Відеореєстратор-дзеркало DVR MOD L-708 з двома камерами (101005323)

Бренд: DVR
Номер: 101005323
675грн.
$
Замовлення до 250 грн. відправляємо при 100% оплаті.
Немає в наявності

Дзеркало заднього виду з відео-реєстратором DVR підійде для використання, як за прямим призначенням, так і в якості відеореєстратора одночасно.

За допомогою скоб воно легко встановлюється практично на будь-який штатний дзеркало, є анти-бликовое покриття і функція відключення дисплея при працюючому відеореєстраторові, щоб не відволікати увагу водія, на задній стороні розташований відеореєстратор.

Відеореєстратор-дзеркало DVR-1388EH оснащений так само невеликої додаткової камерою, для установки в задню частину автомобіля. Для установки додаткової камери її потрібно додатково живити в електричний ланцюг автомобіля. На додаткової камері є кріпильна планка, завдяки якій її можна закріпити на задньому склі або при більшої винахідливості в задню частину корпусу автомобіля.

Кнопки управління відеореєстратором DVR-138W розташовуються під дзеркалом в нижній частині по центру. Кнопки відчуваються чудово, мають м'який хід, що дозволяє легко натискати кнопки, не боячись збити кут нахилу дзеркала.

Пристрій працює від прикурювача за допомогою кабелю підзарядки, який є в комплекті, реєстратор з дисплеєм включається автоматично при подачі напруги.

Перевага даного відеореєстратора перед іншими полягає в тому, що його не треба постійно знімати при тривалій парковці щоб уникнути крадіжки, так як він монтується на штатний дзеркало і не приваблює стороннє увагу.

Характеристики
  • Тип
    Відеореєстратор дзеркало