Галогенові лампи для авто

Знайдено: 1 - 0 серед 1 товар

Галогенові лампи для авто – надійні технології, перевірені часом

Ефективність оптичної системи транспортного засобу безпосередньо залежитьГалогенові лампи для авто – надійні технології, перевірені часом від вибору ламп. Вони забезпечують безпеку на дорозі, знижують ризик виникнення аварійних ситуацій.

Досвідчені водії обирають галогенові лампи для авто. Дані пристрої забезпечують яскравий направлений потік світла. Вони використовуються в автомобільних фарах дальнього і ближнього освітлення, для салону автомобіля і панелі приладів, поворотників і стоп-сигналів. Їх основна відмінність від лампи розжарювання полягає в тому, що всередину скляної колби поміщаються гази з парами галогену (брому, фтору, йоду). Така конструкція визначає функціональність і термін служби виробу.

Сучасні галогенові лампи світять яскравіше (на 60%) і працюють довше, що робить їх одними з кращих. Вони доволі компактні і оснащені потужними вольфрамовими нитками розжарення.

Види і характеристики галогенових ламп для авто

Сучасний ринок пропонує величезний асортимент освітлювального устаткування різної яскравості і типів, щоб задовольнити смаки і потреби кожного власника транспортного засобу. Від якості пристроїв залежать рівень світла і безпека водія. Якщо ви плануєте купити галогенові лампи для авто, варто розібратися в їх відмінностях за типом цоколя:

  • h1 – характеризуються підвищеним рівнем тепловіддачі і збільшеним терміном експлуатації;
  • h3 – даний різновид освітлювального устаткування є одним із найпопулярніших в умовах міської їзди;
  • h4 – практичні і ефективні галогенові лампочки для авто, які демонструють блискучий результат як на сільських дорогах, так і жвавих магістралях. Вони забезпечують високу яскравість і дальність променя світла. Освітлення білим кольором – відмінний варіант для засніжених доріг;
  • h7 – в таких галогенних лампах середня потужність складає 55 Вт, а номінальна напруга – 12 В. Устаткування має підвищену чутливість, довгий термін служби, рідко перегорає, відповідає європейським стандартам якості;
  • h8 – це галогенові лампи під ксенон. Вони необхідні для встановлення в протитуманні фари. Потужність приладів – 35 Вт;
  • h11 – такий варіант часто використовується в автомобільному освітленні як заміна світлодіодних ламп. Пристрої мають потужні характеристики.

Автовласникам, які надають перевагу освітленню яскравим білим кольором, варто купити галогенові автолампи, які мають підвищену температуру світла, наближену до ксенону. Єдиний недолік – незручності під час їзди під дощем. Білий колір може відбиватися в краплях води і заважати водієві.

Галогенові лампи для авто – надійні технології, перевірені часом

Переваги галогенових ламп для авто

Багато машин в Україні оснащені подібними пристроями. Така популярність галогенових ламп для авто пояснюється вагомими перевагами:

  • Яскравість і рівномірність світла, рівень якого наближається до показників ксенонових ламп.
  • Нанесення напилення на колбу з галогеном дозволяє досягати максимально комфортного інтенсивного освітлення. Воно наближене до денного світла і підходить для дальніх і ближніх фар.
  • Довгий експлуатаційний термін (2-4 тисячі годин за умови плавного включення – до 8 тисяч). Галогенові лампи для авто слугуватимуть багато років, тож, їх ціна повністю себе виправдає.
  • Широкий діапазон потужностей. Ви зможете без зусиль купити галогенні лампи, які допомагатимуть в реалізації цілей і завдань на прикладі конкретної марки авто.
  • Універсальність. Пристрої даного типу встановлюються в будь-яку оптику. Значення має лише бажаний ефект.
  • Заміна штатної неробочої лампи.

Інтернет-магазин Lido пропонує купити якісні аксесуари і комплектуючі для ваших автомобілів. У нашому каталозі представлені галогенові лампи відомих у всьому світі виробників – Brevia, Narva Philips, Solar, які користуються заслуженою довірою у споживачів. Завдяки добре продуманому функціональному фільтру ви витратите мінімум часу на пошук відповідної деталі.

Наші фахівці нададуть всю необхідну допомогу і дадуть відповідь на будь-які питання, щоб прискорити процес оформлення покупки. Вам залишиться лише оплатити товар зручним способом і забрати посилку в одному з міст України. Доставка здійснюється до Києва, Харкова, Львова, Дніпропетровська (Дніпра) і інших регіонів нашої країни. На сайті представлені галогенові лампи для автомобіля з цоколем h1, h2, h3, h4, h7, h8, h9, h11, h15.