Автохімія та автокосметика

Знайдено: 1 - 0 серед 1 товар

Автохімія на всі випадки життя

Автохімія — це всі товари, які використовує водій і механік для обслуговування транспортного засобу. В окрему категорію виокремлюють косметику для автомобіля: ґрунтівки, основи, лаки і емалі для створення привабливого зовнішнього вигляду.

Автохімія

Групи товарів

Вся автокосметика і хімія для обслуговування транспортних засобів поділяється на категорії:

  1. Герметики і клей. Спеціальна автохімія для ремонту машин включає комплекти для бензобаку, мастила для клапанів. На сайті ви можете купити герметики для спецтехніки, які витримують вплив високих температур, і клей на силіконовій основі.
  2. Засоби для обслуговування двигунів. До них відносяться промивачі та очищувачі для карбюратора, інжекторів, форсунок і двигуна.
  3. Обслуговування дисків і шин. Крім стандартних очищувачів і полірувальників для шин, ви можете замовити засіб для полегшення відкручування болтів, аерозоль для аварійної вулканізації. Унікальний герметик «Антипрокол» попереджає порушення цілісності шини і використовується для аварійного ремонту на трасі.
  4. Мастила та очищувачі. WD-40 — це унікальний проникаючий засіб, який захищає внутрішні елементи автомобіля від появи іржі. Розчин використовують для змащення петель і замків.
  5. Товари для стекол. У нашому інтернет-магазині ви знайдете широкий модельний ряд склоочисників, поліролів, товарів, що запобігають запотіванню скла і скупченню дощових крапель. Ці засоби є незамінними під час поїздок на великі відстані.
  6. Аксесуари для кузова. Антикорозійні засоби захищають авто від іржі, а холодний віск запобігає скупченню вологи на деталях кузова під час дощу. Проста і дешева автокосметика збільшує термін експлуатації автомобіля і дозволяє відкласти кузовний ремонт.
  7. Засоби для салону. Пластикові та шкіряні вставки використовують для створення унікального дизайну.
  8. Зимова колекція. Спеціальні суміші використовують в холодну пору року для швидкого відкриття замків і чищення ділянок обмерзання на склі.
  9. Засоби для радіатора. Для змащення водяних насосів використовують рідкі і порошкові герметики. Вони утворюють на поверхні захисний шар, який швидко заповнює всі зазори.
  10. Лакофарбова продукція. Фарби, ґрунтівки і шпаклівки використовують для відновлення зовнішнього вигляду машини. З їх допомогою усувають відколи, подряпини і серйозні пошкодження після дорожньо-транспортних пригод.

В окрему категорію виділяють професійні засоби для миття машин. Їхня ціна є дещо вищою, ніж на товари для водіїв. Це спреї, рідини, ганчірки і щітки, які застосовують на автомийках. Ви можете придбати їх для особистого користування, якщо хочете самостійно підтримувати чистоту автомобіля.

Автохімія

Професійний магазин автотехніки

На сторінках нашого магазину ви знайдете необхідні товари для обслуговування авто.

Співпрацюючи з нами, ви отримаєте наступні переваги:

  • низька ціна — ми співпрацюємо з виробниками без посередників і не встановлюємо додаткових націнок;
  • висока якість — ми закуповуємо товари, що мають відповідні сертифікати якості, щоб ви були впевненими в продукції;
  • широкий асортимент — на сайті ви знайдете засоби для автомобілістів, професійних СТО та навіть товари для спецтехніки;
  • цілодобовий сервіс — наш сайт працює без перерв і вихідних, ви в будь-який момент можете оформити замовлення.

Порада! Щоб купити автохімію в Україні недорого, заходьте в наш розділ «Акції». Ми постійно оновлюємо асортимент товарів і встановлюємо знижки на популярні засоби.

Оформлення та отримання

Інтернет-магазин автокосметики Lido.ua пропонує якісні товари для обслуговування транспортних засобів.

Наш каталог містить товари, які є на складі і доступні під замовлення. Вартість останніх уточнюйте у наших менеджерів за телефоном, вказаним у верхній частині сайту. Або залишайте заявку на зворотний дзвінок — наш менеджер зв'яжеться з вами протягом 30 секунд.

Ми доставляємо товари по всій Україні — в Харків, Дніпро (Дніпропетровськ), Чернігів, Запоріжжя, Маріуполь, Київ, Одесу, Херсон та інші населені пункти. Вартість доставки залежить від обраної транспортної компанії і обсягу замовлення.

Зверніть увагу! Послуги перевізника оплачуються окремо при отриманні товару.

Оплата обраних продуктів проводиться зручним для вас способом. Ми пропонуємо:

  • банківський переказ через платіжні системи;
  • оплату готівкою або карткою в пункті отримання;
  • післяплату.

При оформленні замовлення вказуйте обраний спосіб оплати і доставки.

Після покупки залишайте свої відгуки на сайті — вони допоможуть іншим покупцям обрати товари.