Трансмісійні масла для авто

Знайдено: 1 - 4 серед 5 товарів
Номер: MG-X 75W-90 200L
 
EVO MG-X 75W-90 Напівсинтетичне трансмісійне масло вищої якості, створене з використанням високоякісних базових масел і новітнього пакету присадок. Призначено для змащення механічних коробок передач, суміщених з диференціалом, встановлених на більшості сучасних передньопривідних автомобілях, де потрібна трансмісійне масло класу API GL-4/GL-5. Специфікації і допуски: API GL-4/GL-5; MB 235.6, MAN 342 M2, VW TL 727
61 743грн.
Номер: DF 80W-90 200L
 
Універсальне трансмісійне масло. Розроблено для застосування в високонавантажених редукторах мостів і головних передачах транспортних засобів, схильних до високих питомих тисків і до високих ударних навантажень. Масло забезпечує чудову роботу там, де потрібен рівень властивостей API GL-5. Специфікації і допуски: API GL-5; MB 235.6, MAN 342 M2, VW TL 727, ZF TE-ML 05А, 16В/C, 17В.
33 113грн.

Трансмісійне масло — призначення, особливості використання

Домогтися легкого перемикання передач, плавної та точної роботи систем, бездоганного реагування в широкому температурному діапазоні дозволить якісне трансмісійне масло. Чудові експлуатаційні характеристики, висока якість продукції, доступна ціна — не єдині переваги товарів, представлених в інтернет-магазині «Lido». Автомобільні трансмісійні масла забезпечують надійний захист компонентів трансмісій, що працюють у важких умовах. Засіб сприяє продовженню терміну служби вузлів і систем легкових і комерційних авто.

Трансмісійні масла — переваги, види

Цікавитесь, де купити трансмісійне масло в Україні? У каталозі інтернет-магазину «Lido» представлена продукція таких відомих брендів: Honda, Bi-Power, Toyota, Castrol, Elf, Mitsubishi, Mobil та інших. Товар відрізняється високою якістю і чудовими експлуатаційними характеристиками. Продукція сертифікована і відповідає встановленим міжнародним стандартам. Скільки коштує масло для трансмісії, ви можете дізнатися з нашого каталогу.

Трансмісійне масло

Трансмісійні масла — популярні варіанти, характеристики:

  • Mitsubishi Diamond ATF SPIII 1qt (946 ml) — засіб для трансмісій з автоматичною коробкою передач. Оптимальний варіант масла для авто Mitsubishi і Hyundai. Використовується для першої заливки моторів на заводах Mitsubishi, що свідчить про високу якість продукту. Застосування засобу даного виду забезпечує легке перемикання передач, плавну роботу коробки. Використовуючи мінеральне трансмісійне масло Mitsubishi Diamond ATF SPIII, можна домогтися бездоганного реагування вузлів в широкому температурному режимі. Засіб характеризується низькою температурою застигання — -40 ° С. В умовах середньої кліматичної смуги це відносно дешеве автомасло можна використовувати всесезонно.
  • Castrol Axle EPX 80W-90 1L — універсальне автомасло специфікації API GL5. Використовується в головних передачах, диференціалах та інших вузлах комерційних і легкових авто. Схвалено ZF для трансмісій комерційних машин, в тому числі мостів сільськогосподарської і позашляхової техніки. Висока міцність масляної плівки забезпечує хороший захист від ударних навантажень і зносу. Масло відрізняється стійкістю до окислення і термостійкістю. Використання засобу дозволяє запобігти утворенню відкладень, і тим самим підвищує термін служби трансмісії.
  • Elf Tranself B 80W-90 2L — універсальне мінеральне трансмісійне автомасло, виготовлене з парафінових базових масел і сірко-фосфорних присадок. Використовується в механічних коробках передач, для гіпоїдних передач високого тиску і задніх мостів. Головні відмінності — хороші експлуатаційні характеристики і невисока вартість.
  • Mobil Lube GX 80W-90 208L — універсальне, багатоцільове трансмісійне автомасло, яке виготовляється на основі високоочищених парафінових масел з використанням протизадирних і протизносних присадок. Застосовується для трансмісій передньопривідних легкових авто. Як правило, засіб використовується для змащення механічних коробок передач з ручним керуванням. Масла Mobilube GX 80W-90 перевищують вимоги: API GL-4 MIL-L-2105; ZF TE-ML-02, -08; МАN 341 N; MB 235,1.

У каталозі інтернет-магазину «Lido» представлено понад 60 видів трансмісійних автомасел високої якості. Реалізуємо товар на всій території України. Доставка продукції здійснюється в Дніпро (Дніпропетровськ), Київ, Харків та інші населені пункти.