Корисні дрібниці для авто

Знайдено: 1 - 1 серед 2 товари
Номер: 27347
 

Baseus Sharp Tool – функціональний інструмент для аварійної евакуації з автомобіля.

Основні характеристики:

  • матеріал: алюмінієвий сплав, вольфрамова та нержавіюча сталь;
  • аварійний молоток та ніж для ременя безпеки;
  • підставка для зберігання.

Аварійний молоток

Забезпечує можливість евакуації через вікно, у тому числі при зануренні під воду. Необхідно зняти захисний ковпачок та притиснути пристрій до скла у чотирьох кутах вікна. Від натискання спрацьовує пружина спуску голівки, виготовленої з вольфрамової сталі твердістю 55 RC. Сумарної ударної сили 6 кг достатньо, щоб швидко розбити навіть загартоване скло.

Ніж для ременя безпеки

Вбудований травмобезпечний ніж із нержавіючої сталі швидко розріже ремінь безпеки, заощадивши критичний у небезпечній ситуації час.

Зручність та надійність

Baseus Sharp Tool укомплектований підставкою, що закріплюється, щоб ви могли з легкістю знайти його в машині. Антикорозійні властивості матеріалів гарантують тривалий термін служби.

272грн.
Номер: 23475
 

Baseus Metal Temporary Number Plate (Dual-Number Version) — зручна паркувальна карта, завдяки якій можна зв'язатися з водієм за його відсутності.

Основні характеристики:

  • виготовлена з алюмінієвого сплаву;
  • можна записати 2 номери;
  • люмінесцентні магнітні цифри;
  • основа кріпиться на клей 3М;
  • 6 наборів із цифрами 0–9 у комплекті.

Водій завжди на зв'язку

На металевий номерний знак за допомогою магнітних цифр наноситься телефонний номер для екстреного зв'язку з водієм. Великі люмінесцентні цифри зберігають читабельність навіть у темну пору доби.

Конструкція залишає можливість записати 2 номери на випадок, якщо автомобілем користується не одна людина або власник використовує номери різних операторів. Номер легко приховати простим поворотом корпусу картки.

Зручна конструкція

Магнітні цифри полегшують встановлення нового номера. У комплект входять 6 наборів із цифрами 0–9, що дозволяють записати будь-який номер телефону.

Основа кріпиться за допомогою клею 3М, який забезпечує надійну фіксацію і не залишає слідів на поверхні, якщо потрібно переставити паркувальну карту.

Довговічність та стильний дизайн

Baseus Metal Temporary Parking Number Plate виготовлена із міцного алюмінієвого сплаву, тому стійко витримує дію сонячних променів та температурних перепадів.

Завдяки компактним розмірам та металевій поверхні вона не відволікає увагу водія під час поїздки та гармонійно поєднується з інтер'єром автомобіля.

549грн.