Військові аксесуари: ремені, сумки, чохли

Знайдено: 1 - 0 серед 1 товар
Номер: FL-1715-2
 

Наявність розмірів уточнюйте. Товар під замовлення до 2 тижнів

M-Tac шкарпетки Merino 40% вовняні шкарпетки для активного відпочинку. Вовняне волокно, придатне для виготовлення шкарпеток завдяки здатності транспортування пота, всмоктуючої здатності, теплоізоляції, стійкості до механічних впливів, еластичності та екологічності. Відмінні термоізоляційні властивості можна використовувати під час трекінгу в зимовий період. У літній період Ви обов'язково оціните здатність волокна вбирати вологу до 30% об'ємної ваги, залишаючись при цьому сухим на дотик, це означає, що навіть в мокрих шкарпетках ноги залишаються теплими.

Матеріал:

  • 40% Merino wool
  • 40% Acryl
  • 15% Нейлон
  • 5% Еластан

Acryl:

Акрилова пряжа для забезпечення екстракомфорту і захисту. Вона використовується в місцях найбільш чутливих до натирання і мозолів, а також є додатковою термоізоляцією.

Merino Wool:

Високоякісна тонка пряжа з шерсті австралійських овець-мериносів забезпечує відмінні теплові характеристики, суху шкіру і контроль над вологою. Крім того, ця пряжа швидко вбирає вологу і не подразнює шкіру.

Еластан:

Забезпечує щільне прилягання, полотно в'язки ідеально гладке, шкарпетки відмінно тримають форму, чудово сидять на нозі. Ви виглядаєте завжди елегантно і стильно!

Нейлон:

Збільшує міцність шкарпеток, стійкість їх до протирання. Ваші шкарпетки не прийдуть в непридатність після декількох прань, вони довго не рвуться.
239грн.