Змазки для авто

Знайдено: 1 - 3 серед 4 товари
Номер: GREASE MultX EP2 18KG
 

Консистентне багатоцільове мастило з поліпшеними високотемпературними характеристиками.

Застосування

Рекомендується для застосування в легкових автомобілях, комерційній, сільськогосподарській та іншій спецтехніці як мастило антифрикційних підшипників, компонентів шасі, хрестовин карданів і підшипників маточин.

Також використовується для змащення суднових механізмів, підшипників гірничодобувного й будівельного обладнання, машинах із виробництва паперу машин, металургії та інших галузей застосування, де потрібен захист від високих навантажень.

Властивості:

  • можливість застосування в жорстких умовах експлуатації, а також коли необхідно забезпечити надійну роботу вузлів і механізмів в умовах широкого діапазону температур (аж до +180 °C)
  • завдяки високому рівню захисту від спрацювання, корозії й окиснення, скорочується час простою і витрати на технічне обслуговування
  • знижує тертя й забезпечує надійний захист змащуваного обладнання навіть в умовах високих швидкостей ковзання й ударних навантажень
  • дає змогу зменшити асортимент застосовуваних мастил, що знижує складські витрати

Специфікації і допуски:

DIN: 51502 KP2N-30;
ISO: 12924;
ISO: L-XB(F)CHB2;
NLGI 2;
NLGI GC-LB;
VOLVO 1277.2
7 948грн.
Номер: CENTRAL GREASE 18KG
 

Оригінальне літієве мастило EVO Central Lubrication Grease спеціально розроблене для централізованого змащення рухомих механізмів, коли потрібна прокачування при низьких температурах навколишнього повітря.

Рекомендований діапазон робочих температур – від -35°C до +100°C. Зверніть увагу, що для деяких систем централізованого мастила необхідно використовувати мастило з консистенцією NLGI 1 або 2.

Перевірки та схвалення: Класифіковано як L-XCBIB00 за ISO 6743/9.
Класифіковано як KP00G-35 DIN 51502.
Перевірено та схвалено у SKF Emcor згідно DIN 51802 та SKF Salt Water Emcor Test.

5 376грн.
Номер: 0050765
 

Mobilux EP-2 консистентна змазка на літієвій основі, що містить присадки (без вмісту свинцю) проти перевантажень, а також протиокислюючі та антикорозійні інгібітори. Властивість витримувати підвищений тиск в зоні контакту зубів грунтується на присадці без свинцю, яка якраз і забезпечує виключно хорошу стійкість від зносу, а також має покращені екологічні властивості змазки.

Крім того, отримана формула змазки забезпечує дуже хорошу водостійкість, здатна виносити низькі температури і зберігати свої властивості при підвищених температурах протягом тривалого періоду часу.

Консистентна змазка Mobilux EP-2 рекомендована для змащення як підшипників ковзання, так і роликових підшипників в умовах промислового виробництва від нормальних до важких. Вона особливо хороша для роботи в механізмах, що зазнають великі навантаження або там, де ударне навантаження, в також де сильна вібрація являє нерозв'язну проблему.

Особливості:

  • Прекрасні змащувальні властивості при високих або ударних навантаженнях;
  • Хороша здатність переносити навантаження;
  • Більш тривалий експлуатаційний період в підшипниках, що працюють в температурному режимі до 120С;
  • Хороші експлуатаційні характеристики при низьких температурах;
  • Хороша водостійкість;
  • Захист від корозії і опір їй;
  • Застосування присадок, що не містять свинцю, збільшує захист від перевантажень.
0грн.