Хімія для чистки обшивки салона авто

Знайдено: 1 - 1 серед 2 товари
Номер: NX75002
 

Очищувач текстилю NOWAX (NX75002) 750 мл.

Очищувач текстилю NOWAX - високотехнологічний склад піни, здатний проникати до самої підстави волокон тканини, видаляє навіть глибоко бруд. Активна формула очищувача дозволяє використовувати його на всіх типах тканинах і килимових матеріалів оббивки автомобіля. Містить спеціальний нейтралізатор сторонніх запахів, залишаючи після використання приємний цитрусовий аромат.

Спосіб застосування:
Ретельно пропилососьте оббивку. Добре струсіть вміст флакона. Перевірте дію складу на непомітній ділянці (деякі тканини линяють). Рясно і рівномірно розпиліть піну на оброблювану ділянку. Втирайте піну в поверхню за допомогою щітки або серветки з мікрофібри. Витримайте 2-3 хвилини для витіснення бруду на поверхню. М'яко натискаючи, протріть оброблену ділянку чистою, м'якою, вологою тканиною. Після повного висихання пропилососьте оббивку ще раз.

Попередження:
Може викликати подразнення очей. При попаданні в очі - ретельно промити їх чистою водою і, при необхідності, звернутися до лікаря. Берегти від дітей!

Термін придатності
: 5 років від дати виробництва за умови дотримання правил зберігання та цілісності упаковки. Зберігати в сухому приміщенні при температурах від + 5°С до + 35°С. Берегти від замерзання.

118грн.
Номер: K207M1
 
Відмінно очищає і освіжає, глибоко проникає в бруд і видаляє навіть найглибші шари. Відновлює очищені поверхні і зраджує їм природний колір, щоб вони виглядали як нові. Може бути використаний для професійного прибирання м'яких меблів, пластмаси, килимів, взуття, шин і коліс, бамперів, панелі, пластика і т.д.
90грн.