Відеореєстратор Anytek A100 + Full HD (3929-11279)

Бренд: Anytek
Номер: 3929-11279
1 499грн.
$
Замовлення до 250 грн. відправляємо при 100% оплаті.
Немає в наявності
Гідний і доречно може зайняти належне місце в салоні вашого автомобіля відеореєстратор Anytek A100 +. Все, що необхідно від нього, ретельно записуючого і зберігає події, що фіксуються безперервно в процесі вашої поїздки якісною камерою, він надає. Також цей пристрій налагоджено так, щоб цей процес, по можливості, відбувався автоматично.

Основу роботи DVR представляє камера з роздільною здатністю 2.0 Мп. У сукупності з іншими сучасними характеристиками, вона здійснює якісну зйомку в будь-який час. Є режими зйомки "день і ніч". Хороша якість підкріплюється наявністю сучасної електронної функції WDR, що згладжує контрасти між занадто освітленими і занадто затемненими ділянками шляху.

Записане можна переглянути при необхідності на 3-х дюймовому TFT екрані. Все легко і правильно зрозуміти дозволяє меню російською та інтуїтивно доступний процес управління меню. Воно здійснюється за допомогою кнопок, що під час руху набагато зручніше, ніж на сенсорному екрані. Запис на карту пам'яті, яка може бути ємністю до 128 ГБ, здійснюється файлами, які бувають тривалістю від 3 і до 10 хвилин. Запис - циклічна, тобто, коли місце на карті закінчується, фіксація подій починається спочатку, усуваючи перші файли. Активацію запису можна налаштувати як при пуску двигуна, при виявленні руху (на стоянці), так і при включенні самого реєстратора. G-sensor зберігає фрагменти запису, отримані в процесі ударів, або поштовхів на корпус машини, запобігаючи їх стирання. інтенсивність таких "ударов" можна регулювати.

Пропонований реєстратор можна використовувати і як фотоапарат, що дає відмінні цифрові знімки. Живлення здійснюється від акумулятора на автомобілі, при підключенні його за допомогою силового кабелю до гнізда прикурювача в салоні. У корпусі є роз'єм HDMI, який використовується для передачі цифрових багатоканальних сигналів.

Кріплення на скло, що забезпечує зручні зйомки дороги і вдале розташування екрану, відбувається за допомогою йде в комплекті холдера з присоскою. Ви будете в курсі всього, не відриваючи очей від подій за лобовим склом. Рух на автомобілі - процес швидкоплинних і насичений. Для ясності ситуації в будь-яку секунду, сконструйований і поставлений на борту постійно працює відеореєстратор. Матеріали записи необхідні в спірних або нестандартних ситуаціях і з допомогою Anytek A100 + ви їх завжди будете мати.

Характеристики
  • Тип
    Універсальні
  • Гарантія
    6 місяців