Засоби для видалення плісняви

Знайдено: 1 - 0 серед 1 товар
Номер: PE50748
 
Ефективний у боротьбі з пліснявою, спорами грибків, бактеріями, мікробами та неприємними запахами. Видаляє чорні, зелені та сірі плями, утворені грибковими ураженнями. Вибілює шви між плиткою. Застосовується для чищення ванн, раковин, унітазів, душових кабін, джакузі, сауни, басейнів тощо. Запобігає розвитку і розповсюдженню грибків та бактерій. За умови регулярного використання захищає від повторного ураження.

Спосіб застосування: нанесіть засіб на поверхню з відстані 20-30 см, утримуючи тару у вертикальному положенні. Для повсякденного чищення: залиште засіб на 5 хвилин після нанесення. Для видалення важких забруднень: залиште засіб на 15 хвилин після нанесення. Ретельно промийте водою. Для металевих поверхонь: нанесіть засіб на губку, після цього протріть поверхню і промийте. При застосуванні необхідно одягати гумові рукавиці, засоби захисту обличчя або очей!

Запобіжні заходи: засіб містить хлорактивні компоненти! Забороняється змішувати з іншими засобами для уникнення виділення шкідливого газу (хлор). Не використовувати на виробах з текстилю та поверхнях з дерева, мармуру, граніту, латуні, хрому, міді. При потраплянні засобу на ці поверхні, негайно змити його водою! Тривалий контакт з металом, порцеляною та ламінованим пластиком може призвести до втрати кольору. Зберігати якомога далі від дітей! Зберігати в сухому місці при температурі від +10⁰С до +25⁰С у вертикальному положенні щільно закритим. Не допускати потрапляння в очі! При попаданні в очі: ретельно промити водою. При наявності контактних лінз зняти лінзи та продовжити промивання. При попаданні на шкіру: зняти забруднений одяг, шкіру ретельно промити водою. При ковтанні прополоскати рота, не викликати блювоту. При потребі звернутись до лікаря і показати етикетку з маркуванням. Шкідливий для водних організмів. Утилізувати згідно з нормами місцевого законодавства.

Склад: вода демінералізована, аніонні ПАР <5%, амфотерні ПАР <5%, гіпохлорит натрію <5%, каустична сода, фосфонати, ароматизатор.

Термін придатності: 18 місяців з дати виробництва (див. на упаковці) за умови дотримання правил зберігання та цілісності тари.
67грн.