Світлодіодні лампи для авто Н4

Знайдено: 1 - 5 серед 6 товарів
Номер: 792400
 
Сучасні високопродуктивні світлодіодні лампи Winso LED H4 12/24V 40Вт 6000K 5000Лм CSP Chip 792400 стануть чудовою заміною для класичних галогенних ламп у фарах головного світла легкового та вантажного автотранспорту, а також мікроавтобусів, автобусів, і сучасної спеціальної техніки з напругою бортової мережі 12В або 24В і типом Н4 та цоколем P43t. Компактні розміри лампи дозволяють встановити її навіть в самі невеликі фари. Висока потужність світлодіодів - 40 Ватт забезпечують силу світлового потоку 5000 Лм, що, в сукупності з тепловою температурою 6000 К - біле світло з блакитним відтінком - гарантує чудове освітлення дорожнього полотна, узбіччя, дорожніх знаків та інших учасників руху для максимально комфортного і безпечного пересування в темний час доби. Лампа стає рівно в те саме місце, що і заводська, а діоди розташовані там же, де і нитка розжарення - це виключає необхідність в заміні скла фари. Великі алюмінієві радіатори запобігають перегріву світлодіодів і сприяють їх дуже тривалому терміну служби. Також, корпус володіє захистом від попадання вологи і пилу, за рахунок чого лампа продовжує працювати навіть в разі розгерметизації фари. Заявлений виробником термін експлуатації світлодіодних ламп становить понад 30000 годин, що робить їх придбання дуже вигідним.
828грн.
Номер: 8604
 
Використовуються для заміни штатного освітлення. Використовуються в транспортних засобах з напругою бортової мережі 12-24 В. Має тривалий термін експлуатації.
1 278грн.
Номер: 8804
 
Використовуються для заміни штатного освітлення. Використовуються в транспортних засобах з напругою бортової мережі 12-24 В. Має тривалий термін експлуатації.
1 488грн.
Номер: 8304
 
Використовуються для заміни штатного освітлення. Використовуються в транспортних засобах з напругою бортової мережі 12-24 В. Має тривалий термін експлуатації.
1 526грн.
Номер: 791400
 
Сучасні високопродуктивні світлодіодні лампи стануть чудовою заміною для класичних галогенних ламп у фарах головного світла легкового та вантажного автотранспорту, а також мікроавтобусів, автобусів та сучасної спеціальної техніки з напругою бортової мережі 12В або 24В і типом цоколя Н4.

Ціна за комплект 2шт.
710грн.
Номер: 8104
 
Використовуються для заміни штатного освітлення. Використовуються в транспортних засобах з напругою бортової мережі 12-24 В. Має тривалий термін експлуатації.
731грн.

Світлодіодні лампи для авто h4 – висока якість за помірною ціною

Універсальні освітлювальні прилади завжди мають характерні особливості. Світлодіодні лампи для авто h4 – це практичне рішення для головних та протитуманних фар. Такі автолампи створені спеціально для пересування у місті і віддалених подорожей, в яких важлива не тільки інтенсивність освітлення, але довготривалість роботи.

Універсальна модель 

ЛЕД лампи для авто h4 встановлюють на нові транспортні засоби на заводах Європи та Азії. Цю ж модель для фар обирають автомобілісти в усьому світі за низкою причин:

  • універсальність – ідеально підходять для легкових авто та позашляховиків;
  • практичність – простий монтаж і відсутність необхідності додаткового обслуговування;
  • герметичність – ЛЕД-лампи н4 міцно фіксуються в середині роз'єму, попереджуючи потрапляння пилу, води та бруду всередину;
  • безпечність – на відміну від галогенних та ксенонових моделей, конструкція LED-лампочки не передбачає наявність вільного газу всередині, що робить її безпечною для людини;
  • тривалий термін експлуатації – світлодіодна лампа працює близько 500 000 годин, що в рази перевищує ксенонові та галогенові моделі.

Світлодіодна автолампа h4

Купити ЛЕД-автолампи н4 варто всім поціновувачам подорожей по бездоріжжю. Діодні моделі добре проявляють себе при будь-яких погодних умовах. Особливе направлення світлового потоку робить поїздку на авто максимально комфортною, а тривалий термін використання дозволяє не хвилюватись – ресурс таких ламп ніколи не закінчується раптово, у самий незручний момент.

Головні характеристики, на які варто звертати увагу при купівлі автоламп, це:

  1. Потужність. Для моделей Н; потужність змінюється від 50 до 60 Вт.
  2. Яскравість освітлення. Для легковиків та позашляховиків достатньо моделей з потоком освітлення в 4000-6000 Люмен. На нашому сайті ви можете купити лампи зі збільшеною яскравістю – 8000 Люмен.
  3. Тривалість роботи. При щоденному використанні автомобіля середній термін роботи світлодіодних ламп – 2-4 роки. Якщо авто використовується для рідких подорожей декілька разів на рік, термін експлуатації збільшується до 5-7 років.

Автомобільна лампа h4, призначена для протитуманних фар – це потужне джерело світла, що освітлює дорогу будь-якої складності. Обирайте лампи з підвищеним рівнем яскравості для безпеки власного автомобіля.

Світлодіодна автолампа h4

Краща пропозиція 

Купуйте вигідно в інтернет-магазині lido.ua! Ми співпрацюємо з офіційними представниками компаній, що спеціалізуються на виготовленні автомобільних ламп. Завдяки цьому у нас немає додаткової націнки на продукцію. Окрім цього, на нашому сайті вас чекають постійні акції та знижки.

Замовляючи у нас, ви отримаєте:

  1. Якісний товар. Ми пропонуємо високоякісні лампи від кращих світових виробників, що роками удосконалюють технології створення сучасних автомобільних аксесуарів. Обирайте кращі товари для свого авто!
  2. Широкий асортимент. Окрім класичних ламп ближнього та дальнього світла, ви маєте змогу купити моделі зі збільшеною інтенсивністю або терміном використання. Замовляйте те, що потрібно саме вам.
  3. Повний супровід. Наші спеціалісти допоможуть підібрати кращий комплект для вашого авто. Ви не тільки отримаєте повноцінну консультацію при виборі: наш менеджер залишається з вами до моменту отримання замовлення.
  4. Гарантію. Вся продукція має необхідні сертифікати якості та гарантійні зобов'язання від виробника.
  5. Швидку доставку. Після вибору способу оплати і оформлення замовлення, ми максимально швидко надсилаємо ваше відправлення. Отримати замовлення можна вже через 1-3 дні після оформлення.

Замовляйте світлодіодні автолампи h4 просто зараз, щоб почуватися впевнено за кермом у будь-якій ситуації.