Органік

Знайдено: 1 - 3 серед 4 товари
Артикул: 533310
 
Ароматизатор повітря на основі екологічно чистих органічних матеріалів. Алюмінієва банка довше зберігає властивості ароматизованого наповнювача. Парфум створить незабутню атмосферу в салоні вашого авто, в офісі або вдома.
100грн.
Артикул: NX00112
 
Преміальна лінійка парфумованих ароматизаторів повітря для автомобілів. Виготовлені на основі француських парфумів, які розкриваються глибоким та стійким ароматом і надають особливі та вишуковані нотки атмосфері салону. Лаконічний та стильний дизайн доповнює інтер'єр салону авто, а інноваційнаформула дозволить насолоджуватись улюбленим ароматом протягом тривалого часу.
109грн.
Артикул: 533690
 
Парфумований ароматизатор повітря на основі органічних матеріалів. В лінійці ароматів 12 позицій. Вишуканий чорний дизайн робить ароматизатор ще й оригінальним аксесуаром, який доповнить інтер’єр салону авто. Ароматизатори доступні в індивідуальному гофра-пакуванні.
111грн.
Артикул: 10307
 
Гелевий ароматизатор із запахом нової машини.
Ароматизатор побудований на натуральній основі, він має тривалий термін використання, не викликає алергії і подразнень. Освіжувач здатний не тільки наповнити салон автомобіля приємним ароматом, але також як чудовий аксесуар в автомобіль.
Принцип дії ароматизатора: помістивши його у зручному місце у салоні авто (найкраще поміщати такі ароматизатори у місця хорошої вентиляції) аромат під дією потоку повітря поширюється по всьому салону та наповнює його приємним ароматом.
85грн.