Відеореєстратор Anytek A100 + (3929-11269)

Бренд: Anytek
Номер: 3929-11269
1 499грн.
$
Замовлення до 250 грн. відправляємо при 100% оплаті.
Немає в наявності

FullHD відеореєстратор Anytek A100 + з оглядом 170 градусів і монітором 3 дюйма.

Достойно і доречно може зайняти належне місце в салоні вашого автомобіля відеореєстратор Anytek A100+.

Відмінна камера, об'ємна пам'ять - умови роботи хорошого реєстратора.

• Основу роботи DVR представляє камера з роздільною здатністю 2.0 Мп. У сукупності з іншими сучасними характеристиками, вона здійснює якісну зйомку в будь-який час. 

• Є режими зйомки "день і ніч". Хороша якість підкріплюється наявністю сучасної електронної функції WDR, що згладжує контрасти між занадто освітленими і занадто затемненими ділянками шляху. Записане можна переглянути при необхідності на 3-х дюймовому TFT екрані. Все легко і правильно зрозуміти дозволяє меню російською та інтуїтивно доступний процес управління меню. Воно здійснюється за допомогою немаленьких кнопок, що під час руху набагато зручніше, ніж на сенсорному екрані.

• Запис на карту пам'яті, яка може бути ємністю до 128 ГБ, здійснюється файлами, які бувають тривалістю від 3 і до 10 хвилин. Запис - циклічна, тобто, коли місце на карті закінчується, фіксація подій починається спочатку, усуваючи перші файли. Активацію запису можна налаштувати як при пуску двигуна, при виявленні руху (на стоянці), так і при включенні самого реєстратора. 

• G-sensor зберігає фрагменти запису, отримані в процесі ударів, або поштовхів на корпус машини, запобігаючи їх стирання. інтенсивність таких "ударів" можна регулювати. 

• Стабільні харчування і кріплення vehicle blackbox. пропонований "чорний ящик" можна використовувати і як фотоапарат. дає відмінні цифрові знімки. Харчування DVR здійснюється від акумулятора на автомобілі, при підключенні його за допомогою силового кабелю до гнізда прикурювача в салоні. У корпусі є роз'єм HDMI, який використовується для передачі цифрових багатоканальних сигналів. Кріплення на скло, що забезпечує зручні зйомки дороги і вдале розташування екрану, відбувається за допомогою йде в комплекті холдера з присоскою. 

Характеристики
  • Тип
    Універсальні
  • Гарантія
    12 місяців