Автомобільні ароматизатори повітря спреї

Знайдено: 1 - 8 серед 9 товарів
Номер: 534110
 
Ароматизатор повітря у вигляді спрею. Швидко нейтралізує та поглинає неприємні запахи, після розпилення наповнює салон автомобіля, приміщення офісу або квартири приємним ароматом. Лінійка представлена 19 різноманітними ароматами.
92грн.
Номер: 532430
 
Ароматизатор повітря у вигляді спрею. Швидко нейтралізує та поглинає неприємні запахи, після розпилення наповнює салон автомобіля, приміщення офісу або квартири приємним ароматом.
Лінійка представлена 19 різноманітними ароматами.
122грн.
Номер: 532030
 
Ароматизатор повітря, представлений у широкій лінійці ароматів. Стійкий, насичений запах у яскравому та лаконічному пакуванні. Флакончик обсягом 55 мл виконаний у склі. Розпилюйте та насолоджуйтесь!
109грн.
Номер: 531270
 
Ароматизатор-спрей у пластиковій пляшечці з розпилювачем. Поєднує у собі зручну для використання форму та інтенсивний аромат. Лінійка ароматів представлена у 20 варіантах від свіжих до солодких.
82грн.
Номер: NX06519
 
X-Aero фруктова лінійка аерозольних освіжувачів повітря. Після розпилення залишає легкий приємний аромат протягом тривалого часу. Усуває неприємні запахи. Підходить для використання в машині, офісі і вдома. Дизайн балончика забезпечує зручне і просте використання.
79грн.
Номер: NX07606
 
Високоякісний ароматизатор з розпилювачем для салону автомобіля. Лінійка складається з ретельно відібраних ароматів, які входять до ТОП найулюбленіших серед автовласників. Швидко нейтралізує та поглинає неприємний запах. Підходить також для використання у квартирі та офісі.
109грн.
Номер: NX07768
 
Рідкий ароматизатор повітря. Добре поглинає та усуває неприємні запахи в салоні автомобіля, в офісі, вдома тощо.
107грн.
Номер: 912
 
Сучасний спрей-освіжувач повітря поглинає неприємні запахи та дарує відчуття свіжості. ТЕХНОЛОГІЯ: SPRAY - високоякісний рідкий аромат у флаконі. Аромат виділяється натисканням на розпилювач, який розподіляє потрібну кількість аромату. ЯК ВИКОРИСТОВУВАТИ: Розблокуйте пульверизатор, розташований на горловині пляшки. Розпиліть ароматичний туман, натискаючи на пусковий механизм пульверизатора.
143грн.