Ґрунтовка для авто

Знайдено: 1 - 2 серед 3 товари
Номер: NX48035
 
Застосовується для підготовки поверхні перед фарбуванням різних предметів з металу, деревини, скла, пластику, тканини, кераміки та інших матеріалів. Колір покритої поверхні відповідає кольору грунту з розпилювача. Грунт Nowax підходить для автомобілів, мотоциклів, велосипедів, різного устаткування, в тому числі кухонного, декоративних елементів, застосовується в побуті тощо. Підходить для внутрішніх і зовнішніх робіт. Атмосферостійкий: не тріскається, не вицвітає, не жовтіє. Не містить свинцю і ртуті. Використовується як для підфарбовування, так і для повного фарбування. Запобігає корозії і окисленню.
100грн.
Номер: HG5726
 
Вхідні до складу інгібітори корозії запобігають іржавінню, запобігають процесам окислення і старіння оброблюваних поверхонь. Може використовуватися як порозаповнювач для шпаклівки. Час повного висихання одного шару 5 хв. Рекомендована кількість шарів 2-3. Час повного висихання 6 годин.
156грн.
Номер: HG5742
 
Склад на епоксидній основі з вмістом гальванічного цинку. Забезпечує 100% гальванічний цинковий захист. Утворює струмопровідне покриття. Може застосовуватися перед зварюванням, для збільшення корозійної стійкості деталей. Добре утримується на вертикальних поверхнях. Час повного висихання одного шару 5 хв; Рекомендована кількість шарів 2-3; Час повного висихання 6 годин.
245грн.