Тріска для гриля яблуня
Спеціальна груба тріска для гриля з яблуні. Надасте Вашим блюдам неповторний аромат натурального дерева. Просто насипте на інфрачервону решітку при гриллинге або в спеціальний бокс при копченні і насолоджуйтеся!
Відмінно підійде для копчення:
- Птахи
- Риби
- Свинини
- Сала
- При використанні на вугільних грилях, попередньо замочіть тріску у воді на 20-30 хвилин, після чого покладіть в коробку для копчення або замотайте в фольгу і зробіть кілька отворів для диму.
- При використанні з газовими інфрачервоними грилями Char-Broil і Saber можете викладати тріску прямо на решітку для приготування, або використовувати бокс для тріски Char-Broil.
- Для досягнення кращого результату при копченні рекомендуємо готувати з закритою кришкою гриля.
Виготовлено в Україні