла на великій швидкості через низьку аеродинаміку;
  • безкаркасні: відрізняються характерним вигином стрічки і не мають металевого каркаса як такого, хоча всередині гумового елемента все ж є жорстка основа. Прилягання до скла забезпечується за рахунок наявності спеціального пружинного механізму. Переваги безкаркасних двірників: естетичний стильний вигляд, відсутність корозії, якісне очищення скла навіть на високій швидкості завдяки рівному тиску, вони не бояться льоду, води і бруду, не закривають огляд. Недоліки — досить висока ціна. В таких моделях не можна дешево замінити гумову стрічку, як в каркасних склоочисниках;
  • гібридні: об'єднують в собі елементи каркасних і безкаркасних склоочисників. Шарнірні з'єднання забезпечують рухливість конструкції і щільне прилягання. Спеціальний кожух обтічної форми захищає вразливі елементи від опадів, бруду, низьких температур. Ефективність очищення збільшується за рахунок впливу на двірники зустрічного потоку повітря, який сильніше притискає їх до скла. Переваги: простота установки, привабливий зовнішній вигляд, хороший контакт зі скляною поверхнею, тривалий термін служби. Гібридні двірники, завдяки низькому розташуванню і компактній конструкції, не закривають водієві огляд. Недоліки — висока вартість фірмових комплектів.

Купити двірники, а також змінні гумки можна в інтернет-магазині Lido. У нас у продажу є оригінальна продукція, а це значить, що склоочисники за умови належного догляду прослужать вам довго.

Двірники

Правила догляду за двірниками

Купити склоочисники для автомобіля потрібно відразу ж, як тільки двірники перестали виконувати свої функції. Щоб нові прослужили якомога довше, дотримуйтеся таких рекомендацій:

  • вибирайте товари тільки перевірених виробників. Підробки хоч і коштують дешевше, але прослужать набагато менше і можуть зіпсувати скло;
  • щітки ніколи не повинні ковзати по сухому склі та кризі. За таких умов навіть найдорожчий і якісний комплект швидко вийде з ладу. Скло завжди має бути мокрим і очищеним від льоду;
  • двірники потрібно періодично мити і знежирювати за допомогою спеціального засобу;
  • під час морозів необхідно використовувати силіконову змазку. Її впорскують під чохол, звідки вона витісняє воду і запобігає її замерзанню;
  • якщо лобове скло машини занадто сильно подряпане, то це не тільки погіршує огляд, а й призводить до швидкого зносу склоочисників. Вихід — ретельне полірування.

Доставка двірників для легкових і вантажних автомобілів є можливою по Львову, до Києва, у Дніпро, Харків, Одесу та інші міста України. На сайті в каталозі ви можете вибрати необхідну модель, дізнатися, скільки коштує комплект й замовити його.