Військові штани та брюки

Знайдено: 1 - 0 серед 1 товар
Номер: 20059062-30/34
 

Наявність розмірів уточнюйте. Товар під замовлення до 2 тижнів

Тактичні штани Conquistador Flex стануть Вашим надійним супутником в будь-якій «аутдор» активності. Ви можете носити їх на тренуванні, на стрільбищі, в поході, барти в поїздку, на прогулянку або на навіть на роботу. Пошиті з матеріалу rip-stop Flex, штани відмінно витримують навантаження і знос. Стійка до розривів тканина менш щільна, ніж джинси і подібні до них матеріали, що дозволяє повітрю безперешкодно циркулювати у тіла, і забезпечує поліпшений теплообмін, але в той же час - вона міцніша, легше сохне завдяки водо- і брудозахисне просочення Teflon. Волокна спандекса роблять тканину еластичною, що дає штанам зручну посадку на будь-яку фігуру. Основною ідеєю при створенні цих брюк було збереження комфорту рухів, і з цим завданням впоралися на всі сто відсотків - штани створюють відчуття легкості, не сковують рухи, і виглядають стильно й солідно. Добре підібрані за розміром штани настільки зручно сидять і носяться, що створюється враження, що одягнений в спортивні штани.

Конструктивною особливістю Conquistador Flex стала вставка з еластичного матеріалу в поясі і в районі бічних брючних кишень, завдяки чому штани не заважають згинатися і нахилятися. Вони не обмежують свободу рухів і легко можуть виконувати, як завдання тактичного одягу, так і повсякденному. Пояс закривається на блискавку і гудзик, обладнаний шлейками для ременя шириною до 5,5 см, Спереду до поясу пришиті два D-кільця для підвісу різного устаткування. Штани обладнані великою кількістю кишень, як утилітарних, так і спеціальних: всього їх вісім. Стандартні брючні бічні кишені обладнані посиленням в нижній частині - для кріплення кліпси ножа або ліхтаря за край кишені. Задні прорізні кишені закриваються на «блискавку».

Комплексна карго кишеня обладнаний додатковою накладною кишенею, в який поміститься магазин від М4 або АК. Сама карго кишеня досить містка. Вона має дві складки, за рахунок яких розмір можна збільшити для перенесення об'ємних предметів. Карго кишеня закривається асиметричним клапаном на липучці, який обладнаний отвором для швидкого скидання. Крім цього, карго кишеня оснащена другим входом на «блискавці», що дозволяє отримати доступ до його вмісту з положення сидячи.

Зовнішні відсіки під наколінник дозволяють швидко вмонтувати в штани м'які наколінники, а два клапана регулювання - вище і нижче коліна - відрегулювати посадку наколінника так, щоб вам було максимально зручно їх використовувати. По низу штанин протягнутий еластичний шнур.

  • Матеріал: бавовна, поліестер, спандекс
  • Фурнітура: YKK
  • Teflon: Володіє високими показниками морозо- - і теплостійкості. Він залишається еластичним і гнучким при значних температурах від -70 до + 270 ° C, будучи найкращим ізоляційним матеріалом сучасності. На ряду з цим, Тефлон має відмінну адгезію і низький поверхневий натяг, що не змочується ні жирами, ні водою ні іншими речовинами і можливими розчинниками. Тефлон абсолютно не відчутний і візуально непомітний людині, але його властивості мають реальну дію. Бруд, пил або вода завжди залишаються на поверхні одягу, збираючись в краплі і легко очищається простою щіткою.
  • Кишені: -2 бічні брючні кишені (з посиленням в нижній частині, призначеними для кріплення ножа)
    -2 задні кишені на блискавці
    -2 набедрені "карго" кишені
    -2 додаткові накладні кишені сумісні з магазинами М4 і АК
  • Особливості: пояс з еластичними вставками для зручності посадки брюк
  • Сумісність з поясом: до 5,5 см

Прати рекомендується в делікатному режимі при температурі не більше 30 градусів

2 048грн.