Професійні засоби для миття

Знайдено: 1 - 11 серед 12 товарів
Номер: 880670
 

Автошампунь суперконцентрат преміум класу для ручного миття автомобіля з високим рівнем піноутворення.

Переваги

  • Рясна стійка піна, яка залишається на поверхні тривалий час, ефективно очищає лакофарбове покриття автомобіля від бруду, сажі, масляних плям, солі та інших важких експлуатаційних забруднень.
  • Не завдає шкоди алюмінієвим, хромованим, гумовим та іншим поверхням автомобіля.
  • Завдяки особливим компонентам відмінно працює з жорсткою водою і у зимовий період року.
  • Не виявляє подразнювальної дії на шкіру рук.
1 027грн.
Номер: 880830
 
Суперефективний концентрований професійний засіб для миття зовнішньої поверхні двигуна. Призначений для видалення масляних плям, дорожнього пилу, пригорівших технічних рідин та інших забруднень. Використовується для всіх типів двигунів будь-яких транспортних засобів і промислового устаткування. Нейтральний до лакофарбових поверхонь, гумових та металевих елементів автомобіля. Не викликає корозію металу. Без розчинників. Може наноситися як на гарячий, так і на холодний двигун.
1 523грн.
Номер: 880620
 

Професійний лужний засіб преміум класу для безконтактної мийки легкового та вантажного автотранспорту з високим рівнем піноутворення. Призначений для видалення сильних забруднень, дорожнього пилу, статичної плівки, залишків комах і жирових забруднень.

  • Відмінно працює на автомобільних дисках, змиваючи стійкий бруд і наліт від гальмівних колодок.
  • Забезпечує прекрасний блиск лакофарбового покриття.
  • Не пошкоджує алюмінієві, хромовані, гумові та інші поверхні автомобіля.
  • Завдяки особливим компонентам відмінно працює з жорсткою водою і в зимовий період року.
1 448грн.
Номер: NX20145
 
Професійний лужний засіб преміумкласу для безконтактного миття легкового та вантажного автотранспорту з високим рівнем піноутворення. Завдяки унікальній формулі, до складу якої входять нано-детергенти, засіб легко видаляє сильні забруднення від дорожнього пилу, слідів комах та жирових забруднень, а також статичну плівку. Ідеально підходить для автомийок самообслуговування. Відмінно працює на автомобільних дисках, змиваючи стійкий бруд та наліт від гальмівних колодок. Забезпечує блиск лакофарбового покриття. Не пошкоджує алюмінієві, хромовані, гумові та інші поверхні автомобіля. Завдяки спеціальним компонентам добре працює з твердою водою в зимовий період.
3 347грн.
Номер: NX20131
 
Професійний концентрований активатор преміумкласу мийного засобу для безконтактної мийки легкового та вантажного автотранспорту з високим рівнем піноутворення. Спеціально розроблений засіб для посилення мийних властивостей безконтактної мийки автомобіля. Після нанесення активатора на активну піну колір її змінюється з білого на рожевий. Завдяки унікальній формулі, до складу якої входять нанодетергенти, засіб допомагає легко видалити сильні забруднення від дорожнього пилу, статичної плівки, залишків комах і жирових забруднень. Ідеально підходить для автомийок самообслуговування. Легко змивається та не залишає рожевого забарвлення. До хімічного складу засобу не входять агресивні компоненти. Не завдає шкоди алюмінієвим, хромованим, гумовим та іншим поверхням автомобіля. Не залишає осаду в трубопроводах та ємностях системи дозування. Завдяки особливим компонентам відмінно працює з жорсткою водою та в зимовий період року.
3 064грн.
Номер: NX20125
 
Спосіб застосування

Приготувати робочий розчин:

Для пенокомплекта - рекомендується розбавити з водою в пропорції від 1:12 до 1:6

Для пеногенератора - ручної помпи низького тиску (розпилювач) - рекомендується розбавити з водою в пропорції від 1:60 до 1:40 в залежності від рівня забруднення і жорсткості води.

Нанести робочий розчин на сухий автомобіль знизу-вгору не допускаючи висихання і залишити на 1-2 хвилини для активації. Змити струменем води під високим тиском. У разі, коли авто сильно забруднене або нагріте на сонці необхідно змити водою, а потім нанести робочий розчин.
2 667грн.
Номер: NX20189
 
Професійний лужний засіб преміумкласу для безконтактної мийки легкового та вантажного автотранспорту з високим рівнем піноутворення.
Спеціально розроблений засіб для систем дозування. Завдяки унікальній формулі, до складу якої входять нанодетергенти, засіб легко видаляє сильні забруднення від дорожнього пилу, статичної плівки, залишків комах і жирових забруднень. Ідеально підходить для автомийок самообслуговування. Відмінно працює на автомобільних дисках, змиваючи стійкий бруд і наліт від гальмівних колодок. Забезпечує блиск лакофарбового покриття. Не завдає шкоди алюмінієвим, хромованим, гумовим та іншим поверхням автомобіля. Не залишає осаду в трубопроводах та ємностях системи дозування. Завдяки особливим компонентам відмінно працює з жорсткою водою і в зимовий період року.

Приготування робочого розчину:
• Для дозатрону - рекомендується показник концетрації 2-4%.
• Для пінокомплекту - рекомендується розбавити з водою в пропорції від 1:6 до 1:4.
• Для піногенератора - ручної помпи низького тиску (розпилювач) - рекомендується розбавити з водою в пропорції від 1:60 до 1:40 в залежності від рівня забруднення і жорсткості води.
*Оптимальна пропорція розведення засобу підбирається індивідуально в залежності від забруднення автомобіля, типу обладнання та жорсткості води. Нанести робочий розчин на автомобіль з низу вгору не допускаючи висихання і залишити на 1-2 хвилини для активації піни. Змити струменем води під високим тиском. У разі сильного забруднення попередньо змити бруд з поверхні водою, а потім нанести розчин. Не наносити на нагріті поверхні.
1 585грн.
Номер: NX20122
 
Спосіб застосування

Приготувати робочий розчин:

Для пенокомплекта - рекомендується розбавити з водою в пропорції від 1:10 до 1: 7

Для пеногенератора - ручної помпи низького тиску (розпилювач) - рекомендується розбавити з водою в пропорції від 1:50 до 1:40 в залежності від рівня забруднення і жорсткості води.

Нанести робочий розчин на сухий автомобіль знизу-вгору не допускаючи висихання і залишити на 1-2 хвилини для активації. Змити струменем води під високим тиском. У разі, коли авто сильно забруднене або нагріте на сонці необхідно змити водою, а потім нанести робочий розчин.
2 228грн.
Номер: NX20118
 

Професійний лужний засіб NOWAX ZIMER преміум класу для безконтактної мийки легкового та вантажного автотранспорту з високим рівнем піноутворення. Призначено для видалення сильних забруднень, дорожнього пилу, статичної плівки, залишків комах і жирових забруднень. Відмінно працює на автомобільних дисках, змиваючи стійкий бруд і наліт від гальмівних колодок. Забезпечує прекрасний блиск лакофарбового покритія.Не завдає шкоди алюмінієвим, хромованим, гумовим і інших поверхонь автомобіля. Завдяки особливим компонентам відмінно працює з жорсткою водою і в зимовий період року.

Спосіб застосування:

Приготувати робочий розчин:
• Для пінокомплекту - розбавити з водою в пропорції від 1:4 до 1:3
• Для пеногенератора - ручної помпи низького тиску (розпилювач) - розбавити з водою в пропорції від 1:30 до 1:20 в залежності від рівня забруднення і жорсткості води.

Нанести робочий розчин на сухий автомобіль знизу-вгору не допускаючи висихання і залишити на 1-2 хвилини для активації. Змити струменем води під високим тиском. У разі, коли автомобіль сильно забруднене або нагріте на сонці необхідно змити водою, а потім нанести робочий розчин.

Попередження:
Не застосовувати препарат засіб на гарячих поверхнях або під впливом прямих сонячних променів. Не допускати висихання. Працювати в провітрюваному приміщенні. Дотримуватися рекомендовані концентрації. Не змішувати з іншими засобами. При попаданні на шкіру або в очі промити великою кількістю води. Берегти від дітей!

Термін придатності:
2 роки з дати виробництва (дивитися на упаковці) за умови дотримання правил зберігання та цілісності упаковки.
Зберігати в темному місці в закритій тарі при температурі від 0°С до +50°С.

1 361грн.
Номер: NX20128
 
NOWAX V12 Engine Cleaner призначений для очищення зовнішньої частини двигуна. Іонізатор ефективно справляється з видаленням свіжих і в'їдаються забруднень: масляні плями, тверді відкладення, пригорілі рідини і т.д.

Очисник є універсальним і сумісний з усім типами двигунів різних транспортних засобів.

Склад очисника не робить негативного впливу на металеві та гумові елементи автомобіля, нейтральний до лакофарбовим поверхням. Іонізатор безпечний, не містить в своєму складі розчинники. Не сприяє корозії металу. Використовувати засіб потрібно з остиглим двигуном.

Для приготування робочого розчину засіб необхідно розвести з водою в пропорції 1 до 10. Потім очищувач наноситься на двигун за допомогою розпилювача. По закінченню трьох хвилин засіб змивають проточною водою під високим тиском.
1 430грн.
Номер: NX20112
 
Автошампунь суперконцентрат преміум класу для ручного миття автомобіля з високим рівнем піноутворення. Рясна стійка піна, яка залишається на поверхні тривалий час, ефективно очищає лакофарбове покриття автомобіля від бруду, сажі, масляних плям, солі та інших важких експлуатаційних забруднень. Не шкодить алюмінієвим, хромованим, гумовим і інших поверхням автомобіля. Завдяки особливим компонентам відмінно працює з жорсткою водою і в зимовий період року. Не виявляє подразнення на шкіру рук.
972грн.
Номер: NX20111
 

Професійний засіб преміум-класу для безконтактної мийки легкового та вантажного автотранспорту з високим рівнем піноутворення. Призначено для видалення сильних забруднень, дорожнього пилу, статичної плівки, залишків комах і жирових забруднень. Відмінно працює на автомобільних дисках, змиваючи стійкий бруд і наліт від гальмівних колодок. Забезпечує блиск лакофарбового покриття. Не завдає шкоди алюмінієвим, хромованим, гумовим і інших поверхням автомобіля. Завдяки особливим компонентам відмінно працює з жорсткою водою і в зимовий період.

Спосіб застосування:
Приготування робочогорозчину:
• Для пінокомплекту - розбавити водою в пропорції від 1:9 до 1:7
• Для піногенератора, ручної помпи низького тиску (розпилювач) - розбавити водою в пропорції від 1:50 до 1:40 в залежності від рівня забруднення і жорсткості води.
Нанести робочий розчин на сухий автомобіль від низу до верху не допускаючи висихання і залишити на 1-2 хвилини для активації. Змити струменем води під високим тиском. У разі, якщо автомобіль сильно забруднений або нагрітий на сонці необхідно змити водою, а потім нанести робочий розчин.

Попередження:
Не застосовувати засіб на гарячих поверхнях або під впливом прямих сонячних променів. Не допускати висихання. Працювати в провітрюваному приміщенні. Дотримуватися рекомендованої концентрації. Не змішувати з іншими засобами. При попаданні на шкіру або в очі промити великою кількістю води. Берегти від дітей!

Термін придатності:
2 роки з дати виробництва (дивитися на упаковці) за умови дотримання правил зберігання та цілісності упаковки.
Зберігати в темному місці в закритій тарі при температурі від 0°С до + 50°С.

1 658грн.

Хімія для автомийок — вибір професійних засобів

Якісна хімія для автомийок має невеликі витрати і добре очищує транспортний засіб. Мийка легкових авто, напівпричепів і тягачів є ефективною, тільки якщо ви вибираєте професійні засоби. Тоді незважаючи на погодні умови, авто довго зберігає привабливий зовнішній вигляд і запах свіжості в салоні.

Вибір професійного засобу

Серед великого асортименту виділяють товари для побутового та масового використання. Навіть якщо ви миєте тільки свою машину у себе в гаражі, обирайте професійні засоби. Вони не тільки відмінно впораються з плямами і забрудненнями, але і запобігають ранньому вицвітанню кузова і розвитку корозії.

Вся хімія для автомийки підрозділяється на кілька категорій:

  • ганчір'я;
  • засоби для чищення салону;
  • автомобільна хімія для кузова;
  • миючі для двигуна.

Є і спеціальні засоби: очисники для кондиціонерів, сухі шампуні для салону і рідини від комах.

Хімія для автомийок

Незважаючи на різноманітність товарів, існують загальні правила вибору засобів для автомийки:

  1. Тип використання. Вся хімія поділяється на товари для безконтактного і ручного миття. Засоби першої категорії спеціально створено під промислові щітки і великий потік води, що подається під тиском. Шампуні та очищувачі для ручного миття мають іншу структуру і швидко створюють на поверхнях спеціальну плівку. Такі засоби добре наносяться на мочалку, завдяки густій консистенції, і повільно висихають, щоб ви встигли обробити всі частини авто.
  2. Обсяг і концентрація. Для миття власного автомобіля ідеально підійдуть засоби обсягом 300-500 мл. Якщо ви хочете купити хімію для автомийки, зверніть увагу на товари об'ємом 5-20 літрів. Суперконцентрати з мінімальною витратою економлять бюджет і вільний простір на мийці.
  3. Ціна. Вибираючи конкретний засіб, необхідно орієнтуватися не тільки на його вартість, але і на витрату. Концентрати, які коштують дорожче, витрачаються набагато повільніше за звичайні засоби і виходять набагато дешевше. Додатково заощадити можна, зайшовши в розділ «Акції». У ньому ви знайдете якісні засоби за зниженою ціною.
  4. Склад і структура. Купуючи ганчір'я і мочалки, звертайте увагу на їхню структуру. Тільки професійні вироби не дряпають покриття машини і добре видаляють бруд. Всі рідкі засоби повинні бути безпечними для людини попри застосування рукавичок і захисних костюмів. Саме такі товари ви знайдете на нашому сайті.
  5. Умови використання. Одні засоби краще працюють в теплій воді, інші не мають чіткої прив'язки до температурного режиму. Обирайте ті, які відповідають умовам подачі води на вашій мийці.

Звертайте увагу на ці деталі, і тоді ви знайдете для себе найкращий засіб. А наші менеджери подбають про те, щоб він приїхав до вас якомога швидше.

Хімія для автомийок

Великий вибір засобів від найкращих виробників

На нашому сайті зібрано найкращу автокосметику для автомийок — це підтверджують сертифікати якості, без яких продукція просто не приймається на реалізацію.

Спеціально для вас ми зібрали засоби для автомийки, відомі у всьому світі. Це компанії:

  1. Hi-Gear. Головне завдання, яке ставлять перед собою співробітники компанії, — випуск якісних засобів, які відтермінують ремонт автомобіля. Важлива перевага продукції — відстеження особливостей ринку збуту. Так, в корпорації існує особливий відділ, який контролює кліматичні умови і особливості експлуатації автомобілів в різних країнах світу.
  2. DoctorWax. Спеціальний підрозділ Hi-Gear спеціалізується на випуску шампунів і поліролів для кузова. Засоби ефективно видаляють частинки бруду, пилу, а спеціальний віск додасть вашому транспортному засобу вигляд нового авто.
  3. Nowax. Ще один американський бренд, який вийшов на світовий ринок. Основний напрямок роботи компанії — створення промивок і очищувачів, які захищають деталі вашого авто від швидкого зношування.
  4. Nanox. Команда розробників з США стверджує, що у створенні своїх продуктів вони використовують нанотехнології. Товари преміум-класу розроблено спеціально під елітні авто. Після використання миючих засобів залишається легкий приємний запах.
  5. StepUp. Ще один підрозділ компанії Hi-Gear створює автотовари бюджетного класу. Найбільшою популярністю користується автокосметика для очищення транспортних засобів — промивачі, очисники, товари для усунення неприємних запахів.

Якщо ви вже користуєтеся засобами для миття від представлених компаній, обирайте знайомі товари і додавайте в кошик. Якщо ви тільки починаєте знайомство з американською косметикою, дзвоніть нам за телефонами 044-333-60-58, 067-367-07-75. Наші менеджери детально розкажуть вам про представлені засоби і допоможуть підібрати кращі товари для вашої мийки й авто.

Купити якісну автохімію в Україні просто — замовте товари, і ми відправимо їх до Києва, у Харків, Луцьк, Суми і інший населений пункт. Уже через кілька днів ви отримаєте посилку і на практиці зможете перевірити американську якість миючих засобів.