Зимовий омивач скла

Знайдено: 1 - 8 серед 9 товарів
Номер: NX01170
 

Рідина преміумкласу для очищення автомобільного скла і фар при мінусових температурах до -80°С. Поверхнево-активні речовини, які входять до складу омивача, відрізняються поліпшеними мийними властивостями і антиобледенінням. Не має негативного впливу на лакофарбове покриття, щітки склоочисника та інші гумові, пластикові, і металеві елементи автомобіля.

Спосіб застосування: розвести концентрат з водою у необхідній пропорції.

  • 1:3 -12°C
  • 1:2 -22°C
  • 1:1 -38°C
230грн.
Номер: MD-20C-51
 
Готовий до застосування зимовий омивач скла преміум класу для захисту від замерзання та видалення дорожнього бруду зі скла та фар автомобіля при температурах до -20⁰С. Ефективно видаляє соляні й масляні забруднення з автомобільного скла. Запобігає утворенню льодової кірки та інших намерзань. Попереджає замерзанню бачка, форсунок (зокрема й плоскофакельних) та інших елементів системи склоомивача. Не містить ацетону та метанолу. Нейтральний до гумових та металевих елементів щіток склоочисника, гумових ущільнювачів, лакофарбового покриття автомобіля, скла з полікарбонату. Не залишає розводів. Має приємний аромат.
285грн.
Номер: 992501
 

Всесезонна концентрована рідина в бачок омивача. Підходить для будь-якої системи склоомивачів, а також для очищення передніх фар.

Концентрат омивача дозволяє створити суміш потрібній пропорції, щоб ефективно змивати старі забруднення або перешкоджати появі нових в будь-яких погодних умовах.

Склад очищувальної рідини відмінно знежирює вітрове скло, що покращує видимість. Видаляє всі сліди від комах. Після потрапляння на скляну поверхню повністю висихає, не залишаючи смуг та жирних слідів.

Має приємний запах свіжого яблука. Не впливає на гумові ущільнення, пластикові деталі і лакофарбове покриття кузова.

Рекомендації по застосуванню

Змішувати Motul Vision Expert Ultra з демінералізованої водою в бачку омивача лобового скла у пропорції, яка відповідає бажаної температури захисту від замерзання:

1:0 -47°C
1:0,5 -30°C
1:1 -20°C
1:1,5 -10°C
1:2 -5°C
1:20 0°C

223грн.
Номер: AD0139
 

Зимовий омивач Auto Drive Lime - засіб для швидкого очищення скла автомобіля від льоду, соляних та масляних забруднень. Забезпечує захист від замерзання до -19°C. Ефективно видаляє дорожній бруд та не залишає розводів. Не пошкоджує лакофарбове покриття автомобіля, безпечний для склоочисника та гумових ущільнювачів. Має приємний аромат. Не містить метанолу, ацетону та сірчаної кислоти.

Застосування: залити готовий розчин в бачок склоомивача.
Термін придатності: 30 місяців з дати виробництва.

Склад: вода підготовлена, органічні спиртовмісні речовини, активні добавки, ПАР 5%-15%, антибактеріальна добавка, барвник, ароматизатор.

191грн.
Номер: AD0122
 
Зимовий омивач Auto Drive Lime - засіб для швидкого очищення скла автомобіля від льоду, соляних та масляних забруднень. Забезпечує захист від замерзання до -22°C. Ефективно видаляє дорожній бруд та не залишає розводів. Не пошкоджує лакофарбове покриття автомобіля, безпечний для склоочисника та гумових ущільнювачів. Має приємний аромат. Не містить метанолу, ацетону та сірчаної кислоти. Застосування: залити готовий розчин в бачок склоомивача. Термін придатності: 3 роки з дати виробництва. Склад: вода підготовлена, органічні спиртовмісні речовини, активні добавки, ПАР 5%-15%, антибактеріальна добавка, барвник, ароматизатор.
265грн.
Номер: NX01150
 
Рідина преміум класу для очищення автомобільного скла і фар при негативних температурах до -80 ° С. Поверхнево-активні речовини, які входять до складу очищувача, відрізняються поліпшеними мийними і антизамерзаючими властивостями. Не має негативного впливу на лакофарбове покриття, щітки склоочисника та інші гумові, пластикові, і металеві елементи автомобіля.
0грн.
Номер: SCH-20C-51
 
Використовується для очищення скла від забруднень, запобігає утворенню льодової кірки та запотіванню, не лишає розводів. Нешкідливий для лакофарбових покриттів, гумових та пластикових деталей, в мороз захищає склоочисники від замерзання. Має приємний легкий аромат. Температурний індекс -20°С.
0грн.