Флуоресцентна автомобільна фарба

Знайдено: 1 - 0 серед 1 товар
Номер: NX48045
 
Застосовується для фарбування різних поверхонь з металу, деревини, скла, пластику, тканини, кераміки та інших матеріалів. Колір покритої поверхні відповідає кольору фарби з розпилювача. Фарба Nowax підходить для автомобілів, мотоциклів, велосипедів, різного устаткування, зокрема кухонного, декоративних елементів, застосовується в побуті тощо. Підходить для внутрішніх і зовнішніх робіт. Атмосферостійка: не тріскається, не вицвітає, не жовтіє. Не містить свинцю і ртуті. Використовується як для підфарбовування, так і для повного фарбування. Запобігає корозії і окислення.
189грн.

Флуоресцентна фарба для авто, яка світиться в темряві

Багато власників машин сприймають автомобіль не тільки як засіб пересування, але і як продовження свого стилю. Вони покращують комплектацію салону і займаються тюнінгом кузова, щоб надати транспортному засобу індивідуальні риси і зробити його впізнаваним на вулицях міста.

Флуоресцентна фарба для авто, яка світиться в темряві, застосовується для покриття металевих поверхонь, схильних до динамічної напруги, механічних навантажень і агресивного впливу зовнішнього середовища. Її можна наносити на автомобільні диски будь-якого типу (хромовані, штамповані або титанові), ковпаки, пороги з труб, пружини, механізми і номерні знаки. Фосфорні емалі також застосовуються для аерографії — створення малюнків, що світяться, на кузові машини.

Неонові фарби виконують такі функції:

  • декоративну. Використовуються для створення акцентів, що світяться, на фасадах, транспортних засобах, побутових предметах.
  • захисну. Флуоресцентну фарбу можна використовувати для захисту металевої поверхні автомобіля від відколів, подряпин, дрібних механічних пошкоджень.

Неонова автомобільна емаль містить в основі спеціальну комбінацію акрилово-полімерних смол, які забезпечують високу адгезію — зчеплення з різними поверхнями, а також спеціальний компонент люмінофор, який заряджається від будь-яких джерел світла (сонячне світло, освітлення ламп, ультрафіолет) і починає світитися. При цьому поглинена енергія перетворюється на випромінювання. Тривалість світіння залежить від тривалості впливу і сили джерела світла.

Флуоресцентна фарба

Якщо ви хочете купити флуоресцентну автомобільну фарбу, звертайтеся в онлайн-гіпермаркет автотоварів LIDO. Клієнти довіряють нам, тому що ми пропонуємо великий асортимент якісних товарів і вигідні ціни. Доставка замовлень здійснюється в усі населені пункти України. Оформити покупку можна через сайт або по телефону, вказаному у «Контактах». Досвідчений персонал проконсультує з усіх питань і допоможе вибрати потрібний товар.

Світловідбиваюча фарба для авто від Nowax

Спеціалізований онлайн-гіпермаркет LIDO пропонує яскраву флуоресцентну фарбу від американського бренду Nowax. Компанія випускає якісну автохімію за доступною ціною, яку вибирають професіонали і автолюбителі. При виготовленні продукції застосовуються сучасна високоякісна сировина і матеріали. Автокосметика та автохімія Nowax відповідають всім вимогам виробників автомобілів і обладнання.

Світловідбиваюча фарба для авто Decor Lux від Nowax випускається у формі балона-аерозолю об'ємом 450 мл. Вона застосовується в різних сферах: аерографія і маркування автомобілів, прикрашання стін і фасадів, створення розмітки, підходить для фарбування будь-яких поверхонь. Аерозоль допомагає рівномірно нанести емаль тонким шаром, тому для роботи з ним не потрібно володіти спеціальними навичками та інструментами. Фарба в балончику відразу готова до застосування.

Для того щоб отримати яскраве світіння на темному кузові автомобіля, краще попередньо створити шар білої ґрунтівки. Робочу поверхню краще знежирити, а також очистити від пилу і бруду. Фарба, що світиться, наноситься в три етапи: база, основний шар і завершальний. Обов'язково потрібно дочекатися повного висихання фарби перед тим, як наносити наступний шар. Також можна закріпити результат за допомогою світлозахисного лаку. Оптимальна температура для розпилення емалі складає 20 ℃. Краще працювати в гаражі або боксі, щоб захистити свіжий шар фарби від вітру і дати йому рівномірно висохнути.

Флуоресцентна фарба

Флуоресцентна фарба для авто: переваги

Флуоресцентна фарба допомагає реалізувати найсміливіші творчі проекти і надати автомобілю індивідуальності і неповторних рис. Емаль, що світиться, від Nowax в формі спрею підходить для використання досвідченими і автовласниками-початківцями. Доступна ціна та висока якість роблять її відмінним вибором для покриття різних поверхонь: металу, дерева, скла, кераміки. Фарбу можна використовувати для створення світловідбивних елементів на велосипедах і мотоциклах, для оформлення фасадів та декорування побутових предметів.

Перевага флуоресцентної емалі Decor Lux від Nowax в тому, що на поверхні покриття має такий самий колір, що і під час розпилювання з балона. Суміш не містить свинцю і ртуті, тому фарба є повністю безпечною для людини і навколишнього середовища. Вона має високу стійкість до різних атмосферних явищ і може застосовуватися на поверхнях, які схильні до впливу агресивних зовнішніх факторів. Таке покриття виконує додаткову захисну функцію і перешкоджає появі механічних пошкоджень.