Відеореєстратор Anytek A78 (4592-13010)

Бренд: Anytek
Номер: 4592-13010
1 259грн.
$
Замовлення до 250 грн. відправляємо при 100% оплаті.
Немає в наявності

Відеореєстратор Anytek - ваша безпека на дорозі

Напевно, кожен водій стикався з ситуацією, коли необхідно довести свою правоту на дорозі, але доказів у вигляді чесного слова недостатньо. Саме для таких випадків був розроблений портативний автомобільний відеореєстратор Anytek A78.

Пристрій являє собою невелику камеру, яка кріпиться в салоні вашого автомобіля у напрямку руху, для фіксації в комплекті передбачене регульоване кріплення з великою присоскою. Живеться відеореєстратор за допомогою комплектного зарядного пристрою, який працює з прикурювачем. Завдяки мінімальній вазі і якісному механізму кріплення, пристрій не буде відвалюватися від поверхні навіть при сильній трясці під час їзди по бездоріжжю.

Висока якість запису

Завдяки інтуїтивно зрозумілому інтерфейсу російською мовою, ви можете налаштувати відеореєстратор в відповідності зі своїми вимогами, встановивши час циклової записи, HDR, виявлення руху і тд. Пристрій включається відразу ж при отриманні живлення, після чого починає запис згідно із заданими налаштувань. Запис відео може здійснюватися в трьох розширеннях: 1920 х 1080, 1440 х 1080, 1280 х 720, чим нижче дозвіл, тим менше підсумковий розмір файлу, але будьте уважні, адже це може відбитися і на розбірливості кадру або деяких його елементів. Відеореєстратор має вбудований G-Sensor, який при зіткненні, в обхід таймерам циклового запису, зберігає файл, що може знадобитися в ході розглядів після ДТП.

Незалежна робота та налаштування

Відеореєстратор здатний працювати як незалежний пристрій, для настройки не потрібні додаткові програми або апаратні засоби, всі необхідні дії здійснюються за допомогою вбудованого 3х дюймового IPS екрану і клавіш управління, що знаходяться з боків корпусу. Перегляд відеозаписів також доступний без використання додаткових зчитувачів, через головне меню. Всі файли відеореєстратор зберігає на карту пам'яті, слот для неї розташований збоку корпусу, присутня можливість швидкої заміни, у разі переповнення.

Характеристики
  • Тип
    Універсальні
  • Гарантія
    5 місяців