Вугілля, пелети та все для розпалу вогню в грилі

Знайдено: 1 - 9 серед 10 товарів
Номер: 4915294
 

Тріска для гриля яблуня

Спеціальна груба тріска для гриля з яблуні. Надасте Вашим блюдам неповторний аромат натурального дерева. Просто насипте на інфрачервону решітку при гриллинге або в спеціальний бокс при копченні і насолоджуйтеся!

Відмінно підійде для копчення:

  • Птахи
  • Риби
  • Свинини
  • Сала

 

  • При використанні на вугільних грилях, попередньо замочіть тріску у воді на 20-30 хвилин, після чого покладіть в коробку для копчення або замотайте в фольгу і зробіть кілька отворів для диму.
  • При використанні з газовими інфрачервоними грилями Char-Broil і Saber можете викладати тріску прямо на решітку для приготування, або використовувати бокс для тріски Char-Broil.
  • Для досягнення кращого результату при копченні рекомендуємо готувати з закритою кришкою гриля.

Виготовлено в Україні

50грн.
Номер: 1003К
 

Тріска для гриля черешня

Спеціальна груба тріска для гриля з яблуні. Надасте Вашим блюдам неповторний аромат натурального дерева. Просто насипте на інфрачервону решітку при гриллинге або в спеціальний бокс при копченні і насолоджуйтеся!

Відмінно підійде для копчення:

  • Птахи
  • Риби
  • М'яса
  • Овочів
  • Сиру
  • Сала

  • При використанні на вугільних грилях, попередньо замочіть тріску у воді на 20-30 хвилин, після чого покладіть в коробку для копчення або замотайте в фольгу і зробіть кілька отворів для диму.
  • При використанні з газовими інфрачервоними грилями Char-Broil і Saber можете викладати тріску прямо на решітку для приготування, або використовувати бокс для тріски Char-Broil.
  • Для досягнення кращого результату при копченні рекомендуємо готувати з закритою кришкою гриля.

Виготовлено в Україні

50грн.
Номер: ДП-4
 

Яблуневі пелети використовуються для гарячого та холодного копчення продуктів, грилювання та барбекю. Відмінно підходять для приготування абсолютно всіх продуктів та дають чистий густий дим

  • 100% натуральний та екологічно чистий продукт, виготовлений шляхом подрібнення, висушування та пресування деревини
  • Відсутність домішок та хімічних закріплювачів сприяє максимальному збереженню природного аромату страв, характерного саме при використанні фруктових дерев
  • Для використання зі всіма видами побутових та промислових пелетних грилів та коптилень
  • Зручний герметичний пакет із zip-замком

Виготовлено в Україні

390грн.
Номер: ДП-12
 

Деревні пелети використовуються для гарячого та холодного копчення продуктів, грилювання та барбекю. Відмінно підходять для приготування абсолютно всіх продуктів та дають чистий густий дим.

  • 100% натуральний та екологічно чистий продукт, виготовлений шляхом подрібнення, висушування та пресування дубової та букової деревини
  • Відсутність домішок та хімічних закріплювачів сприяє максимальному збереженню природного аромату страв, характерного саме при використанні фруктових дерев
  • Для використання зі всіма видами побутових та промислових пелетних грилів та коптилень
  • Зручне пакування - пластикове відро
  • Відмінно підходять для приготування абсолютно всіх продуктів та дають чистий густий дим.

Виготовлено в Україні

490грн.
Номер: BJ-MCC24
 

Кошик для деревного вугілля Kamado Joe спрощує очищення топки після готування. Це дозволяє швидко відокремити залишки деревного вугілля від золи і за лічені секунди підготуватися до наступного приготування. Кошик для вугілля також поставляється з товстої перегородкою з нержавіючої сталі, що дозволяє легко створити дві конфорки. Кошик для вугілля призначений для підключення до нижньої частини гнучкої системи приготування Divide&Conquer, тому ви можете просто повернути її для підключення або відключення при підйомі і знятті з гриля.

  • Виготовлений з міцної і довговічної нержавіючої сталі 304
  • Просто підніміть, щоб очистити топку швидко і без зайвого клопоту
  • Розділювач вугілля для укладання вугілля для різних типів приготування
  • Сумісний з Kamado Joe Big Joe I, II, III і Pro Joe
7 690грн.
Номер: 2965940
 

Нержавіючий контейнер для розміщення дерев'яної тріски для копчення. Додайте неперевершеного димного аромату ваших страв. Наповніть контейнер дерев'яними трісками і поставте його прямо на розігріту решітку гриля. Зовсім скоро тріска буде потроху підгоряти і давати дим. Для цього найкраще підійдуть фруктові сорти дерев (яблуня, черешня, вишня).

450грн.
Номер: 4915294
 

Міцна і солодка тріска для гриля Oklahoma Joe’s Hickory Wood Chips

Використовуйте дерев’яну тріску Oklahoma Joe’s Mesquite Wood Chips, щоб надати їжі сильний та натуральний присмак. Просто покладіть дерев’яну тріску в коробку для копчення або прямо на решітку гриля для досягнення оптимальних результатів.

Відмінно підійде для копчення:

  • Яловичини
  • Свинини
  • Сиру

  • При використанні на вугільних грилях, попередньо замочіть тріску у воді на 20-30 хвилин, після чого покладіть в коробку для копчення або замотайте в фольгу і зробіть кілька отворів для диму.
  • При використанні з газовими інфрачервоними грилями Char-Broil і Saber можете викладати тріску прямо на решітку для приготування, або використовувати бокс для тріски Char-Broil.
  • Для досягнення кращого результату при копченні рекомендуємо готувати з закритою кришкою гриля.

Виготовлено в США

350грн.
Номер: 4915294
 

Міцна і солодка тріска для гриля Oklahoma Joe’s Hickory Wood Chips

Використовуйте дерев’яну тріску Oklahoma Joe’s Mesquite Wood Chips, щоб надати їжі сильний та натуральний присмак. Просто покладіть дерев’яну тріску в коробку для копчення або прямо на решітку гриля для досягнення оптимальних результатів.

Відмінно підійде для копчення:

  • Птахи
  • Яловичини
  • Свинини
  • Овочів
  • Сиру

 

  • При використанні на вугільних грилях, попередньо замочіть тріску у воді на 20-30 хвилин, після чого покладіть в коробку для копчення або замотайте в фольгу і зробіть кілька отворів для диму.
  • При використанні з газовими інфрачервоними грилями Char-Broil і Saber можете викладати тріску прямо на решітку для приготування, або використовувати бокс для тріски Char-Broil.
  • Для досягнення кращого результату при копченні рекомендуємо готувати з закритою кришкою гриля.

 

Виготовлено в США

350грн.
Номер: 1004К
 

Спеціальна груба тріска для гриля з вільхового дерева. Надає Вашим стравам неповторного аромату натурального дерева. Просто насипте на інфрачервону решітку гриля або у спеціальний бокс при копченні – та насолоджуйтеся!

Відмінно підійде для копчення:

  • Птахи
  • Риби
  • М'яса
  • Овочів
  • Сиру
  • Сала

  • При використанні на вугільних грилях, попередньо замочіть тріску у воді на 20-30 хвилин, після чого покладіть в коробку для копчення або замотайте в фольгу і зробіть кілька отворів для диму.
  • При використанні з газовими інфрачервоними грилями Char-Broil і Saber можете викладати тріску прямо на решітку для приготування, або використовувати бокс для тріски Char-Broil.
  • Для досягнення кращого результату при копченні рекомендуємо готувати з закритою кришкою гриля.

Виготовлено в Україні

50грн.
Номер: ВК-03
 

Досягайте кращих результатів приготування разом з кокосовим вугіллям для гриля та барбекю в брикетах.

  • не вспалахує та не горить вогнем від капаючого жиру
  • 1 кг кокосового вугілля смажить 3 кг м`яса
  • час рівномірного горіння 3-4 години
  • мінімальна кількість попелу
  • не містить сірки
  • 100% екологічно чистий продукт
  • виготовлено в Україні
  • упаковка вагою 3 кг
390грн.