Щітки для авто

Знайдено: 1 - 2 серед 3 товари
Номер: BP-09
 
Довга телескопічна щітка з гнучкою щетиною, прекрасно проявить себе в ситуації, коли необхідно досягти важкодоступних місць. З одного боку щітка з ніжним високоякісним ворсом, а з іншого боку ефективний скребок. І все це тримається на легкій і міцній алюмінієвій конструкції, яка також має зручну ручку для найкращої фіксації в руці. З таким інструментом зима зовсім не страшна.
253грн.
Номер: BP-05
 
Без тіні сумніву представляємо Вашій увазі справжній бестселер! У ньому чудово поєднуються легкість і міцність, функціональність і надійність. А простота і ефективність дозволили створити неперевершений до сьогоднішнього дня продукт найвищої якості. Щітка-скребок з оптимальною довжиною - 70 см. Доступна в 3-ох кольорах.
209грн.
Номер: BP-04
 
У міру довга (70 см.) і безсумнівно зручна по всіх параметрах щітка-скребок вдало доповнять "зимовий набір" водія. Продукт, що пройшов випробування часом відмінно себе зарекомендував у найсуворіших умовах. Проста і витончена конструкція дозволить добратися в будь-яку точку, а щітка з ніжним ворсом і скребком на тій же стороні дозволять легко очистити автомобіль кількома простими рухами. Доступна в 2 кольорах.
173грн.