Віск

Знайдено: 1 - 3 серед 4 товари
Номер: 875018
 

Швидкий віск Winso Quick Wax 875018 750мл – спеціальний засіб, призначений для прискорення процесу сушіння автомобіля після миття.

Має сильні гідрофобні властивості і сприяє швидкому усуненню води з поверхні. Відновлює початкову насиченість забарвлення та посилює блиск лакофарбового покриття, покращуючи його візуальну привабливість.

Winso Quick Wax 875018 750мл після обробки формує на поверхні особливий захисний шар, який мінімізує негативний вплив зовнішніх негативних факторів, у тому числі води, абразивних частинок пилу та ультрафіолетового випромінювання, підтримуючи чистоту на дуже тривалий термін.

Рекомендується для використання при твердій воді або низьких температурах.

Переваги:

  • Скорочує час сушіння автомобіля після миття за рахунок чудових гідрофобних властивостей.
  • Повертає насиченість забарвлення та надає гарний глянсовий блиск кузову.
  • Надає антистатичні властивості обробленим поверхням і запобігає налипанню пилу.
  • Не залишає підтікання або розводів після застосування.
  • Не містить елементів, що підфарбовують, і універсально підходить для автомобілів будь-яких кольорів і відтінків.
  • Зручно наноситься та економічно витрачається завдяки упаковці з професійним розпилювачем.

Застосування:

Збовтати флакон і рівномірно нанести засіб на вологий кузов відразу після миття.
Зачекати 10-20 секунд, змити водою і протерти сухою серветкою з мікрофібри.

81грн.
Номер: NX10035
 

Віск Nowax Hydro Polymer Wax консервант NX10035 0.75л - професійний засіб, спеціально розроблений для захисту і догляду за лакофарбовим покриттям, пластиковими і хромованими елементами вашого автомобіля. З цим продуктом ваш автомобіль отримає надійний захист від шкідливого впливу зовнішнього середовища, завдяки унікальним нанополімерам, які утворюють на поверхні транспортного засобу міцну плівку.

Склад Nowax Hydro Polymer Wax містить у собі високоякісний карнаубський віск, який не тільки забезпечує глибокий і стійкий блиск, а й ефективно усуває незначні забруднення, пил, сіль і відбитки пальців з лакофарбового покриття. Завдяки гідрофобному та антистатичному ефекту, утворюється надійний захисний шар, який відштовхує воду та запобігає налипанню пилу.

Рідкий полімерний віск розроблений без вмісту абразивних речовин, що робить його безпечним для використання на всіх типах лакофарбового покриття. Застосування Nowax Hydro Polymer Wax є простим - наносьте його на вологу поверхню автомобіля після миття. З цим консервантом ваш автомобіль буде виглядати як новий, зберігаючи свій блиск і захищаючись від негативного впливу навколишнього середовища.

638грн.
Номер: K087M1
 
Легкий і швидкий у використанні (на вологий кузов автомобіля). Швидко сохне і надає інтенсивний блиск. Відновлює природний колір настільки глибоко, що фарба виглядає як нова. Захищає фарбу від впливу шкідливих факторів атмосфери. Може застосовуватися для всіх типів фарби.
103грн.