Антирадар

Знайдено: 1 - 11 серед 12 товарів
Номер: 781436
 
Виявлення: Типи виявлених радарів: радіо, лазерні; Приймач сигналів: супергетеродин з подвійним перетворенням частоти; Антена: лінійно - поляризована, саморегульована; Оптичний сенсор: фотодіод з лінзою високого коефіцієнта підсилення; Довжина хвилі виявленого лазерного випромінювання: 800 - 1100 нм; Виявлення радіо-радарів: X, K, Ka, Ku, Ultra X, Ultra K, Ultra Ka, POP ™, Vg-2; Радіус виявлення лазера: 360 °; Діапазон робочих температур: -20 ° C; Напруга: 12 В; Функції: Індикатор: світлодіодний дисплей; Додатково: самотестування, звукове сповіщення, режим відключення звуку; Кількість режимів чутливості: 2; Інші функції і технології: здатність запам'ятовувати налаштування; Живлення: від прикурювача; Спосіб кріплення: на лобове скло, на торпедо; Сила струму: 120 мА; Колір чорний; Фізичні характеристики: Ширина: 71 мм; Висота: 25 мм; Глибина: 105 мм; Вага: 65 г;
1 229грн.
Номер: 520506
 
Виявлення: Типи виявлених радарів: радіо, лазерні; Приймач сигналів: супергетеродин; Довжина хвилі виявленого лазерного випромінювання: 800 - 1100 нм; Виявлення радіо-радарів: X, K, Ka, Ultra X, Ultra K; Радіус виявлення лазера: 360 °; Діапазон робочих температур: -20 ° C; Напруга: 12 В; Функції: Індикатор: монохромний ЖК-дисплей; Додатково: захист від хибних сигналів, самотестування, звукове сповіщення, режим відключення звуку; Кількість режимів чутливості: 3; Інші функції і технології: запам'ятовування налаштувань, автоматичне відключення; Живлення: від прикурювача; Спосіб кріплення: на лобове скло, на торпедо; Сила струму: 310 мА; Колір чорний; Фізичні характеристики: Ширина: 74 мм; Висота: 34 мм; Глибина: 116 мм; Вага: 150 г;
2 904грн.
Номер: 00000012068
 

Флагманська модель сигнатурної серії радар-детекторів. Обладнаний великим інформативним LED-екраном і володіє відмінним захистом від перешкод.

Пристрій ефективно визначає всі види використовуваних на даний момент поліцейських камер і радарів, в тому числі «Автодору», «Амата», «Автоураган», «Кордон», «Кріс-П», «Стрілка» і багато інших.

Новітня сигнатурна технологія, виконана на основі цифрового сигнального процесора DSP, дозволяє пристрою відрізняти певний вид і назву поліцейських комплексів по їх типу випромінювання, а фірмова система AntiCAS гарантує істотне скорочення кількості помилкових спрацьовувань і захист від датчиків системи попередження зіткнень CAS.

Комбінована система GPS і голосового помічника, завдяки продуманим алгоритмам роботи, попереджають водія сигналом при вигляді поліцейського комплексу і дозволеної швидкості на конкретній ділянці на відстані від 100 до 1000 метрів при ручних налаштуваннях, або на динамічно змінюваній відстані, що залежить від швидкості руху, при автоматичних.

Великий дисплей з діагоналлю 1.3 дюйма вміщує в себе всю необхідну інформацію про дорожні ситуації: тип дорожньої камери, відстань до камери, допустима швидкість, середня швидкість, діапазон вхідного сигналу.

3 772грн.
Номер: 00000011835
 

Playme Hard 3 - Антирадар

Сучасний антирадар з GPS і фірмовою сигнатурною системою усунення перешкод AntiCAS, яка забезпечує пристрою підвищену перешкодозахищеність. Для зручності користувача пристрій обладнаний яскравим LED-дисплеєм з білим підсвічуванням, на якому відображається інформація про вид радарного поліцейського комплексу, обмежниках швидкості і фактичної швидкості транспортного засобу.

Мінімізує помилкові спрацьовування сучасних систем безпеки автомобіля, забезпечуючи максимальний комфорт водієві під час поїздки. Пристрій кріпиться за допомогою присоски на лобове скло в будь-який зручний для водія місце, де воно не буде якимось чином загороджувати огляд і заважати управлінню.

Переваги:

- Визначає всі види використовуваних камер і радарів, включаючи «Автодору», «Стрілка-СТ / М», «Робот», «Автоураган» і багато інших.

- Оновлювана база даних і наявність GPS дозволяють водієві бути в курсі всіх подій на дорогах.

- Попереджає про поліцейські комплекси і дозволеної швидкості на ділянці дороги на відстані від 100 до 1000 метрів при ручних налаштуваннях, або на динамічно змінюваному відстані, що залежить від швидкості руху, при автоматичних.

- Обладнаний великим інформативним дисплеєм.

3 121грн.
Номер: 3143-8539a
 

Проводьте багато часу за кермом свого автомобіля і потрібен надійний помічник в ваших подорожах ?! Ним може стати антирадар нового покоління Karadar G860STR. Всі основні компоненти пристрою, виготовлені в Південній Кореї. Має креативний зовнішній вигляд і ергономічний корпус.

Багатофункціональність пристрою включає в себе наступні можливості:

        Діапазони виявлення сигналів: Х, К, Ultra-X, Ultra-K, Стрілка плюс сигнали лазера,

        Чутливий UBLOX чіп (швейцарської розробки),

        Функція GPS і ГЛОНАСС - приймач, швидкий пошук супутників,

        Плоска антена зі спеціальною фільтрацією перешкод,

        Виявлення сигналів VG-2 (відстежують антирадари),

        Захист від помилкових спрацьовувань,

        Плавне регулювання гучності,

        2.4 дюймовий світлодіодний дисплей з кольоровою індикацією сигналів при виявленні радарів, ступінчаста регулювання яскравості,

        Використовувані режими: МІСТО / ГОРОД2 / ТРАСА / РОЗУМНИЙ, які відрізняються своєю чутливістю,

       Виявлення бази GPS стаціонарних радарів і камер

       Голосові підказки російською мовою.

У число органів управління входять:

        - Кнопка "живлення"

        - Кнопка "вгору"

        - Кнопка "вниз"

        - Кнопка "яскравість"

        - Світлодіодний дисплей

        - Гніздо для підключення кабелю живлення

       - Лінза лазерного приймача

       - USB - роз'єм

На корпусі є чотири багатофункціональних клавіш, які прості в управлінні. Налаштування автоматично зберігається автоматично. Підтримуються наступні показники:

1.  Функція автоматичного відключення звуку (на 50% за 6 секунд);

2.  Кольорова індикація попереджень при виявленні сигналу радара;

3.  Рівень сили сигналу (1-5);

4.  Рівні яскравості: тьмяний (Зменшує яскравість приблизно на 50%); темний (значки відключені); яскравий (max).

Діапазони детектируемого сигналу:

          - Х-діапазон – 10.525GHz+/-50MHz;

          - К-діапазон – 24.150GHz+/-100MGz (СТРЕЛКА, Кордон, Робот, Автодор, Бинар, Кріс, Арена, Кречет, і ін.);

          - Стрілка – 24.125GHz;

          - Лазер – 800нм – 1100нм;

Працює прилад від бортової мережі автомобіля напругою 12 V, в т. ч. через роз'єм прикурювача.

У комплект входять:

- Антирадар;
- Штекер із розетки автомобіля через роз'єм прикурювача;
- Кронштейн з присоскою для закріплення на лобовому склі;
- Керівництво по використанню;
- Кабель для підключення пристрою;

 

 

 

2 048грн.
Номер: 3138-8387a
 

На сьогоднішній день, все більше уваги приділяється контролю швидкості пересування транспортних засобів, у зв'язку з почастішанням аварій на дорогах. З цією метою закуплено велику кількість нових приладів із застосуванням різних "фішок", для визначення швидкості руху машин (TruCAM).

Нові радари визначають точну швидкість руху автомобілів на певну відстань.

Задачі детектора є швидке виявлення стоїть попереду поліцейського радара і миттєва реакція на «тривогу». Завдяки голосовому оповіщення ви зможете швидко скоригувати швидкість в потрібну сторону.

Основною функцією даного радара є сканування і «впізнавання» частот - в даному випадку К, Х, Ка поліцейських радарів. В якості захисту від виявлення служить система VG-2, яка не дозволить відповідним органам, визначити наявність антирадара в машині. До того ж зовнішній вигляд нічим не привертає увагу оточуючих. Має два режими роботи: місто / траса, від яких залежить швидкість пересування і наявності перешкод.

Радар - детектор V7 має в комплекті:

        шнур живлення з роз'ємом прикурювача;

        анти-ковзний килимок;

        інструкція російською.

Данний детектор оснащений приймачем радіо-сигналу і виявляє лазерний промінь сканування швидкості з кутом 360 градусів. Він швидко виявить і відреагує на сучасне обладнання поліцейських. Антирадар V7 не вимагає певної установки в салоні машини і розташовується на килимку, маючи нічим не привертає вид. Також є голосове повідомлення російською мовою і інтерфейс USB 2.0, порт для підключення до джерела струму (прикурювача в салоні) і кнопки управління.

Діапазон дистанції, для визначення перешкод складає 200 - 800 метрів, що дозволить вчасно зорієнтуватися в разі небезпеки.

 

 

384грн.
Номер: AN 243947977
 

Антирадар світлодіодний з дисплеєм Finder V7 360 Red - являє собою ідеальне рішення радар-детектора, що володіє максимальним набором функцій і стабільно і впевненого приймає сигнали радарів, використовуваних в Україні та Європі.

Сучасні автолюбителі змушені лавірувати між ПДР і власними інтересами. Якщо ви не хочете розоритися на штрафах, Антирадар V7 допоможе уникнути їх.

Вигідні відмінності приладу:

1. Практичний пристрій завчасно попередить про наближення до фіксуючого приладу, так що у вас буде достатньо часу для коригування швидкісного режиму. 2. Прийом сигналу ведеться незалежно від типу радарів, а помилкові спрацьовування, якими часто грішать девайси попереднього покоління, повністю зжиті.

Незважаючи на все багатство вибору аксесуарів для машини, радар-детектор 16 BAND V7 не став одним з багатьох, а швидко вийшов на лідируючі позиції. У нього є кілька переваг, які забезпечують перевагу над іншими гаджетами того ж призначення:

  • Зчитування даних про всі використовуваних автоінспекції камерах і радарах за рахунок адаптації до приховує технологіям.
  • Захист від помилкових сигналів.
  • Кругове захоплення – новинка « бачить» на 360 градусів.
  • Висока дальність – до 3 км.
  • Завчасне голосове попередження – за 600 м.
  • Наявність двох режимів.
  • Передача даних на світловий дисплей.

Отже, Антирадар V7 дійсно заслуговує вашої уваги. На відміну від рекламованих пристроїв з великою кількістю опцій він націлений на виконання основного завдання і прекрасно справляється з цим. Аналоги не завжди дають хороші результати – багатофункціональність може зіграти злий жарт, знизивши якість розпізнавання.

Як використовувати Finder V7 360?

Дана модель дуже проста і зручна в застосуванні. Вам не доведеться довго звикати до неї і відволікатися від водіння. Давайте вивчимо головні пункти інструкції:

  1. Встановіть захисний аксесуар на приладову панель в зоні видимості.
  2. Залежно від маршруту, виберіть режим – «Місто» або «Траса».
  3. Відправляйтеся в шлях!

При оповіщенні про наближення до камери ви зможете скинути швидкість без метушні і поспіху. Завдяки радар-детектора 16 BAND V7, штрафи перестануть бути постійною витратною статтею вашого бюджету і будуть носити одиничний характер, а в кращому випадку і зовсім залишаться в минулому.

Особливості:

  • Радар-детектор оснащений ексклюзивним в індустрії восьмиточечним електронним компасом, функцією вимірювання напруги бортової мережі транспортного засобу і попереджувальний сигнал розрядки акумулятора і багато іншого.
  • Також в радар-детектор використовується новітня розробка: S-XRS & trade; Maximum Performance Technology, що забезпечує максимальний діапазон виявлення і найкраще завчасне попередження навіть самих оперативних та швидких радарів.

У комплекті:

  1. Радар детектор
  2. Провід для зарядки (12V)
  3. Матеріал для кріплення радар-детектора
  4. Інструкція по експлуатації російською мовою.

Характеристики

Максимальна надійність:
Високоефективний радар-детектор, побудований за запатентованою технологією Cobra"s Xtreme S-XRS™ Maximum Performance Technology, забезпечує максимальний діапазон виявлення і найкраще завчасне попередження навіть самих оперативних та швидких радарів.Spectre Alert™ (невиявний) Spectre I/IV +: Попередження водія про близькість радарів класу SpectreI/IV+, не виявлений для пристроїв типу Spectre I.VG-2 Alert® (невиявний): Попередження водія про близькість радарів класу VG-2, не виявлений для інших пристроїв.

Прийом сигналів:
Приймає  європейські та українські радари, в тому числі короткоімпульсних, 6 видів лазерних радарів і сигнали безпеки. Радарні сигнали включають діапазони: X, K, Ka (суперширокої), Ku, VG-2, Spectre I и SpectreIV+. Лазерні сигнали: LTI 20-20, Ultra Lyte, ProLaser, ProLaser III, Stalker LIDAR и Speedlaser. Попереджувальні сигнали Safety Alert® и Strobe Alert®. .POP Mode:

Виявляє сучасні модифікації імпульсних радарів як в K (функція за замовчуванням) діапазоні, так і в діапазонах Ka/Ku (окремо включається).Auto Mute:
Функція автоматичного приглушення звуку для зручності водія.LaserEye®: Патентування функція безпомилкової діагностики сигналів лазерного радара на 360 градусів.Voice Alert™:

Функція голосового повідомлення.StrobeAlert®:
Ексклюзивна запатентована функція розпізнавання сигналів транспортних засобів надзвичайного призначення, обладнаних стробоскопами і іншими спеціальними сигналами (швидка допомога, реанімація тощо);

Забезпечує завчасне попередження присутності (проїзду) транспортних засобів надзвичайного призначення.Safety Alert®:
Ексклюзивна запатентована функція дозволяє заздалегідь попередити водія про наближення транспортних засобів надзвичайного призначення (дорожні служби), перетину залізниці і т.д.

IntelliMute и IntelliMute®Pro:
Ексклюзивна вдосконалена запатентована функція автоматичного приглушення звуків тривоги радар-детектора при низькій або нульовій швидкості руху автотранспортного засобу.

Digital Signal Strength Meter:
Надає водієві інформацію про відносну близькістьі до джерела випромінювання сигналу (радара) за п'ятибальною шкалою.

Car Battery Voltage Display:
Функція вимірювання напруги бортової мережі транспортного засобу.Frequency Display Mode: Режим показу частоти спійманого сигналу радара (Ка, лазер).

Незалежна пам'ять:
Радар-детектор запам'ятовує всі налаштування і відтворює їх після виключення апарату

706грн.
Номер: AN 2439479771
 

Антирадар світлодіодний з дисплеєм Finder V7 360 Blue - являє собою ідеальне рішення радар-детектора, що володіє максимальним набором функцій і стабільно і впевненого приймає сигнали радарів, використовуваних в Україні та Європі.

Сучасні автолюбителі змушені лавірувати між ПДР і власними інтересами. Якщо ви не хочете розоритися на штрафах, Антирадар V7 допоможе уникнути їх.

Вигідні відмінності приладу:

1. Практичний пристрій завчасно попередить про наближення до фіксуючого приладу, так що у вас буде достатньо часу для коригування швидкісного режиму. 2. Прийом сигналу ведеться незалежно від типу радарів, а помилкові спрацьовування, якими часто грішать девайси попереднього покоління, повністю зжиті.

Незважаючи на все багатство вибору аксесуарів для машини, радар-детектор 16 BAND V7 не став одним з багатьох, а швидко вийшов на лідируючі позиції. У нього є кілька переваг, які забезпечують перевагу над іншими гаджетами того ж призначення:

  • Зчитування даних про всі використовувані автоінспекції камерах і радарах за рахунок адаптації до приховує технологій.
  • Захист від помилкових сигналів.
  • Круговий захоплення – новинка «бачить» на 360 градусів.
  • Висока дальність – до 3 км.
  • Завчасне голосове попередження – за 600 м.
  • Наявність двох режимів.
  • Передача даних на світловий дисплей.

Отже, Антирадар V7 дійсно заслуговує вашої уваги. На відміну від рекламованих пристроїв з великою кількістю опцій він націлений на виконання основного завдання і прекрасно справляється з цим. Аналоги не завжди дають хороші результати – багатофункціональність може зіграти злий жарт, знизивши якість розпізнавання.

Як використовувати Finder V7 360?

Дана модель дуже проста і зручна в застосуванні. Вам не доведеться довго звикати до неї і відволікатися від водіння. Давайте вивчимо головні пункти інструкції:

  1. Встановіть захисний аксесуар на приладову панель в зоні видимості.
  2. Залежно від маршруту, виберіть режим – «Місто» или «Траса».
  3. Відправляйтеся в шлях!

При оповіщенні про наближення до камери ви зможете скинути швидкість без метушні і поспіху. Завдяки радар-детектора 16 BAND V7, штрафи перестануть бути постійною витратною статтею вашого бюджету і будуть носити одиничний характер, а в кращому випадку і зовсім залишаться в минулому.

Особливості:

  • Радар-детектор оснащений ексклюзивним в індустрії восьмиточечним електронним компасом, функцією вимірювання напруги бортової мережі транспортного засобу і попереджувальний сигнал розрядки акумулятора і багато іншого.
  • Також в радар-детектор використовується новітня розробка: S-XRS & trade; Maximum Performance Technology, що забезпечує максимальний діапазон виявлення і найкраще завчасне попередження навіть самих оперативних та швидких радарів.

У комплекті:

  1. Радар детектор
  2. Провід для зарядки (12V)
  3. Матеріал для кріплення радар-детектора
  4. Інструкція по експлуатації російською мовою.

Характеристики

Максимальна надійність:
Високоефективний радар-детектор, побудований за запатентованою технологією Cobra"s Xtreme S-XRS™ Maximum Performance Technology, забезпечує максимальний діапазон виявлення і найкраще завчасне попередження навіть самих оперативних та швидких радарів.Spectre Alert™ (невиявний) Spectre I/IV +: Попередження водія про близькість радарів класу SpectreI/IV+, невиявний для пристроїв типу Spectre I.VG-2 Alert® (невиявний): Попередження водія про близькість радарів класу VG-2, невиявний для інших пристроїв.

Прийом сигналів:
Приймає  європейські та українські радари, в тому числі короткоімпульсних, 6 видів лазерних радарів і сигнали безпеки. Радарні сигнали включають діапазони: X, K, Ka (суперширокої), Ku, VG-2, Spectre I и SpectreIV+. Лазерні сигнали: LTI 20-20, Ultra Lyte, ProLaser, ProLaser III, Stalker LIDAR и Speedlaser. Попереджувальні сигнали Safety Alert® и Strobe Alert®. .POP Mode:

Виявляє сучасні модифікації імпульсних радарів як в K (функція за замовчуванням) діапазоні, так і в діапазонах Ka / Ku (окремо включається).Auto Mute:
Функція автоматичного приглушення звуку для зручності водія.LaserEye®: Патентування функція безпомилкової діагностики сигналів лазерного радара на 360 градусів.Voice Alert™:

Функція голосового повідомлення.StrobeAlert®:
Ексклюзивна запатентована функція розпізнавання сигналів транспортних засобів надзвичайного призначення, обладнаних стробоскопами і іншими спеціальними сигналами (швидка допомога, реанімація тощо);

Забезпечує завчасне попередження присутності (проїзду) транспортних засобів надзвичайного призначення.Safety Alert®:
Ексклюзивна запатентована функція дозволяє заздалегідь попередити водія про наближення транспортних засобів надзвичайного призначення (дорожні служби), перетину залізниці тощо.

IntelliMute и IntelliMute®Pro:
Ексклюзивна вдосконалена запатентована функція автоматичного приглушення звуків тривоги радар-детектора при низькій або нульовій швидкості руху автотранспортного засобу.

Digital Signal Strength Meter:
Надає водієві інформацію про відносну близькість до джерела випромінювання сигналу (радара) за п'ятибальною шкалою.

Car Battery Voltage Display:
Функція вимірювання напруги бортової мережі транспортного засобу.Frequency Display Mode: Режим показу частоти спійманого сигналу радара (Ка, лазер).

Енергонезалежна пам'ять:
Радар-детектор запам'ятовує всі налаштування і відтворює їх після виключення апарату

706грн.
Номер: 3139-8380
 

Антирадар Tilon V9 з дисплеєм для виявлення лазера. Хочете вберегти себе від штрафів і заощадити гроші? Наш інтернет-магазин пропонує доступне рішення даної проблеми.

За даними ЗМІ, кількість нових, сучасних радарів для вимірювання швидкості TruCAM - збільшиться до півсотні по всій території нашої країни, а особливо в великих містах.

Відомі радари TruCAM - здатні вимірювати швидкість на відстані до 1200 метрів і працювати тривалий час без підзарядки, зберігаючи велику кількість відеороликів або фото. Тому вам потрібна надійна захист для вашого автомобіля.

Пропонований нами антирадар Tilon V9 здатний швидко розпізнати радар і миттєво оповістити про це водія.

Основними його функціями є сканування та визначення частот K, X, Ka, Ka 1 band, Ka 2 band поліцейських радарів і вбудований захист від виявлення VG-2, яка не дозволить правоохоронним органам виявити антирадар. Працює в двох режимах: місто / траса, робота яких залежить від різного режиму і чутливості.

Має кнопки для управління: 

- вибір режиму: місто/траса

- регулювання гучності

- регулювання яскравості

- LED дисплей

Радар-детектор для виявлення перешкод. Призначення V9 - визначення Х, К, KA, КА 1 band, КА 2 band частотних радарів. Меню російською мовою, роз'єм для підключення до джерела струму, світлодіодний дисплей з літерним відображенням частот, кнопки управління (3 шт). Оповіщення про наявність радара передається звуковим сигналом і голосовим оповіщенням. Можна вибрати режим - місто / траса (з більшою або меншою швидкістю руху і наявності більшої чи меншої кількості різних перешкод). Виявлення засобів контролю (лазера, радара) в межах міста здійснюється на відстані до 800 м.

Антирадар із захистом від виявлення.

Даний детектор простий в управлінні і не вимагає ніякої установки. Має нічим не примітний зовнішній вигляд і антиковзаючий килимок. Забезпечує швидке оповіщення про наявність найбільш просунутих зразків радарів, в тому числі "TruCAM".

Оосновні переваги: 

Способи оповіщення: світлодіодний текст / голос (для безпеки);

Режими: Місто/Траса; Споживча напруга: 12 V.

Детектор з виявленням лазера. У комплект пропонованого детектора V9 входять:

- Cам прилад – 1 шт;

- Шнур живлення з роз'ємом прикурювача – 1 шт;

- Нековзний килимок;

- Інструкція з експлуатації.


399грн.
Номер: 5780-20035a
 

 

Радар-детектор допомагає заздалегідь визначати розташування постів швидкісного контролю при русі транспортного засобу по трасі або місту. Компактна конструкція кріпитися на спеціальний килимок і виступає в якості приймача електромагнітних сигналів, про які попереджає водія. Велика лінійка діапазонів робочих частот K, Ka, Ku, X розширює можливості пристрою.

Радар-детектор обладнаний дисплеєм, на який висвічується важлива інформація. Живлення обладнання проводиться через прикурювач. Дальність виявлення контрольних пунктів становить від 200 до 800 метрів. Прилад має два типи кута огляду, 180 ° дозволяє оцінювати простір на шляху прямування, 360 ° детектор аналізує ситуацію в просторі навколо себе.

Захист від виявлення VG-2, в разі необхідності автоматично відключає приймач і приховує його від пеленгатора.

Оригінальний, строгий, ергономічний дизайн органічно вписується в інтер'єр машини. Невеликі габарити пристрою роблять його непомітним в салоні авто. У комплект входить утримуючий, противоскользящий килимок і перехідник для підключення обладнання до прикурювача.

Комфортна робоча температура радара від -10 ° С до + 40 ° С. Апарат забезпечений регулюванням гучності, яка допомагає робити звук гучним або максимально тихим.

Tilon V3 — це незамінна річ для автолюбителів, які багато часу проводять за кермом і не хочуть платити штрафи, за незначне перевищення швидкості в місті або на трасі. Крім прекрасних технічних характеристик, пристрій відрізняється наступними плюсами:

  • 2 мови: російська, англійська;
  • проста, зрозуміла кожному інструкція із застосування;
  • класичний, універсальний дизайн;
  • висока точність прийому сигналу.

Прилад не видає помилок і добре бачить більшість сучасних пристроїв контролю та фіксації.

640грн.
Номер: 5174-13642
 

Tilon E8 -швидке і точне виявлення радарів

Останні кілька років дороги оснащуються радарними системами, які повинні зменшити кількість правопорушень або хоча б фіксувати їх, але це лише на папері, насправді ж більшість радарів працюють не коректно, відображаючи вимірювану швидкість із завищеними значеннями. Таким чином, через недосконалість вимірювального обладнання, багато водіїв щодня отримують штрафи на відчутні суми. Єдиним способом уникнути подібних неприємностей, є зниження швидкості в зоні дії радара, дізнатися, де вони розташовані вам допоможе радар-детектор Tilon E8.

Розпізнавання більшості діапазонів

Принцип роботи пристрою полягає в виявленні специфічної сигнатури радарів в діапазонах X, K, CT (Стрілка) і L (Лазер), в разі фіксації сигналу радар-детектор повідомить вас за допомогою звукового сигналу або індикатором на дисплеї. Залежно від ландшафту і типу радара відстань виявлення може різнитися, але в 95% випадків радари будуть виявлені ще до досягнення зони, де вони здатні виміряти швидкість автомобіля.

Компактний і непомітний корпус

Пристрій виконаний в компактному корпусі, який буде практично непомітний поза салону автомобіля. Крім цього, прилад не має стандартного кріплення-присоски, його замінює комплектний противоскользящий килимок, що встановлюється на торпедо і не дозволяє антирадари впасти або переміщатися по автомобілю під час руху. Подібний метод фіксації дозволяє вам максимально швидко заховати радар-детектор, в разі зупинки патрульною службою.

476грн.
Номер: 5174-13643
 

Антирадар - це активний пристрій, який призначений для генерування різних перешкод в певних діапазонах радіочастот або захисту від помилкового сигналу, які по потужності перевершують радари поліцейських. Мають непримітний зовнішній вигляд і захистять від небезпеки в дорозі.

• Працює з діапазонами K, Ka, Ku, VG-2, X

• Діапазон робочих температур від -10 до +40

• Голосове сповіщення

Відключаються діапазони і режими виявлення

Плавне регулювання гучності

Поріг швидкості для звукового сповіщення

• Розміри пристрою 100х62х28

• Діапазон виміру 200-800 метрів

476грн.