Світлодіодні лампи для авто Н7

Знайдено: 1 - 5 серед 6 товарів
Номер: 792700
 
Сучасні високопродуктивні світлодіодні лампи Winso LED H7 12/24V 40Вт 6000K 5000Лм CSP Chip 792700 стануть чудовою заміною для класичних галогенних ламп у фарах головного світла легкового та вантажного автотранспорту, а також мікроавтобусів, автобусів, і сучасної спеціальної техніки з напругою бортової мережі 12В або 24В і типом Н7 та цоколем PX26d. Компактні розміри лампи дозволяють встановити її навіть в самі невеликі фари. Висока потужність світлодіодів - 40 Ватт забезпечують силу світлового потоку 5000 Лм, що, в сукупності з тепловою температурою 6000 К - біле світло з блакитним відтінком - гарантує чудове освітлення дорожнього полотна, узбіччя, дорожніх знаків та інших учасників руху для максимально комфортного і безпечного пересування в темний час доби. Лампа стає рівно в те саме місце, що і заводська, а діоди розташовані там же, де і нитка розжарення - це виключає необхідність в заміні скла фари. Великі алюмінієві радіатори запобігають перегріву світлодіодів і сприяють їх дуже тривалому терміну служби. Також, корпус володіє захистом від попадання вологи і пилу, за рахунок чого лампа продовжує працювати навіть в разі розгерметизації фари. Заявлений виробником термін експлуатації світлодіодних ламп становить понад 30000 годин, що робить їх придбання дуже вигідним.
673грн.
Номер: 8807
 
Використовуються для заміни штатного освітлення. Використовуються в транспортних засобах з напругою бортової мережі 12-24 В. Має тривалий термін експлуатації.
1 086грн.
Номер: 8307
 
Використовуються для заміни штатного освітлення. Використовуються в транспортних засобах з напругою бортової мережі 12-24 В. Має тривалий термін експлуатації.
1 349грн.
Номер: 791700
 
Сучасні високопродуктивні світлодіодні лампи стануть чудовою заміною для класичних галогенних ламп у фарах головного світла легкового та вантажного автотранспорту, а також мікроавтобусів, автобусів та сучасної спеціальної техніки з напругою бортової мережі 12В або 24В і типом цоколя H7.

Ціна за комплект 2шт.
599грн.
Номер: 8107
 
Використовуються для заміни штатного освітлення. Використовуються в транспортних засобах з напругою бортової мережі 12-24 В. Має тривалий термін експлуатації.
631грн.

ЛЕД лампи для авто h7 – придбайте кращий варіант!

Якісне освітлення – це одна з невід'ємних складових безпеки на дорозі. Має значення не тільки освітлення дорожнього полотна зверху, але власне світло, що йде від авто. ЛЕД лампи для авто h7 призначені спеціально для ближнього світла. Довготривалий термін роботи і якісні світлові характеристики роблять ці лампи настільки популярними, що європейські та японські виробники авто використовують їх при виготовленні нових моделей.

Особливості елементів освітлення 

LED автолампи h7 використовують для головних фар. Вони ідеально підходять для освітлення дороги на близькій відстані, забезпечуючи добру видимість дорожнього полотна, незалежно від погодних умов та часу доби.

Автомобільні світлодіодні лампи h7 мають наступні переваги:

  • високу якість;
  • добрий розподіл потоку світла;
  • помірну яскравість;
  • надійну герметизацію;
  • довготривалий термін використання.

Такі лампи не потребують додаткового обслуговування. Достатньо замінити їх на нові після того, як термін використання закінчиться.

Порада! Якщо ви хочете отримати рівномірне освітлення, при виході з ладу однієї лампи, замінюйте одразу обидві, щоб потік світла був однаковим.

Рідше світлодіодні лампи h7 встановлюють у якості джерела дальнього світла. У такому разі фари не засліплюють водіїв, що їдуть по зустрічній смузі. Але відстані на якій працюють лампи може бути недостатньо для повноцінної оцінки ситуації на далекій відстані. Особливо помітно це при русі по трасі або в умовах бездоріжжя.

У якості універсального рішення для авто, діодні лампи н7 ідеально підходять при використанні в городі в будь-який час доби. З такими ЛЕД-лампами кожна подорож буде комфортною для водія та його пасажирів.

Світлодіодна лампа Н7

Правила вибору

Усі автомобільні LED-лампи h7 мають однаковий цоколь. Інші параметри (потужність, кількість світлодіодних елементів, інтенсивність світлового потоку) можуть змінюватись. 

Купити світлодіодні лампи h7 для авто ви можете в інтернет-магазині lido.ua. При цьому звертайте увагу на наступні параметри освітлювальних елементів: 

  1. Потужність. Для ламп н7 параметри потужності коливаються у межах від 50 до 60 Вт. Чим вищий показник, тим яскравіше світить лампа (за умови однакового потоку світла у близьких моделях) і тим менший у неї термін використання. Тому, якщо ви часто подорожуєте на великі відстані або по бездоріжжю, краще обирати моделі середньої потужності – вони дають оптимальне освітлення і працюють довго.
  2. Світловий потік. В залежності від моделі, показники змінюються від 4000 до 8000 Люмен. Чим більше значення, тим яскравіше світло. Для легкових авто ліпше за все обирати лампи у 4000-600 Люменів – вони мають достатню кількість світла і не відволікають водія.
  3. Виробник. Не дивлячись на те, що усі автолампи мають подібні параметри та вартість, термін використання лампи у більшості залежить від якості використаних матеріалів. Купуючи продукцію відомого бренду, ви отримуєте не тільки гарне пакування, але й наявні гарантійні зобов'язання.

Світлодіодна лампа Н7

Щоб ваші покупки були приємними та економними, ми підготували спеціальні пропозиції.  Зверніть увагу на товари, що знаходяться у верхній частині сайту, щоб купити автолампи по найвигіднішій ціні або отримати безкоштовну доставку.

Ми зібрали кращі пропозиції спеціально для вас. Щоб отримати більше інформації щодо світлодіодних ламп, придбанні або отриманні товару, залиште заявку на зворотній дзвінок. Наш менеджер передзвонить у зручний для вас час і надасть повноцінну консультацію.