Букcирувальні троси

Знайдено: 1 - 1 серед 2 товари
Номер: TR709
 

Трос для буксирування CarLife TR709 з кріпленням за рахунок двох гаків, запакований у блістер. Буксирувальний трос - це доступний вибір відмінної якості, який допоможе вам в непередбачених обставинах на дорозі.

Стрічка виготовлена з міцного легкого матеріалу що простий у догляді та зберіганні. Буксирна стрічка є незамінним елементом в «арсеналі» автомобіліста.

Зрештою, ніхто не може бути застрахований від того, що автомобіль постраждає в результаті нещасного випадку або загрузне в болоті. І буває, що водій не розрахував з бензином, а залишків в баку недостатньо, щоб протриматися до заправки.

Наявність цього функціонального пристрою значно полегшує ситуацію, а потім залишається тільки чекати проїжджого транспорту, здатного відбуксирувати автомобіль до найближчої станції технічного обслуговування.

Синтетичні стрічки компактні, прості в зберіганні і транспортуванні. Навіть у разі виникнення розриву ваш автомобіль не буде пошкоджений. Кожна модель, залежно від її конструктивних особливостей, призначена для різноманітної навантаження. Обов'язково враховуйте це при виборі. Так що якщо вам потрібен якісний і надійний буксирувальний трос, то це відмінний варіант для вас.

Переваги:

  • Дуже міцний
  • Еластичний
  • Висока якість матеріалів
  • Довгий термін служби
  • Максимально допустиме робоче навантаження: 3 т
  • Довжина: 4,5 м
227грн.
Номер: TR701
 

Трос буксирувальний 3т 4,5м

Особливості та переваги:

  • Тип: стрічковий;
  • Допустиме навантаження: 3т;
  • Довжина: 4,5м;
  • Гачок: сталевий;
  • Упаковка: блістер

Додаткові характеристики:

З таким тросом можна легко взяти "на буксир" майже будь-який транспортний засіб. Він вирізняється винятковою надійністю при невеликому розмірі. Яскраво-оранжевий колір надзвичайно добре видно на великій відстані та при поганому освітленні.

Чому варто купити Трос буксирувальний 3т 4,5м ? Тому, що це один з тих предметів, який має бути навіть в мінімальному комплекті автомобіліста. А ще приємно порадує компактна сумка-чохол, яку легко і зручно зберігати.

233грн.

Трос для буксирування: виберіть відповідний аксесуар для свого автомобіля

Трос для буксирування хоч і не входить до переліку обов'язкових автомобільних аксесуарів, але все ж його краще мати в наявності. Він може знадобитися в будь-який момент. Трос повинен бути надійним, тому що металеві кріплення, що відірвалися при буксируванні, летять в лобове скло, і це не найприємніше видовище. Тому при покупці варто звернути увагу на виробника і оригінальність товару.

Трос для буксирування

Види і переваги тросів для буксирування

У практиці водіння використовуються троси двох видів:

  • металеві: сталеві вироби є міцними і надійними. Вони можуть витримувати великі навантаження. Використовуються для буксирування важких транспортних засобів. Недоліки — жорсткість і нездатність пом'якшити інерційний момент. Якщо буксирування здійснює недосвідчений водій, це може призвести до пошкодження автомобіля. Згодом сталеві троси іржавіють, їхні окремі елементи рвуться. Щоб не поранитися і не забруднитися, доводиться користуватися тросами у рукавичках. У багажнику вони займають багато місця, тому практично не застосовуються власниками легкових авто;
  • текстильні: виготовляються з нейлону та інших синтетичних матеріалів, для підвищення міцності прошиваються стропами. Мають невелику вагу, компактні, добре очищаються. Тканинні буксирувальні троси дешевше металевих, але вони і не витримують таких навантажень. Якщо придбати виріб низької якості, то на заявлені характеристики не варто розраховувати.

Інтернет-магазин Lido здійснює продаж тросів для буксирування автомобілів брендів Condor, CarLife, БелАвто. Відвідавши сайт, ви можете дізнатися, скільки коштує хороший аксесуар, і вибрати необхідний. Ми гарантуємо достовірність та якість товарів, а також ціни від виробників. Пропонуємо купити буксирувальний трос в Україні недорого з доставкою по Львову, до Києва, Харкова, у Дніпро, Одесу та інші міста України.

Буксирний трос

Вибираємо надійний буксирний трос

Якщо ви плануєте купити аварійний трос для буксирування, то треба врахувати такі особливості під час вибору:

  • вага автомобіля: вибирайте з запасом. Заявлені характеристики по навантаженню повинні перевищувати вагу вашої машини. Особливо це стосується власників авто offroad, які люблять екстремальну їзду по бездоріжжю. Оптимальне рішення для них — купити динамічний трос, зазначене навантаження якого перевищує вагу автомобіля в 2-2,5 раза;
  • довжина троса: оптимальними вважаються показники 4-6 метрів. Цього буде достатньо для безпечного буксирування автомобіля по трасі і по міських вулицях. 8-20 метрові аксесуари підходять для того, щоб, наприклад, вирвати угрузлий в бездоріжжі джип, не ризикуючи самому опинитися в пастці. Але з ними буде складно вписуватися в повороти;
  • особливості кріплення: від цього залежать безпека і зручність використання. Це можуть бути петлі з тієї ж тканини, з якої виготовлено сам аксесуар, або ж металеві елементи — гаки, скоби. Іноді виробники або самі автовласники поєднують різні види кріплень. Тканинні петлі буває складно накинути, тому доведеться в'язати вузли. Застосування шаклів значно спростить їх використання. При виборі металевих елементів зверніть увагу на їхню якість, інакше вони можуть зламатися і пошкодити автомобіль навіть при невеликому навантаженні.

Якщо у вас ще немає буксирувального тросу, ми готові запропонувати вам аксесуар високої якості. Тканинний трос не займе багато місця, але може виручити вас або когось зі знайомих автомобілістів.