Автомобільні ЗП

Знайдено: 1 - 31 серед 32 товари
Артикул: WA.6001
 

Сучасний FM-трансміттер (ресівер) Aspiring Wave 7 з яким ви можете значно розширити експлуатаційні можливості автомобіля. Він передає аудіофайли на 206 каналах, має діапазон до 5 метрів, сумісний з USB-носіями і оснащений Bluetooth.
Ви можете підключитися через Bluetooth не тільки для дзвінків, але і для музики! Наявність стандартного слота USB дає вам можливість відтворювати музичні файли із флеш накопичувача. Запишіть музику, вставте в пристрій, і ви можете насолоджуватися музикою!
FM-трансміттер виконаний у класиці жанру та оснащений двома портами USB HOST вихід: 5V/2.4A, та Type-C: PD30W швидкої зарядки зовнішніх пристроїв .
Цей портативний пристрій призначений для перетворення звукового сигналу та його мовлення у форматі FM до головного пристрою для його подальшого відтворення через стандартну систему колонок. Модулятор працює на діапазоні 87,5-108,0 МГц, передає сигнал на відстань 3-5 метрів без ослаблення, залежно від віддаленості джерела.

Модуль Bluetooth
Передавач відтворює та передає аудіофайли на Ваш головний пристрій з телефону з високою якістю. Підтримує функцію Hands-Free. Bluetooth v5.3 версія.
Пристрій підключаєтся до мережі автомобіля через прикурювач, відсутність проводів робить його використання ще більш зручним. Оцініть усі переваги сучасних технологій у машині! З трансміттером Ви можете повністю використовувати Bluetooth та зарядити телефон через USB.

Технологія DSP
DSP (цифрова обробка сигналів) – це технологія обробки інформації та перетворення аналогового сигналу в цифровий.

Підтримка швидкої зарядки
Підтримка швидкої зарядки PD (30 Вт)

Характеристики

  • Bluetooth підтримка: A2DP, AVRCP, HFP, HSP
  • Інтерфейс підключення: USB/PD
  • Безпровідні інтерфейси: Bluetooth 5.3
  • Відображення напруги акумулятора: немає
  • Вага, грам: 55
  • Діапазон частот: 87.5 – 108.0 Мгц
  • Додатково: Функція Hands Free.Дозволить використати трансмиттер для розмов по телефону, тепер немає необхідності брати телефон в руки, розмова може бути виведена на динаміки або головний пристрій. Також для розмов передбачений вбудований мікрофон.
  • Екран: Немає
  • Живлення, В: 12-24V
  • Комплектація: FM-трансмиттер, гарантійний талон, інструкція
  • Особливості: Швидка зарядка PD30W
  • Підтримка технології передачі stereo FM: Є
  • Підтримка швидкої зарядки PD: Є PD3.0 (30W): 5V/3A, 9V/3A, 12V/2,5A
  • Підтримка швидкої зарядки QC 3.0: немає
  • Розміри, мм: 35*40*35
  • Функція автоматичного відключення живлення: Є
499грн.
449грн.
Артикул: BZ19MB
 

Автомобільний адаптер Borofone BZ19 - це універсальний автомобільний зарядний пристрій, який надає максимальну функціональність для підзарядки смартфонів, планшетів.

Виготовлений із якісних матеріалів, міцний та надійний при повсякденній експлуатації. Завдяки подвійному USB-роз'єму ви зможете заряджати одночасно два пристрої.

Пристрій швидко заряджає, не перегрівається та не видає сторонніх звуків. Працює від прикурювача. Вихід USB – 18 W.

100грн.
90грн.
Артикул: BZ14ACCB
 

Автомобільний зарядний пристрій BOROFONE BZ14A Mercury з двома портами Type-C + USB та підтримкою стандарту швидкісної зарядки PD20W + QC3.0. Постачається в комплекті з кабелем Type-C to Type-C, підтримує стабільну зарядку без втрати потужності.
BOROFONE BZ14A Mercury має вихідну потужність до 20 Вт, що дозволяє заряджати сумісні пристрої швидше в 1.5 рази, ніж при використанні звичайних АЗП. Він стане ідеальним вибором для швидкісної зарядки PD/QC сумісних пристроїв.
Зарядний пристрій виготовлений з якісного вогнетривкого ABS-пластику та має захист від перезаряджання і короткого замикання.

Характеристики:

1. Вхід: DC12-24V.
2. Вихід: загальний вихід 5V / 3A, один порт USB-A - 18W, USB-C - 9V / 2.22A PD20W.
3. Матеріал виготовлення: вогнетривкий ABS + PC.
4. Розміри: 65 * 29 * 24 мм. Вага зарядного пристрою: 20 г.
5. Сумісний з PD20W, QC, FCP, AFC, і ін.
6. Комплект поставки: автомобільний зарядний пристрій + кабель живлення Type-C to Type-C довжиною 1 метр.
161грн.
145грн.
Артикул: BZ12ACW
 

BOROFONE BZ12A — компактний автомобільний зарядний пристрій з одним портом та підтримкою стандарту швидкісної зарядки QC3.0. Зроблений з якісного вогнетривкого пластику, убезпечить батарею вашого ґаджета від надлишкової зарядки та захистить від коливань напруги.
Має широку сумісність, за використання відповідного кабелю заряджатиме будь-який смартфон, планшет, відеореєстратор, TWS-гарнітуру, портативну акустичну систему тощо. Для ноутбука вихідної потужності даного АЗП буде недостатньо.
В комплекті зі зарядним пристроєм постачається кабель живлення з USB Type-C роз'ємом.

Характеристики:

1. Вихідна потужність: 3.6V - 6.5V / 3A, 6.6V - 9V / 2A, 9.1V - 12V / 1.5A, 18W. Автоматично підбере необхідну потужність для ґаджета.
2. Матеріал виготовлення: вогнетривкий ABS + PC.
3. Висока продуктивність: підтримка QC3.0 / QC2.0, Huawei FCP, Samsung AFC і інші протоколи зарядки. Завдяки потужності у 18 Вт впорається із зарядкою вашого смартфона у 2-3 рази швидше звичайного АЗП.
4. Надійність — що забезпечується багаторівневим захистом та інтелектуальним визначенням під'єднаного пристрою.
5. Компактний: розміри АЗП всього 50 х 31 х 27 мм. вага 14 г. Ідеально впишеться в інтерфейс вашого авто.
6. В комплекті з АЗП ви знайдете кабель живлення з USB Type-C роз'ємом довжиною 1 метр.

Таким чином, BOROFONE BZ12A — надійний автомобільний зарядний пристрій, що має високу швидкість заряджання та потужність, що в сумі з бюджетною вартістю робить його чудовим вибором для будь-якого автомобіліста.

87грн.
78грн.
Артикул: BZ12M
 

BOROFONE BZ12 — автомобільний зарядний пристрій з двома USB портами та кабелем MicroUSB довжиною 1 метр. Комплект розрахований для заряджання пристроїв з даним роз'ємом. Проте, за умови використання іншого кабелю ідеально працюватиме з ґаджетами які мають як Type-C, так і Lightning роз'єми.
Наявність двох портів дозволяє заряджати одночасно 2 пристрої. Це особливо зручно, коли потрібно підключити відеореєстратор, який автоматично займе один вхід. Тому для можливості підключення смартфону необхідний ще один вільний порт зарядного пристрою.

Сумісний з 99% пристроїв з USB-підключенням. Вихідна потужність АЗП становить 2.4 А.
Виготовлений з якісного вогнетривкого пластику, має багаторівневий захист від перегрівань, коливань напруги чи короткого замикання.

Особливості АЗП:

1. Вхід: DC12-24V.
2. Вихід: загальний вихід USB DC5V / 2.4A максимум.
USB 1/2: DC5V / 2.4A максимум.
3. Матеріал виготовлення: вогнетривкий ABS + PC.
4. Багаторівневий захист, інтелектуальне визначення підключеного пристрою.
5. Розміри: 50 * 31 * 27 мм.
7. Вага: 14 г
79грн.
71грн.
Артикул: BZ12L
 

BOROFONE BZ12 — автомобільний зарядний пристрій з двома USB портами та кабелем Lightning довжиною 1 метр. Комплект розрахований для заряджання iPnone та iPad. Проте, за умови використання іншого кабелю ідеально працюватиме з Android-ґаджетами які мають як Type-C, так і MicroUSB роз'єми.
Наявність двох портів дозволяє заряджати одночасно 2 пристрої. Це особливо зручно, коли потрібно підключити відеореєстратор, який автоматично займе один вхід. Тому для можливості підключення смартфону необхідний ще один вільний порт зарядного пристрою.

Сумісний з 99% пристроїв з USB-підключенням. Вихідна потужність АЗП становить 2.4 А.
Виготовлений з якісного вогнетривкого пластику, має багаторівневий захист від перегрівань, коливань напруги чи короткого замикання.

Особливості АЗП:

1. Вхід: DC12-24V.
2. Вихід: загальний вихід USB DC5V / 2.4A максимум.
USB 1/2: DC5V / 2.4A максимум.
3. Матеріал виготовлення: вогнетривкий ABS + PC.
4. Багаторівневий захист, інтелектуальне визначення підключеного пристрою.
5. Розміри: 50 * 31 * 27 мм.
7. Вага: 14 г
82грн.
74грн.
Артикул: CGTX000001
 

Автомобільний зарядний пристрій Baseus Enjoyment Retractable 30W з вбудованим кабелем 2-in-1 Type-C і Lightning з вбудованим кабелем 2 в 1 Type-C і Lightning для iPhone. Зарядка в прикурювач Baseus забезпечує потужну зарядку в 30 Вт. Підтримує такі протоколи швидкої зарядки, як:

  • Quick Charge 3.0, Power Delivery, PPS, Samsung AFC

Автомобільний адаптер живлення Baseus Enjoyment Retractable 30W з вбудованим кабелем 2-in-1 Type-C і Lightning підтримує технологію, яка відповідає за автоматичне визначення під'єднаного гаджета, щоб забезпечити найбільш підходящу напругу струму. Неважливо, який у вас пристрій - насолоджуйтеся ефективною роботою блоку живлення.

Зарядний пристрій від прикурювача Baseus Enjoyment Retractable 30W з вбудованим кабелем 2-in-1 Type-C і Lightning не тільки дуже функціональний, але і має приголомшливий вигляд. Відсутність USB-портів надає йому сучасного вигляду. Він виготовлений з міцного матеріалу, стійкого до високих температур і зовнішніх пошкоджень. Компактний розмір дає змогу легко розмістити його в прикурювачі автомобіля. Матеріали та технології захисту, що використовуються в зарядці, виключають ймовірність короткого замикання, перегріву, перезарядки та інших небажаних чинників.

Вбудований кабель 2 в 1 Type-C і Lightning можна відрегулювати на будь-яку довжину до 75 см залежно від наших потреб. Коли він не використовується, його можна прибрати, зберігши порядок в автомобілі.

Ключові переваги:

  • Зарядний пристрій оснащений висувним кабелем з роз'ємами: USB-C і Lightning (для iPhone)
  • Стандарт швидкої зарядки Quick Charge 3.0, Power Delivery, PPS, Samsung AFC
  • Світлодіодне підсвічування для більш зручного знаходження в темряві.
  • Компактний розмір.
  • Виготовлений із високоякісних вогнестійких матеріалів.
  • Посилена протиковзка конструкція забезпечує стійкість і безпеку на вибоїстих дорогах
  • Вбудована інтелектуальна схема автоматично визначає під'єднане обладнання та автоматично налаштовує потрібний струм.
  • Кабель: Type-C і Lightning

Автомобільний адаптер живлення Baseus Enjoyment Retractable 30W з вбудованим кабелем 2-in-1 Type-C і Lightning забезпечує швидке і безпечне заряджання практично будь-яких мобільних пристроїв. Висока сила струму гарантує високу продуктивність і швидку зарядку.

Ви і ваш пасажир можете заряджати свої пристрої одночасно без втрати якості.

Автозарядка Baseus Enjoyment Retractable 30W з вбудованим кабелем 2-in-1 Type-C і Lightning розроблена не тільки для телефонів Android і Apple, а й для GPS-навігаторів, навушників, фототехніки, павербанків, електронних сигарет і т. д. Неважливо, який у вас пристрій - насолоджуйтеся ефективною роботою аксесуара.

Дизайн

Автозарядка для смартфона Baseus Enjoyment Retractable 30W з вбудованим кабелем 2-in-1 Type-C і Lightning не тільки потужний, але й дуже естетичний пристрій. Зі смаком підібраний корпус добре виглядає в салоні автомобіля. Завдяки ідеальній формі він залишається стійким навіть під час їзди вибоїстими дорогами.

Крім того, підсвічування в темний час доби надає зарядному пристрою Baseus чудового вигляду і допомагає визначити місцезнаходження аксесуара.

Безпека використання

Автомобільна зарядка Baseus Enjoyment Retractable 30W з вбудованим кабелем 2-in-1 Type-C і Lightning пройшла низку випробувань низку випробувань на безпеку та відзначена численними сертифікатами. Створено з високоякісних компонентів.

  • Бренд: Baseus
  • Колір: Чорний
  • Матеріал: Алюміній, ABS-пластик, полікарбонат
  • Сертифікація якості: CE, RoHS, FCC, КНР
  • Упаковка: У коробці
  • Комплектація: Зарядний пристрій з вбудованим кабелем 2-in-1 Type-C і Lightning 0.75м
  • Кількість портів: 2
  • Потужність: Вхід: 12В-24В
  • Вихідна потужність: Вихід USB Type-C: 5V/3A, 9V/3A, 10V/2A, 12V/2.5A 30W Max
  • Вихідна потужність: Вихід Lightning: 5V/3A, 9V/2.77A 25W Max
  • Вихідна потужність USB Type-C+Lightning: 5V/3.4A
  • Стандарт швидкої зарядки: Quick Charge 3.0, Power Delivery, PPS, Samsung AFC
  • Розміри зарядки: 80*46*49 мм
  • Вага: 78 гр
736грн.
662грн.
Артикул: 37801 gray
 

Baseus Qualcomm Multi-Port Fast Charge 160W — автомобільний зарядний пристрій високої потужності.

Основні характеристики:

  • номінальна вхідна напруга: 12–24 В;
  • вихідні роз’єми: 2*Type-C + USB;
  • максимальна потужність: 160 Вт;
  • потужність роз’єму Type-C #1: 100 Вт;
  • потужність роз’єму Type-C #2: 30 Вт;
  • потужність роз’єму USB: 30 Вт;
  • підтримує швидку зарядку;
  • заряджає до 3 пристроїв одночасно;
  • підходить для зарядки ноутбуків;
  • оснащений LED-підсвічуванням;
  • потрійний захист;
  • вбудований чип E-marker;
  • автоматично регулює потужність зарядки;
  • матеріал корпусу: полікарбонат;
  • позолочені контакти;
  • у комплекті кабель Type-C to Type-C 100 Вт.

Продуманий дизайн

Baseus Qualcomm Multi-Port Fast Charge підходить для використання з будь-якими автомобілями: легковими, сімейними мікроавтобусами, вантажівками тощо. Компактний автомобільний зарядний пристрій не заважає водієві, а LED-підсвічування допомагає швидко знайти його в темряві.

Можливості заряджання

Пристрій підтримує всі протоколи швидкої зарядки останнього покоління, а роз’єм Type-C #1 розвиває потужність до 100 Вт, що дає змогу підключати ноутбуки. З трьома роз’ємами користувач може заряджати три гаджети одночасно з загальною потужністю 160 Вт.

Позолочені контакти стабілізують процес живлення навіть у ті моменти, коли автомобіль різко гальмує чи рухається нерівною дорогою.

Захисні властивості

Baseus Qualcomm Multi-Port Fast Charge контролює процес заряджання за допомогою трьох інтелектуальних чипів, включаючи чип E-marker. Система ідентифікує підключений гаджет та рівень заряду його акумулятора, автоматично підбираючи оптимальну потужність зарядки. Це вберігає вашу електроніку від перевантаження за струмом та напругою, коротких замикань та перегріву.

Міцний корпус з полікарбонату стійкий до пошкоджень і гарантує довгий термін служби.

1 284грн.
1 156грн.
Артикул: 31913 dark gray
 

Автомобільне ЗУ Baseus Golden Contactor Pro 40W USB + Type-C- автомобільний зарядний пристрій з USB і Type-C портами.

Основні характеристики

  • оснащений портами: USB і Type-C;
  • максимальна потужність: 40 Вт;
  • підтримує швидку зарядку;
  • заряджає 2 пристрої одночасно;
  • корпус виготовлений з авіаційного алюмінію;
  • оснащений LED-індикатором стану заряду;
  • має 9 рівнів захисту.

Підходить до всіх автомобілів

Дана модель ЗУ універсальна і її можна використовувати в будь-якому автомобілі: легковій машині, вантажівці і т.д. Пристрій компактний за своїми розмірами, а його дизайн виготовлений в строгому стилі, який прикрасить салон кожної машини.

Заряджає 2 гаджети одночасно

USB і Type-C роз'єми дозволять вам заряджати паралельно 2 гаджета при сумарній потужності 40 Вт. Функція швидкої зарядки працює навіть при одночасній зарядці 2 смартфонів.

Конектор покритий золотим напиленням, завдяки чому пристрій проводить струм краще, і гаджети заряджаються швидше.

Володіє захисними властивостями

У зарядний пристрій вбудована 9-рівнева система безпеки, яка захищає ваш гаджет від високої напруги, перегрівання, короткого замикання і перезарядки.

Конструкція пристрою виготовлена з авіаційного алюмінію, який завдяки своїй міцності гарантує зносостійкість порівняно з аналогами з пластика.

539грн.
485грн.
Артикул: 31912
 

Автомобільне ЗУ Baseus Golden Contactor Pro 40W USB + Type-C- автомобільний зарядний пристрій з USB і Type-C портами.

Основні характеристики

  • оснащений портами: USB і Type-C;
  • максимальна потужність: 40 Вт;
  • підтримує швидку зарядку;
  • заряджає 2 пристрої одночасно;
  • корпус виготовлений з авіаційного алюмінію;
  • оснащений LED-індикатором стану заряду;
  • має 9 рівнів захисту.

Підходить до всіх автомобілів

Дана модель ЗУ універсальна і її можна використовувати в будь-якому автомобілі: легковій машині, вантажівці і т.д. Пристрій компактний за своїми розмірами, а його дизайн виготовлений в строгому стилі, який прикрасить салон кожної машини.

Заряджає 2 гаджети одночасно

USB і Type-C роз'єми дозволять вам заряджати паралельно 2 гаджета при сумарній потужності 40 Вт. Функція швидкої зарядки працює навіть при одночасній зарядці 2 смартфонів.

Конектор покритий золотим напиленням, завдяки чому пристрій проводить струм краще, і гаджети заряджаються швидше.

Володіє захисними властивостями

У зарядний пристрій вбудована 9-рівнева система безпеки, яка захищає ваш гаджет від високої напруги, перегрівання, короткого замикання і перезарядки.

Конструкція пристрою виготовлена з авіаційного алюмінію, який завдяки своїй міцності гарантує зносостійкість порівняно з аналогами з пластика.

422грн.
380грн.
Артикул: 37037 black
 

Hoco NZ6 45W (2 Type-C + 1 USB) — автомобільний зарядний пристрій з підтримкою швидкої зарядки, оснащений 3 роз'ємами.

Основні характеристики:

  • номінальна вхідна напруга: 12–24 В;
  • 3 вихідні роз'єми: 2*Type-C + USB;
  • потужність роз'єму Type-C-1: 25 Вт;
  • потужність роз'єму Type-C-2: 20 Вт;
  • потужність роз'єму USB: 18 Вт;
  • загальна вихідна потужність: PD 25 Вт + 5В/3А;
  • заряджає до 3 гаджетів одночасно;
  • підтримує швидку зарядку;
  • оснащений LED-індикатором;
  • вбудований захист;
  • у комплекті кабель Type-C to Type-C (1 м);
  • матеріал корпусу: алюмінієвий сплав + вогнетривкий полікарбонат.

Універсальний

Зарядний пристрій може використовуватися в будь-якій машині: легковій, сімейному мікроавтобусі, вантажівці тощо. Стильний корпус та мініатюрний розмір роблять використання зручнішим та приємнішим. У комплект входить зарядний кабель Type-C to Type-C 1 м, що підтримує швидке заряджання.

Можливості заряджання

Зарядний пристрій оснащений роз'ємами Type-C та USB, що підтримують протоколи швидкого заряджання. З ним ви зможете заряджати до 3 гаджетів одночасно із загальною потужністю 40-45 Вт.

LED-індикатор

Світловий індикатор показує робочий статус зарядного пристрою і полегшує його пошук, коли в салоні автомобіля темно.

Захисні властивості

Вбудований захист оберігає ваші гаджети від перегріву, надструму, стрибків напруги, надмірної зарядки та короткого замикання.

Корпус з вогнетривкого полікарбонату та алюмінієвого сплаву забезпечує захист від зовнішніх пошкоджень та тривалий термін служби.

462грн.
416грн.
Артикул: 6931474770356
 

HOCO Z46A Blue whale PD20W+QC3.0 car charger set(C to iP) Metal Gray — комплект з автомобільного зарядного пристрою та кабелю Type-C/Lightning від відомого бренду Hoco.

Зарядка зроблена з ABS-пластику та алюмінієвого сплаву і має 2 порти — USB і Type-C. Дуже зручно, що кожен з них видає вихідну силу струму 3A і 20W. А це означає, що навіть під час короткої поїздки відразу два потужні гаджети зарядяться дуже швидко і будуть готові для подальшого використання.

HOCO Z46A Blue whale PD20W+QC3.0 гарантує високий рівень безпеки для пристроїв при стрибках струму та напруги, перезаряду, перегріву та короткого замикання.

Особливості:

  • підтримка функції швидкого заряду QC3.0A;
  • підтримка технології PD з вихідною потужністю 20W;
  • міцний металевий корпус;
  • багаторівнева система безпеки.
208грн.
187грн.
Артикул: BZ14CB
 

Автомобільний зарядний пристрій BOROFONE BZ14 Max має два вихідні USB-порти, LED-підсвічування та постачається в наборі з кабелем Type-C.

Зарядний пристрій стане в нагоді кожному водію, оскільки дозволить підключити відеореєстратор та заряджати більшість мобільних ґаджетів одночасно. Сумісний зі смартфонами, планшетами, електронними книгами, TWS-гарнітурами та іншими пристроями, яким достатньо 2.4А вихідної напруги. LED-підсвічування на корпусі вказує на активний процес заряджання. Корпус BOROFONE BZ14 Max виготовлено з міцного вогнетривкого ABS-пластику, зарядний пристрій забезпечує захист від перегрівання, перезаряджання та короткого замикання.

Кабель живлення Type-C, що передбачений виробником в комплекті зі зарядним пристроєм, забезпечує підключення та безпечну зарядку сумісних ґаджетів з вхідними Type-C роз'ємами. Довжина кабелю 1 метр. Спосіб підключення BOROFONE BZ14 Max — через прикурювач автомобіля.

Характеристики:

1. Вхід: DC12-24V.
2. Вихід: один порт: 5V / 2.4A макс., Загальний вихід: 5V / 2.4A.
3. Матеріал виготовлення: вогнетривкий ABS + PC.
4. Розміри: 65 * 29 * 24 мм, вага зарядного пристрою: 19 грамів, вага набору з кабелем: 36 грамів.
5. LED індикатор процесу заряджання.
6. Набір із зарядним кабелем Type-C.
84грн.
76грн.
Артикул: BZ14MB
 

Автомобільний зарядний пристрій BOROFONE BZ14 Max має два вихідні USB-порти, LED-підсвічування та постачається в наборі з кабелем Micro-USB.

Зарядний пристрій стане в нагоді кожному водію, оскільки дозволить підключити відеореєстратор та заряджати більшість мобільних ґаджетів одночасно. Сумісний зі смартфонами, планшетами, електронними книгами, TWS-гарнітурами та іншими пристроями, яким достатньо 2.4А вихідної напруги. LED-підсвічування на корпусі вказує на активний процес заряджання. Корпус BOROFONE BZ14 Max виготовлено з міцного вогнетривкого ABS-пластику, зарядний пристрій забезпечує захист від перегрівання, перезаряджання та короткого замикання.

Кабель живлення Micro-USB, що передбачений виробником в комплекті зі зарядним пристроєм, забезпечує підключення та безпечну зарядку сумісних ґаджетів з вхідним Micro-USB роз'ємом. Довжина кабелю 1 метр. Спосіб підключення BOROFONE BZ14 Max — через прикурювач автомобіля.

Характеристики:

1. Вхід: DC12-24V.
2. Вихід: один порт: 5V / 2.4A макс., Загальний вихід: 5V / 2.4A.
3. Матеріал виготовлення: вогнетривкий ABS + PC.
4. Розміри: 65 * 29 * 24 мм, вага зарядного пристрою: 19 грамів, вага набору з кабелем: 36 грамів.
5. LED індикатор процесу заряджання.
6. Набір із зарядним кабелем Micro-USB.
81грн.
73грн.
Артикул: BZ14LB
 

Автомобільний зарядний пристрій Borofone BZ14 Max має два вихідні USB-порти, LED-підсвічування та постачається в наборі з кабелем Apple-Lightning.

Зарядний пристрій стане в нагоді кожному водію, оскільки дозволить підключити відеореєстратор та заряджати більшість мобільних ґаджетів одночасно. Сумісний зі смартфонами, планшетами, електронними книгами, TWS-гарнітурами та іншими пристроями, яким достатньо 2.4А вихідної напруги. LED-підсвічування на корпусі вказує на активний процес заряджання. Корпус BOROFONE BZ14 Max виготовлено з міцного вогнетривкого ABS-пластику, зарядний пристрій забезпечує захист від перегрівання, перезаряджання та короткого замикання.

Кабель живлення Apple-Lightning, що передбачений виробником в комплекті зі зарядним пристроєм, забезпечує підключення та безпечну зарядку iPhone та iPad. Довжина кабелю 1 метр.
Спосіб підключення BOROFONE BZ14 Max — через прикурювач автомобіля.

Характеристики:

1. Вхід: DC12-24V.
2. Вихід: один порт: 5V / 2.4A макс., Загальний вихід: 5V / 2.4A.
3. Матеріал виготовлення: вогнетривкий ABS + PC.
4. Розміри: 65 * 29 * 24 мм, вага зарядного пристрою: 19 грамів, вага набору з кабелем: 36 грамів.
5. LED індикатор процесу заряджання.
6. Набір із зарядним кабелем Apple-Lightning.
81грн.
73грн.
Артикул: 6942007601849
 

Hoco NZ10 ( Type-C + USB) — автомобільний зарядний пристрій з підтримкою швидкої зарядки, оснащений 2 роз'ємами. В комплекті з кабелем Type-C і Type-C.

УНІВЕРСАЛЬНИЙ У ВИКОРИСТАННІ

Зарядний пристрій може використовуватися в будь-якій машині: легковій, сімейному мікроавтобусі, вантажівці тощо. Стильний корпус і мініатюрний розмір роблять використання більш зручним і приємним.

МОЖЛИВОСТІ ЗАРЯДЖАННЯ

Зарядний пристрій оснащений роз'ємами Type-C і USB, що підтримують протоколи швидкої зарядки. З ним ви зможете заряджати до 2 гаджетів одночасно із загальною потужністю 40-43W.

LED-ІНДИКАТОР

Світловий індикатор показує робочий статус зарядного пристрою і спрощує його пошук, коли в салоні автомобіля темно.

ЗАХИСНІ ВЛАСТИВОСТІ

Вбудований захист оберігає ваші ґаджети від перегрівання, надструму, стрибків напруги, надлишкового заряджання та короткого замикання. Корпус із вогнетривкого полікарбонату й алюмінієвого сплаву забезпечує захист від зовнішніх ушкоджень і довгий термін служби.

319грн.
287грн.
Артикул: CGNB010101
 

Baseus створив ідеальний гаджет для подорожей та інших ситуацій, який буде працювати в кожному автомобілі. Помічник на будь-який випадок ─ автомобільний інвертор Baseus IGBT Power Inverter Black з потужністю до 300W допоможе здійснити живлення майже будь-якого пристрою за відсутності підключення до електромережі або в домашніх умовах, на випадок відключення електрики.

До пристрою можна підключити міні-холодильник, колонку, мультиварку, проектор, заряджати ноутбук, планшет, смартфон та фотокамеру. Унікальний чіп, який вбудований в девайс, захистить його від навантаження, а система охолодження від перегріву.

Інвертор призначений для використання тільки з автомобільними акумуляторами 12V через клеми: роз'єм USB-A (5V/3A; 9V/2A; 10V/2A, 12V/2.5A), Type-C (5V/3A, 9V/2.77A, 12V/ 2.5A), 2 розетки змінного струму 220V (чиста синусоїда вихідної напруги) сумарною потужністю до 300W. При використанні через блок живлення прикурювача сумарна потужність трохи більше 150W.

Виготовлений із високоякісних матеріалів. Простий, зручний, лаконічний дизайн та компактні габарити (210х90х46 мм) дозволяють брати його із собою куди завгодно. Також на корпусі знаходиться дисплей, який відображає інформацію про напругу.

Інвертор Baseus IGBT Power Inverter є незамінним помічником для активних людей.

3 168грн.
2 851грн.
Артикул: 31911 dark gray
 

Baseus Golden Contactor Pro 40W 2USB - автомобільний зарядний пристрій з 2 USB портами.

Основні характеристики

  • оснащений 2 USB портами;
  • максимальна потужність: 40 Вт;
  • підтримує швидку зарядку;
  • заряджає 2 пристрої одночасно;
  • корпус виготовлений з авіаційного алюмінію;
  • оснащений LED-індикатором стану заряду;
  • в комплекті йде кабель Type-C 5A (1 м);
  • має 9 рівнів захисту.

Підходить до всіх автомобілів

Дана модель ЗУ універсальна і її можна використовувати в будь-якому автомобілі: легковій машині, вантажівці і т.д. Пристрій компактне за своїми розмірами, а його дизайн виготовлений в строгому стилі, який прикрасить салон кожної машини.

Заряджає 2 гаджети одночасно

2 USB роз'єми дозволять вам заряджати паралельно 2 гаджета при сумарній потужності 40 Вт. Функція швидкої зарядки працює навіть при одночасній зарядці 2 смартфонів.

Конектор покритий напиленням з золота, завдяки чому пристрій проводить струм краще, і гаджети заряджаються швидше.

Має захисні властивості

У зарядний пристрій вбудована 9-рівнева система безпеки, яка захищає ваш гаджет від високої напруги, перегрівання, короткого замикання і перезарядки.

Конструкція пристрою виготовлена з авіаційного алюмінію, який завдяки своїй міцності гарантує зносостійкість порівняно з аналогами з пластику.

0грн.
Артикул: 37003 black
 

NZ24 Wise Road (2 USB) — автомобільний зарядний пристрій, оснащений 2 роз'ємами USB.

Основні характеристики:

  • номінальна напруга: 12-24 В;
  • 2 вихідні роз'єми USB;
  • максимальна потужність: 12 Вт;
  • загальна максимальна потужність: 24 Вт;
  • заряджає 2 гаджети одночасно;
  • вбудований захист;
  • матеріал корпусу: вогнетривкий полікарбонат та алюмінієвий сплав;
  • у комплекті зарядний кабель Type-C.

Продуманий дизайн

Зарядний пристрій сумісний із будь-яким класом автомобілів: легковими, сімейними мікроавтобусами, вантажівками тощо. Завдяки мініатюрному розміру його зручно використовувати.

Можливості заряджання

Зарядний пристрій оснащений 2 роз'ємами USB та підтримує максимальну потужність до 12 на кожному роз'ємі, даючи змогу заряджати відразу 2 гаджети.

Захисні властивості

Багатоступеневий вбудований захист забезпечує безпеку пристроїв, що заряджаються. Корпус із міцного алюмінієвого сплаву та вогнетривкого полікарбонату гарантує довгий термін служби.

343грн.
309грн.
Артикул: 33533 black
 

Z40 Superior 2USB — автомобільний зарядний пристрій, оснащений 2 роз'ємами USB.

Основні характеристики:

  • номінальна напруга: 12-24 В;
  • 2 вихідні роз'єми USB;
  • максимальна потужність: 12 Вт;
  • загальний вихідний струм: до 2.4 А;
  • заряджає 2 гаджети одночасно;
  • підтримує швидку зарядку;
  • LED-підсвічування роз'ємів;
  • вбудований захист;
  • матеріал корпусу: пластик (АБС+полікарбонат);
  • у комплекті зарядний кабель Lightning.

Зручний та універсальний

Ця модель може використовуватися в будь-якій машині: легковий, сімейний мікроавтобус, вантажівка і тощо. Завдяки мініатюрному розміру не займає місце і не створює незручностей.

Стильний дизайн корпусу добре поєднується з інтер'єром автомобіля, а завдяки підсвіченим портам пристрій можна швидко знайти у темряві.

Можливості заряджання

Зарядний пристрій оснащений 2 роз'ємами USB та підтримує максимальну силу струму до 2.4 А, дозволяючи швидко зарядити відразу 2 гаджети.

Захисні властивості

Багатоступінчастий вбудований захист забезпечує безпеку пристроїв, що заряджаються. Корпус із міцного пластику гарантує довгий термін служби.

144грн.
130грн.
Артикул: 30496
 

Baseus Particular Digital Display PPS Dual Quick Charger 65W USB + Type-C -автомобільний зарядний пристрій з цифровим дисплеєм, USB і Type-C портами.

Основні характеристики

  • максимальна потужність до 65Вт;
  • оснащений 2 портами: USB і Type-C;
  • підтримує швидку зарядку;
  • заряджає 2 пристрої одночасно;
  • виготовлен з авіаційного алюмінію, ABS пластику і полікарбонату;
  • підходить для зарядки смартфонів, відеореєстраторів, планшетів, ноутбуків, GPS-реєстраторів;
  • обладнаний LED дисплеєм, який відображає рівень потужності струму;
  • має 6 рівнів захисту.
  • Підходить до всіх автомобілів

    Дана модель ЗУ універсальна і її можна використовувати в будь-якому автомобілі: легковій машині, вантажівці і т.д. Пристрій компактний за своїми розмірами, а його дизайн оформлений у футуристичному стилі.

    Заряджає 2 гаджета одночасно

    Заряджайте паралельно смартфон і ноутбук в вашому автомобілі. Пристрій оснащений портами USB і Type-C, підтримує швидку зарядку, а сумарна потужність на 2 порту становить 65Вт.

    А щоб ви змогли відстежувати, наскільки швидко вони заряджаються, пристрій оснащений цифровим LED дисплеєм, який показує точну потужність струму.

    Захисні властивості

    В зарядний пристрій вбудована 6-рівнева система безпеки, яка захищає ваш гаджет від високої напруги, перегрівання, короткого замикання і перезарядки.

    Можете залишити телефон заряджатися і не турбуватися, якщо забудете про нього. Зарядний пристрій автоматично зупинить процес зарядки, коли мобільний телефон буде повністю заряджений.

    Конструкція пристрою виготовлена з авіаційного алюмінію і пластика. Міцність цих матеріалів допомагає збільшити термін експлуатації і зносостійкість пристрою.

0грн.
Артикул: 30496
 

Baseus Particular Digital Display PPS Dual Quick Charger 65W USB + Type-C -автомобільний зарядний пристрій з цифровим дисплеєм, USB і Type-C портами.

Основні характеристики

  • максимальна потужність до 65Вт;
  • максимальна потужність до оснащений 2 портами: USB і Type-C;
  • підтримує швидку зарядку;
  • заряджає 2 пристрої одночасно;
  • виготовлен з авіаційного алюмінію, ABS пластику і полікарбонату;
  • підходить для зарядки смартфонів, відеореєстраторів, планшетів, ноутбуків, GPS-реєстраторів;
  • обладнаний LED дисплеєм, який відображає рівень потужності струму;
  • має 6 рівнів захисту.

Підходить до всіх автомобілів

Дана модель ЗУ універсальна і її можна використовувати в будь-якому автомобілі: легковій машині, вантажівці і т.д. Пристрій компактний за своїми розмірами, а його дизайн оформлений у футуристичному стилі.

Заряджає 2 гаджета одночасно

Заряджайте паралельно смартфон і ноутбук в вашому автомобілі. Пристрій оснащений портами USB і Type-C, підтримує швидку зарядку, а сумарна потужність на 2 порту становить 65Вт.

А щоб ви змогли відстежувати, наскільки швидко вони заряджаються, пристрій оснащений цифровим LED дисплеєм, який показує точну потужність струму.

Захисні властивості

В зарядний пристрій вбудована 6-рівнева система безпеки, яка захищає ваш гаджет від високої напруги, перегрівання, короткого замикання і перезарядки.

Можете залишити телефон заряджатися і не турбуватися, якщо забудете про нього. Зарядний пристрій автоматично зупинить процес зарядки, коли мобільний телефон буде повністю заряджений.

Конструкція пристрою виготовлена з авіаційного алюмінію і пластика. Міцність цих матеріалів допомагає збільшити термін експлуатації і зносостійкість пристрою.

0грн.
Артикул: 38473
 

Hoco NZ8 Sprinter 43W (Type-C + USB) — автомобільний зарядний пристрій з 2 портами і підтримкою швидкої зарядки.

Основні характеристики:
  • номінальна вхідна напруга: 12–24 В;
  • 2 вихідних роз'єми: Type-C + USB;
  • вихідна потужність роз'єму Type-C: до 25 Вт;
  • вихідна потужність роз'єму USB: до 18 Вт;
  • загальна вихідна потужність: 43 Вт;
  • заряджає 2 гаджети одночасно;
  • підтримує швидку зарядку;
  • оснащений світлодіодним кільцем;
  • вбудований захист;
  • кабель Type-C до Type-C в комплекті;
  • матеріал корпусу: прозорий пластик.
Підходить для всіх автомобілів Модель універсальна і може використовуватися в будь-якому автомобілі: легковому, сімейному мікроавтобусі, вантажівці тощо. Пристрій компактний, а його сучасний дизайн з прозорим корпусом добре поєднується з дизайном салону автомобіля.
Світлодіодний індикатор у формі кільця дозволяє легко і швидко знайти пристрій вночі.
Можливості зарядки Зарядний пристрій оснащений роз'ємами Type-C і USB, які підтримують протоколи швидкої зарядки; також заряджає 2 гаджети одночасно загальною потужністю струму 43 Вт.
Захисні властивості Вбудований захист захищає ваші гаджети від перегріву, перевантаження по струму, стрибків напруги, перезаряду та короткого замикання.
Міцний пластиковий корпус забезпечує тривалий термін служби.
372грн.
335грн.
Артикул: 37036
 

Hoco NZ6 45W (2 Type-C + 1 USB) — автомобільний зарядний пристрій з підтримкою швидкої зарядки, оснащений 3 роз'ємами.

Основні характеристики:

  • номінальна вхідна напруга: 12–24 В;
  • 3 вихідні роз'єми: 2*Type-C + USB;
  • потужність роз'єму Type-C-1: 25 Вт;
  • потужність роз'єму Type-C-2: 20 Вт;
  • потужність роз'єму USB: 18 Вт;
  • загальна вихідна потужність: PD 25 Вт + 5В/3А;
  • заряджає до 3 гаджетів одночасно;
  • підтримує швидку зарядку;
  • оснащений LED-індикатором;
  • вбудований захист;
  • у комплекті кабель Type-C to Lightning (1 м);
  • матеріал корпусу: алюмінієвий сплав + вогнетривкий полікарбонат.

Універсальний

Зарядний пристрій може використовуватися в будь-якій машині: легковій, сімейному мікроавтобусі, вантажівці тощо. Стильний корпус та мініатюрний розмір роблять використання зручнішим та приємнішим. У комплект входить зарядний кабель Type-C to Lightning 1 м, що підтримує швидке заряджання.

Можливості заряджання

Зарядний пристрій оснащений роз'ємами Type-C та USB, що підтримують протоколи швидкого заряджання. З ним ви зможете заряджати до 3 гаджетів одночасно із загальною потужністю 40-45 Вт.

LED-індикатор

Світловий індикатор показує робочий статус зарядного пристрою і полегшує його пошук, коли в салоні автомобіля темно.

Захисні властивості

Вбудований захист оберігає ваші гаджети від перегріву, надструму, стрибків напруги, надмірної зарядки та короткого замикання.

Корпус з вогнетривкого полікарбонату та алюмінієвого сплаву забезпечує захист від зовнішніх пошкоджень та тривалий термін служби.

496грн.
446грн.
Артикул: 30496
 

Baseus Particular Digital Display PPS Dual Quick Charger 65W USB + Type-C -автомобільний зарядний пристрій з цифровим дисплеєм, USB і Type-C портами.

Основні характеристики

  • максимальна потужність до 65Вт;
  • максимальна потужність до оснащений 2 портами: USB і Type-C;
  • підтримує швидку зарядку;
  • заряджає 2 пристрої одночасно;
  • виготовлен з авіаційного алюмінію, ABS пластику і полікарбонату;
  • підходить для зарядки смартфонів, відеореєстраторів, планшетів, ноутбуків, GPS-реєстраторів;
  • обладнаний LED дисплеєм, який відображає рівень потужності струму;
  • має 6 рівнів захисту.

Підходить до всіх автомобілів

Дана модель ЗУ універсальна і її можна використовувати в будь-якому автомобілі: легковій машині, вантажівці і т.д. Пристрій компактний за своїми розмірами, а його дизайн оформлений у футуристичному стилі.

Заряджає 2 гаджета одночасно

Заряджайте паралельно смартфон і ноутбук в вашому автомобілі. Пристрій оснащений портами USB і Type-C, підтримує швидку зарядку, а сумарна потужність на 2 порту становить 65Вт.

А щоб ви змогли відстежувати, наскільки швидко вони заряджаються, пристрій оснащений цифровим LED дисплеєм, який показує точну потужність струму.

Захисні властивості

В зарядний пристрій вбудована 6-рівнева система безпеки, яка захищає ваш гаджет від високої напруги, перегрівання, короткого замикання і перезарядки.

Можете залишити телефон заряджатися і не турбуватися, якщо забудете про нього. Зарядний пристрій автоматично зупинить процес зарядки, коли мобільний телефон буде повністю заряджений.

Конструкція пристрою виготовлена з авіаційного алюмінію і пластика. Міцність цих матеріалів допомагає збільшити термін експлуатації і зносостійкість пристрою.

698грн.
628грн.
Артикул: 31912
 

Автомобільне ЗУ Baseus Golden Contactor Pro 40W USB + Type-C- автомобільний зарядний пристрій з USB і Type-C портами.

Основні характеристики

  • оснащений портами: USB і Type-C;
  • максимальна потужність: 40 Вт;
  • підтримує швидку зарядку;
  • заряджає 2 пристрої одночасно;
  • корпус виготовлений з авіаційного алюмінію;
  • оснащений LED-індикатором стану заряду;
  • має 9 рівнів захисту.

Підходить до всіх автомобілів

Дана модель ЗУ універсальна і її можна використовувати в будь-якому автомобілі: легковій машині, вантажівці і т.д. Пристрій компактний за своїми розмірами, а його дизайн виготовлений в строгому стилі, який прикрасить салон кожної машини.

Заряджає 2 гаджети одночасно

USB і Type-C роз'єми дозволять вам заряджати паралельно 2 гаджета при сумарній потужності 40 Вт. Функція швидкої зарядки працює навіть при одночасній зарядці 2 смартфонів.

Конектор покритий золотим напиленням, завдяки чому пристрій проводить струм краще, і гаджети заряджаються швидше.

Володіє захисними властивостями

У зарядний пристрій вбудована 9-рівнева система безпеки, яка захищає ваш гаджет від високої напруги, перегрівання, короткого замикання і перезарядки.

Конструкція пристрою виготовлена з авіаційного алюмінію, який завдяки своїй міцності гарантує зносостійкість порівняно з аналогами з пластика.

547грн.
492грн.
Артикул: 29247
 

Baseus Streamer F40 Bluetooth FM Launcher 15W 2USB - автомобільний зарядний пристрій c FM-передавачем, який допомагає відповідати на виклики і відтворювати музику з вашого телефону або USB-накопичувача на аудіосистеми автомобіля.

Основні характеристики

  • оснащений 2 USB портами;
  • підтримує швидку зарядку;
  • програє музику з мобільного телефону або USB-накопичувача;
  • підтримує голосовий зв'язок;
  • встановлена версія Bluetooth 5.0;
  • можна перемикати пісні за допомогою регулятора;
  • заряджає 2 пристрої одночасно;
  • в комплекті є аудіо-кабель, який допомагає поліпшити якість звуку;
  • обладнаний світлодіодним LED дисплеєм, який відображає рівень потужності і частоту радіохвилі.

Програє музику

Слухайте музику, поки заряджаєте телефон. Пристрій оснащений FM-передавачем, який допомагає вам підключитися до аудіосистеми в вашій машині і відтворювати музику зі смартфона або USB-накопичувача.

Запам'ятовує останню частоту, гучність і трек. Пристрій збереже пісню, яку ви прослуховували до вимкнення запалювання автомобіля, і знову розпочне відтворення після запуску автомобіля.

Оснащений регулятором, який дозволяє легко і швидко перемикати пісні, регулювати гучність, ставити на паузу і на програвання, не відволікаючись від керування автомобілем.

Управляє викликами

Відповідайте на дзвінки швидко і зручно завдяки вбудованому в пристрій мікрофона і регулятора управління викликами.

Підходить до всіх автомобілів

Дана модель ЗУ універсальна і її можна використовувати в будь-якому автомобілі: легковій машині, вантажівці, автобусі та інших машинах. Пристрій компактний за своїми розмірами, а його дизайн оформлений у строгому стилі, який прикрасить салон будь-якої машини.

Заряджає 2 пристрої одночасно

2 USB роз'єми дозволять вам заряджати паралельно 2 гаджета. А щоб ви змогли відслідковувати, наскільки швидко вони заряджаються, пристрій оснащений цифровим LED дисплеєм, який показує точну потужність струму.

0грн.