Силіконова

Знайдено: 1 - 2 серед 3 товари
Номер: 820320
 
Багатофункціональний проникаючий засіб застосовується для змащення, захисту та догляду за рухомими поверхнями. Завдяки дуже високим проникаючим властивостям швидко та якісно розчиняє міцний шар іржі та надає захист від корозії металевим поверхням. Витісняє вологу та покращує електричну провідність. Видаляє бруд та змащує рухомі механізми. Засіб не шкодить гумовим, дерев’яним, пластиковим, лакофарбовим, хромованим поверхням. Застосовується як в професійному використанні, так і в домашніх умовах.
56грн.
Номер: CF110
 
Антифрикційний і захисний засіб на основі силікону. Призначена для змащування поверхонь тертя. Не містить мінеральних масел і жирів. Усуває скрип дверних петель, ручок. Запобігає замерзанню дверних замків, кришки багажника, склопідйомників, люків бензобаків, вентиляційних люків, акумуляторних проводів і т.д. Захищає і змащує поверхні, утворюючи прозору водонепроникну плівку. Гідрофобне засіб (відмінно витісняє воду і захищає метал від корозії). Не вступає в хімічну реакцію з поверхнею, на яку його наносять. Тобто, не має ніякого шкідливого впливу на неї. Використовується в побуті (меблеві петлі, елементи сантехніки, пральні машини, холодильники, віконні гумові ущільнювачі, спортивний інвентар і т.д.) і в промисловості для змащення прес-форм у виробництві пластмасових і гумових виробів.
85грн.
Номер: NX11200
 

Ізолювальний, антифрикційний і захисний засіб. Силіконове мастило, яка не містить мінеральних олій і жирів, призначена для змащування рухомих поверхонь і їх захисту. Створена на основі силікону. Захищає і змащує поверхні, утворюючи прозору, дуже міцну плівку. Відновлює еластичність гуми, запобігаючи примерзанню дверей і кришки багажника в зимовий час. Змащує ролики й напрямні паски безпеки.

Застосування: Струсіть балон перед використанням. Розпорошить препарат на оброблювані деталі з відстані 10-15 см. При необхідності обробку повторити. Уникати попадання засобу на лаковані поверхні та харчові продукти.

Увага!
Вогненебезпечно! Балон під тиском! Не деформувати! Не розпилюйте поблизу вогню або іншого джерела тепла, джерел електроструму. Уникайте потрапляння прямих сонячних променів і нагрівання понад 50°C. Використовуйте в добре провітрюваних приміщеннях. Бережіть від дітей!

67грн.