Автомобільні пилососи

Знайдено: 1 - 3 серед 4 товари
Номер: BA53W
 
Тип: Сухе та вологе прибирання
Потужність, Вт: 110
Об’єм пилозбірника, мл: 300
Швидкість мотору, об/хв: 32000
Тип підключення: Штекер прикурювача
Довжина кабелю живлення, м: 5
Макс. вакуумний тиск, кПа: 3,5
Фільтр: НЕРА
Напруга, V: 12
Колір: Білий
Гарантія: 24 місяці

Купити порохотяг автомобільний БЕЛАВТО ТОРНАДО можна легко та дешево саме в нашому Інтернет-магазині. А легендарна польська якість перевершить усі сподівання.

Технологія фільтрації "Циклон": пилососи для машини БЕЛАВТО не потребують чистки фільтру і не втрачають силу втягування.
У цієї моделі пилососа підвищена вакуумна потужність втягування до 3500 Па (зазвичай у пилососів 3200 Па). Ефективне рішення для складних випадків забруднень і просто, задля швидшого прибирання.
658грн.
Номер: 82971
 
Пилосос автомобільний акумуляторний Li-Ion 11 В 2.6 Ач 100 Вт фільтр HEPA + насадки + сумка STHOR 82971
Автомобільний пилосос потужністю 100 Вт і дуже великим негативним тиском 5,5 кПа, що рідко зустрічається в бездротових моделях. Аксесуари, що входять до комплекту, полегшать всебічне прибирання автомобіля пилососом, включаючи важкодоступні місця, затишні куточки та закутки. У комплект, крім іншого, входить пилосос для підлоги, завдяки якому він працюватиме як у машині, так і вдома, та у відпустці. Металевий фільтр HEPA гарантує ефективну фільтрацію повітря та зменшення шкідливих речовин. Ефективний літій-іонний акумулятор ємністю 2600 мАг забезпечує безперервну роботу до 15-18 хвилин.
Технічні характеристики:

- Потужність: 100 Вт
- Вакуум 5,5 кПа (5500 Па)
- Акумулятор: літій-іонний, 11,1 В, 2600 мАг (3 батареї)
- Час зарядки: 5-6 годин
- Час роботи: 15-18 хв.
- Подвійний мотор - головний мотор пилососа (тип 540) та мотор турбощітки.
- Металевий фільтр HEPA
- Заряджання через USB-кабель Циклон - циклонна технологія, що забезпечує високу потужність всмоктування, що полягає у вихровому русі забруднюючих речовин навколо фільтра. Комплектація:

- Пристрій постачається в комплектному стані і не вимагає складання.
- Продукт поставляється з гнучким шлангом і насадками, що всмоктують, а також з тканинною сумкою, яка дозволяє упаковати пилосос і аксесуари.
- USB-кабель Гарантія: 12 місяців
2 550грн.
Номер: VC-280
 

Потужний портативний автомобільний пилосос ТМ Voin VL-280 дозволяє тримати салон автомобіля в чистоті.

Пилосос підключається до бортової мережі автомобіля 12 вольт через роз'єм прикурювача. Пилосос отримав дорослу систему фільтрації від побутових пилососів - «Cyclonic action». Завдяки закручування повітряних потоків значно подовжується термін роботи фільтра, виключається засмічення мотора пилом і збільшується сила всмоктування.

Подвійна система фільтрації конусоподібної форми дозволяє затримувати і фільтрувати навіть найдрібніші частинки пилу.

Прозора колба дозволяє легко візуально контролювати наповнення контейнера сміттям і пилом.

Завдяки великому контейнеру, час роботи до заповнення контейнера для сміття збільшилася на 20%.

Ергономічний дизайн приладу сприяє максимально зручною і швидкій роботі.

0грн.
Номер: 33325
 
Підтримуйте свій автомобіль у чистоті за допомогою зручного портативного пилососа Baseus Capsule. Він може похвалитися високою силою всмоктування 1 кПа, що дозволяє йому ефективно видаляти дрібне сміття. А також бездротовою конструкцією, потрійною системою фільтрації, ємним акумулятором та міцним корпусом з авіаційного алюмінієвого сплаву. Крім того, у комплекті з приладом йдуть додаткові насадки, які полегшують збирання у важкодоступних місцях. Все це робить Capsule чудовим помічником при наведенні чистоти.
0грн.

Автомобільний пилосос: обираємо прилад для чищення машини в дорозі

Якщо утримувати салон у чистоті, то інтер'єр навіть вживаного автомобіля буде виглядати цілком презентабельно. Пил накопичується після кожної поїздки, але таке часте відвідування автомийок недоцільне — час і гроші для цього знадобляться чималі. Залишимо професіоналам генеральні прибирання, а для щоденних - стане в нагоді автомобільний пилосмок. Компактний прилад створений спеціально для полегшення життя автовласників, давайте подивимося разом, який можна купити автопилосос в Україні. Якщо хочете заощадити на часі та вартості, не знаєте автомобільний пилосос який краще, то сміливо беріть будь-який автопилосос Белавто. Це єдині на ринку автомобільні пилососи для сухого та вологого прибирання і вони очолюють кожен рейтинг автопилососів де отримують всі автопилососи відгуки. Вам потрібна модель “Торнадо” якщо потрібен зручний та дійсно потужний автопилосос для чищення та прибирання салону, вентиляції та багажника. У нього потужність автомобільного пилососа 110 Вт, а потужність всмоктування цілих 3.5 кПа (це багато), контейнер, що має об'єм пилозбірника в 300 мл, HEPA-фільтр, що не вимагає заміни й додаткові насадки, щоб діставати в важкодоступних місцях і проводити прибирання з піною. На нього, як і інші автомобільні пилососи від прикурювача, у виробника Белавто діє гарантія на 24 місяці. Вакуумні пилососи для авто Belauto підходять для всіх видів прибирання, м'якої оббивки, шкіри, а довжина мережевого шнура пристрою становить 5 метрів. Такі міні-пилососи для машини не вимагають чохли, в сумку з вологовідштовхувальним покриттям поміститься не тільки маленький ручний пилосос для машини, але й інші дрібні аксесуари. Поспішайте, постійно зростає на цей автопилосос ціна.Автомобільний пилосос

Особливості та переваги автомобільних пилососів

Автопилосос призначений для проведення швидкого та ефективного прибирання. Особливості та переваги техніки:

  • Компактні розміри: це те, що відрізняє автомобільні пилотяги. У багажнику легковика або під сидінням вантажівки вони не займуть багато місця.
  • Автономність: автопилососи працюють від прикурювача або акумуляторів, їх можна використовувати в будь-якому місці, а не тільки в гаражі. Вони є ідеальним рішенням для родин з дітьми та водіїв-далекобійників.
  • Простота збирання: автомобіль — це безліч вигинів, западин та інших важкодоступних місць, з яких дуже складно видалити пил вручну. За допомогою спеціальних невеликих насадок, якими комплектуються автомобільні пилососи, сміття можна видалити з будь-яких щілин в машині.

Прилади є простими у використанні. Догляд за ними такий самий, як і за звичайними пилососами.

Види автомобільних пилососів

На ринку пропонуються пилососи для авто двох типів:

  • Для сухого прибирання: звичайні недорогі автомобільні пилососи, за допомогою яких можна легко й швидко прибрати пил з панелі приладів, почистити чохли на сидіннях, зібрати дрібне сміття в багажнику. Якщо є спеціальна щітка і дозволяє потужність приладу, то вдасться пропилососити й килимки. Такі автопилососи не підходять для збирання рідини. Її краще промокнути ганчіркою, а потім почистити пилососом вже просушену оббивку або іншу поверхню. Інакше рідина потрапить в компресор, і прилад вийде з ладу.
  • Для вологого прибирання: це справжні помічники автомобілістів. За допомогою спеціальних насадок легко провести повноцінне генеральне прибирання в салоні та багажнику. Використовуючи автохімію, можна видалити різні плями на сидіннях або бруд на килимках. Миючий пилосос для машини є незамінним в дорозі під час подорожі з дітьми. Адже сидіння можуть бути забрудненими не тільки їжею та напоями. Видалення цих плям можна відкласти і до приїзду на автомийку або додому. Але є діти (та й дорослі), які погано переносять дорогу, тому ретельне прибирання салону може знадобитися в терміновому порядку.
  • На акумуляторі: акумуляторний автопилосос відмінно підходить для дому, автомобільні бездротові пилососи вважаються найзручнішими, наприклад відомі Black&Decker пилососи.
  • Від прикурювача: потрібний досить довгий шнур. 
  • Живлення від мережі 220: також потрібна хороша довжина кабелю

Від виду автопилосос залежить його ціна, вивчайте каталог. Миючі коштують дорожче, але вони набагато функціональніші. Зате прилади для сухого чищення простіше у догляді та використанні. Вам не доведеться за мінусової температури турбуватися про те, що вода в пилососі може замерзнути.

Автомобільний пилосос

Як обрати пилосос для машини: звертаємо увагу на деталі

Виробники пропонують вироби з різноманітними технічними характеристиками. Щоб обраний автопилосос відповідав вашим вимогам, врахуйте такі параметри під час вибору:

  • Потужність: в інструкції вказуються дві характеристики — споживана потужність і потужність двигуна. Другий показник може становити від 30 до 180 Вт. Він впливає і на вартість виробу — чим вищою є потужність, тим дорожчим і ефективнішим буде прилад.
  • Тип живлення: автомобільні пилососи працюють як від прикурювача й розеток 12 В, так і від акумуляторів. Автомобільний пилосос від прикурювача має обмежену площу роботи, тому провести прибирання в багажнику навряд чи вийде, якщо до нього немає доступу з боку салону. Акумуляторні моделі можуть працювати в будь-яких місцях, але їх потужності не вистачить для повноцінного прибирання.
  • Пилозбирачі: в автомобільних пилососах найчастіше застосовуються багаторазові пилозбирачі. Моделі зі звичайними мішками можна купити недорого. Сучасні ефективні пилососи для автомобілів оснащуються фільтрами тонкого очищення — HEPA.
  • Габарити: чим компактнішим є автомобільний пилосос, тим менше місця він займе в багажнику. Але такі моделі не будуть відрізнятися особливою потужністю.
  • Бренд: не варто переплачувати тільки за відоме ім'я, проте й вибирати продукцію невідомих виробників недоцільно. У нашому інтернет-магазині Lido ви можете купити автопилосос «БелАвто». Техніка відрізняється надійністю та укомплектована різними насадками для ефективного прибирання, яке ви зможете здійснити там, де це необхідно.

Якщо цікавить вибір Lido.ua - пилосос Шторм Белавто BA54B буде відмінним подарунком як собі, так і комусь із близьких.

Ми працюємо із клієнтами з різних куточків України. Якщо вас цікавлять якісні та недорогі автотовари надійних виробників, можете замовити їх з доставкою по Львову, купити автомобільний пилосос у Києві з безкоштовною доставкою, в Одесу, Харків, Дніпро (Дніпропетровськ) та інші міста. Купити автомобільний пилосос можна для особистого використання, і він стане відмінним подарунком для будь-якого автовласника.