Підвісні автомобільні ароматизатори повітря

Знайдено: 1 - 10 серед 11 товарів
Номер: 537900
 
Ароматизатор повітря для машини і не тільки. Лінійка представлена яскравими, соковитими ароматами, які не тільки чудово справляються зі сторонніми запахами в салоні автомобіля, але й допомагають зануритися в улюблений аромат. Стійка формула дозволяє довго насолоджуватися приємним ароматом.
24грн.
Номер: 532960
 
Целюлозний освіжувач повітря для автомобілів. Не лише ароматизує, а й поглинає неприємні запахи. Випускається в широкому асортименті ароматів. Яскравий сучасний дизайн у вигляді лампи стане нестандартним аксесуаром у салоні вашого авто.
Вага: 5 г.
27грн.
Номер: 530360
 
Автоосвіжувач, представлений у стильному мінімалістичному дизайні. Яскрава скляна пляшечка з дерев'яною пробкою буде оригінально виглядати на дзеркалі заднього виду або решітці вентиляції. 20 різноманітних ароматів надовго подарують відчуття свіжості.
Об'єм: 4 мл.
53грн.
Номер: 530480
 
Різнобарвні декоративні мішечки для ароматизації повітря, наповнені полімерними кульками (20 г). Асортимент представлений у 16 стійких запахах. Відкрийте палітру ароматів!
57грн.
Номер: NX00080
 
Підвісний целюлозний ароматизатор повітря для автомобіля. Не лише наповнить салон Вашого авто інтенсивним приємним ароматом, а й стане яскравим та стильним аксесуаром для доповнення інтер’єру. Зберігає ароматичні властивості протягом тривалого часу.
24грн.
Номер: NX00054
 
Лінійка ароматизаторів повітря NOWAX XDROP представлена фруктовими, свіжими та цитрусовими ароматами, які зроблять вашу подорож приємною і незабутньою. Капсула, наповнена ароматизованою рідиною, зручна у застосуванні та має тривалий термін експлуатації. Серед 13 варіантів запахів ви обов’язково знайдете свій улюблений!
51грн.
Номер: NX07704
 
Компактний підвісний автомобільний ароматизатор у формі скляного флакона з дерев'яною кришкою. Завдяки невеликим розмірам Nowax Wood & Fresh може бути підвішений в будь-яке зручне місце, як на дзеркало заднього виду, так і на гачки в салоні, кріплення сонцезахисного козирка - незалежно від місця розташування забезпечує рівномірний розподіл аромату по всьому салону автомобіля, забезпечуючи високу ступінь комфорту для водія і пасажирів.
65грн.
Номер: NX07541
 
Ароматизатор повітря виготовлений з картону і просочені ароматичною композицією. Забезпечує приємний аромат протягом тривалого часу. Використовується як в автомобілях, так і в побутових умовах (будинок, офіс і т.д.).
25грн.
Номер: NX07553
 
Ароматизатор повітря з полімерними кульками. Лінійка представлена вишуканими ароматами. Використовується для освіження салону авто, офісів, житлових приміщень тощо.
58грн.
Номер: 9343
 
Паперовий ароматізатор - вічний класичний аксесуар для Вашого автомобіля. Завдяки різноманітності ароматів і доступній ціні, він завжди один з найулюбленіших освіжувачів. Відкрийте новий світ уяви! В результаті найсучасніших технологій, відкриваємо нескінченну можливість поєднань кольорів і форм з новітніми ароматами.
33грн.