Каркасні двірники

Знайдено: 1 - 4 серед 5 товарів
Номер: 111430
 

Каркасні склоочисники Winso EVO виготовлені з міцного сталевого каркаса. Двошарове порошкове покриття зберігає каркас від найсуворіших погодних умов. За допомогою великої кількості точок притиску та надійними шарнірними з’єднаннями гумка ідеально прилягає до скла будь-якої форми.

Гумове лезо склоочисників Winso EVO виготовлено з високоякісного каучуку з графітовим покриттям, що забезпечує ідеальне очищення без зайвого шуму та експлуатації протягом тривалого часу. В даній серії за необхідності є можливість легко замінити гумове лезо на нове Winso WIPER REFILL.

Склоочисники Winso EVO виготовлені з високоякісної сировини та комплектуючих, дотримуючись високих стандартів якості. Стійкі до негативного впливу зовнішнього середовища, зберігають свої властивості за будь-яких погодних умов.

67грн.
Номер: 40430
 

Каркасні двірники Bolid SPECIAL.

Каркасна основа забезпечує декілька точок притиску для кращого очищення.
Спеціальне покриття захищає металевий каркас від корозії, негативного впливу зовнішньої середи та омивача.
Гумка склоочисника виготовлена з двошарової гуми.
Жорсткий внутрішній шар забезпечує якісне очищення забруднень, м’який верхній – запобігає виникненню скрипів під час роботи та не лишає подряпин на склі.

Переваги

  • Більший термін служби завдяки корозійностійкому, повністю оцинкованому металевому каркасу;
  • Гумка щітки склоочисника еластична і міцна завдяки графітовому покриттю;
  • Ефективна робота без розводів і подряпин.
71грн.
Номер: I43
 
Каркасні двірники CarLife IDEAL. Шарнірний механізм забезпечує щільний контакт зі склом в будь-якому положенні двірника. Оцинкований корпус не піддається корозії та хімічному впливу омивача. Аеродинамічна конструкція для збереження оптимального прилягання щітки навіть на високій швидкості. Гумове лезо виконано з якісних матеріалів, які не утворюють скрипів під час роботи.
87грн.
Номер: EN43
 
Каркасні склоочисники Velgio EVOLUTION NEO. Шарнірний механізм забезпечує багато точок притиску для якісного очищення вітрового скла. Гумове лезо виготовлено із додаванням натурального каучуку, що розширює діапазон робочої температури від -35C до +65C. Не дряпають скло, працюють безшумно.
78грн.
Номер: EL43
 
Каркасні склоочисники Velgio ELITE підходять для більшості автомобілів. Завдяки шарнірній конструкції точно повторюють геометрію скла. Ефективно очищують вітрове скло від пилу, бруду, води та снігу. Гумове лезо виготовлено із додаванням натурального каучуку, має графітове та політетрафторетиленове покриття. Працюють, не утворюючи зайвого шуму та не лишаючи подряпин на склі.
0грн.

Каркасні двірники – проста конструкція для вашого автомобіля

Каркасні двірники – це найпростіші склоочисники, що складаються з гуми, коромисел та каркасу. Вони легко кріпляться до лобового скла і швидко очищують прямі, випуклі та нерівні поверхні.

Переваги та недоліки

Система коромисел з'єднує гуму з металевим чи пластиковим каркасом двірника. Чим більше коромисел, тим більш щільно прилягає щітка до лобового скла. В стандартних конструкціях їх всього два. Для інтенсивної роботи, незалежно від пори року, краще обирати конструкції з чотирма коромислами. Единий недолік таких конструкцій – це шарніри, що з'єднують каркас із коромислами. Інтенсивна робота призводить до їх швидкого зносу, і вся конструкція потребує заміни. Чим більше коромисел, тим більше шарнірів, і тим меншим є термін експлуатації двірників.

Каркасна щітка склоочисника має наступні переваги:

  • простота конструкції;
  • незалежний хід коромисел;
  • щільне прилягання до скла у літній період;
  • низька ціна.

На сайті Lido.ua ви можете купити склоочисники з високоякісного пластику та гуми, що повільно зношується. Такі конструкції щільно прилягають до лобового скла і мають довший термін експлуатації.

Каркасні двірники

Двірники — недоліки:

  • замерзання каркасу у зимову пору року;
  • погані аеродинамічні властивості;
  • відсутність щільного прилягання до скла у холодну пору року ( через замерзання каркасу і відсутності примусової системи фіксації);
  • швидкий знос шарнірних елементів;
  • нетривалий термін експлуатації.

Каркасні щітки ліпше всього встановлювати на автомобіль в теплий період року. Вони щільно прилягають і добре очищують скло, навіть якщо на ньому є тріщини.

Якщо ви активно використовуєте автомобіль у зимовий час, на цей період року краще встановлювати інші моделі двірників.

Вибір і придбання

Головна причина недостатнього прилягання двірників у холодний період року – замерзання каркасу. Частіше це трапляється з металевими системами. Щоб запобігти швидкому зносу конструкції і забезпечити надійну роботу двірників, обирайте наступні варіанти:

  • з чотирма коромислами;
  • з гнучкими шарнірами з пластику;
  • зі зносостійкою гумою;
  • з пластиковим каркасом.

Купити каркасні двірники для авто ви можете в інтернет-магазині Lido.ua. За допомогою зручних фільтрів на сайті ви швидко знайдете двірники необхідних марки та розміру.

Ми співпрацюємо з офіційними представниками: CarLife, Bolid, Velgio, тому ви отримуєте якісні товари за низькими цінами.

Якщо вам необхідна консультація з вибору каркасних двірників, залишайте заявку на зворотній дзвінок і наш менеджер допоможе обрати кращу модель для вашого авто.

Оплатити замовлення можно будь-яким зручним для вас способом:

  • банківським переказом;
  • готівкою в нашому офісі;
  • післяплатою.

Доставка товарів здійснюється по всій Україні будь-яким зручним для вас транспортним перевізником. Мешканці та гості Львова можуть забрати двірники самостійно з нашого офісу за адресою: вулиця Вулецька, 11. Наш сайт працює цілодобово, без перерв та вихідних, щоб ви у будь-який момент замовили зручні двірники для свого авто.