Спреї-репеленти від комах: комарів, кліщів, мокреців, мошок, тощо

Знайдено: 1 - 2 серед 3 товари
Артикул: FR00662
 
Застосовується для ефективного захисту від кліщів та літаючих кровосисних комах (комарів, москітів, сліпнів, мокреців, мошок, бліх). Наноситься на одяг, туристичне спорядження з натуральних тканин, шкіру. Час дії при застосуванні на шкіру понад 4 години, при застосуванні на одяг – до 30 діб, захист від кліщів (забезпечується при застосуванні на одяг) ‒ до 5 діб. Не містить озоноруйнівних хладонів.
45грн.
Артикул: FR00648
 
Застосовується для забезпечення захисту дорослих та дітей віком від 1 року від укусів комарів, москітів, мокреців. Наноситься на шкіру, одяг та інші текстильні вироби. Час дії захисту при застосуванні на шкіру – до 2 годин, при нанесенні на одяг – до 5 діб. Не містить озоноруйнівних хладонів.
45грн.
Артикул: FR00655
 
Застосовується для ефективного захисту від укусів комарів, москітів, мокреців та інших літаючих кровосисних комах. Час дії захисту триває до 4 годин при нанесенні на шкіру, до 10 днів при нанесенні на одяг. Засіб можна наносити безпосередньо на шкіру, одяг або спорядження з натуральних тканин. Не містить озоноруйнівних хладонів.
36грн.