Комплект ксенону

Знайдено: 1 - 0 серед 1 товар
Номер: 749600
 

Це комплект ксенону від бренду Winso, підходить для установки на більшість автомобілів з роздільною оптикою, як для заміни штатного ксенону, так і на місце звичайного галогенного світла без додаткового переобладнання. Призначений для транспортних засобів з напруга бортової мережі 12 В. Потужність 35 Вт. Підключення через роз'єми КЕТ, з прямокутним коннектором, які найчастіше зустрічаються на європейському ринку.

Блок розпалювання нового покоління, у нього перехід від стадії підпалу, до стадії напруження і світіння відбувається набагато плавніше, що головним чином збільшує строк експлуатації лапочек. Для безпечного використання він захищений від короткого замикання, зворотної полярності і від підключення без ламп. Діапазон вхідної напруги від 9 до 16 В, а напруга запалювання ламп досягає 23 000 В. Номінальний робочий струм блоку 3,2 А, а максимальний 5 А.

Ксенонова лампа з цоколем Н11, який встановлюється в головну оптику, для ближнього світла, дальнього світла і протитуманних фар. Робоча напруга ламп становить 85 В. Сила світлового потоку 3200 Лм. Колірна температура 6000K дає яскраве біле світло, з блакитним відтінком. Термін експлуатації 2000 годин.

У комплект входить дві ксенонові лампи, два блоки розпалу й кабелю для підключення.

1 097грн.