Змазки та очисники для авто

Знайдено: 1 - 8 серед 9 товарів
Номер: 124W700049
 
WD-40 дозволяє видаляти рослинні соки, смоли, клейкі речовини, липкі етикетки і стрічки з поверхонь без пошкоджень лакофарбових покриттів. Цей засіб є ефективним при очищенні інструментів, обладнання і транспортних засобів. Ви можете використовувати цей засіб для видалення розмазаних комах з автомобіля. WD-40 може навіть видалити жувальну гумку з килимового покриття. Просто нанесіть аерозоль, почекайте і протріть чистою тканиною. Основа всієї лінійки препаратів - WD-40 - технічний аерозоль універсального призначення, унікальний продукт, який за своїми якостями перевершив показники традиційних легких мастильних речовин, дисперсійних масел, водовідштовхувальних речовин, очищувачів металу, силіконових аерозолів. WD-40 допомагає запустити навіть вологий двигун, не будучи провідником електрики, він покриває поверхні, забезпечуючи відсутність вологи навіть в мікроскопічних шорсткостях металу, і освічена плівка захистить від іржі і корозії кузов і деталі автомобіля. Продукт не містить силікону, отже, покрита WD-40 поверхня не буде липкою або маслянистої і тому не буде залучати пил або бруд, і більш того, він є ідеальним очищаючим засобом для всіх рухомих частин механізмів. WD-40 можна наносити практично на все. Це засіб безпечний для металу, гуми, дерева, пластика. WD-40 можна наносити на забарвлені металеві поверхні без жодного шкоди для фарби. Однак, для деяких поверхонь, наприклад полікарбонатів і чистого полістістиролу, слід уникати обробки продуктами, отриманими з нафтової сировини, такими як WD-40.
418грн.
Номер: W125
 

Аерозольний очисник контактів K2 Contact Spray - незамінний помічник у догляді за автомобілем. Продукт призначений для очищення електричних контактів, усунення корозії та видалення оксидів. Очищує та знежирює електричні деталі, такі як: свічки запалювання, вимикачі, кабелі, контакти, запобіжники, полегшує запалення, діє як антикорозійний засіб, захищає від вологи та окислення поверхні. Крім того, він запобігає втратам напруги, підвищує надійність електричної системи механічних транспортних засобів і захищає електричні елементи (кабелі, електричні контакти, виделки, з'єднання, запобіжники) від утворення сульфідів та окислення.

K2 Contact Spray забезпечує швидке та ефективне очищення, не залишає слідів та не ушкоджує поверхню. Очисник аерозольний контакт K2 Contact Spray 400 мл (W125) чудово справляється з завданнями будь-якого рівня складності і допоможе зберегти надійність і безпеку роботи електронних пристроїв автомобіля.

Характеристики:

  • Об'єм балона: 400 мл
  • Тип: аерозольний
  • Застосування: для очищення електричних контактів автомобіля
  • Особливості: швидке та ефективне очищення, не залишає слідів та не ушкоджує поверхню
  • Призначення: усунення корозії та видалення оксидів на контактах
  • Універсальність: підходить для різних видів обладнання
140грн.
Номер: 803214
 

Мастило для універсального застосування в різних механізмах в автомобілях і промисловому обладнанні. MOTUL MOLY GREASE 803214 вироблено з літієвим загусником, посиленого дисульфідом молібдену MoS2 як сильної протизношувальної і протизадирної присадки. MOTUL MOLY GREASE 803214 надійно захищає деталі від виникнення сколів, задирок і інших механічних пошкоджень в умовах вібраційних, ударних і ривкових навантажень. Працює в дуже широкому діапазоні від -30 до +130 градусів Цельсія, що дозволяє застосовувати мастило всесезонно. Відповідає вимогам допуску NLGI 2, а також стандартам DIN 51502, згідно з яким підходить для змащування шарнірів, ступиці, кульових опор, підшипники і зубчастих передач.

Переваги:

  • Містить тверде мастило в вигляді дисульфіду молібдену, яке здатне працювати під високими навантаженнями.
  • Зберігає свої властивості на тривалий термін і підходить для вузлів з продовженим інтервалом між замінами мастила.
  • Висока адгезія і чудова вологостійкість гарантує надійний захист металевих поверхонь від ураження іржею.
  • Знижує тертя в вузлах, підвищуючи продуктивність вузла і надійно його захищаючи від зносу.
  • Зберігає стабільність мастильної плівки в ударних і вібраційних навантаженнях.
259грн.
Номер: 803714
 

Багатоцільове пластичне мастило. Літієве – Високоадгезивне. NLGI 2 – Протизадирний комплекс (ЕР).

Багатоцільове мастило з високими експлуатаційними показниками для роликових підшипників, з'єднань, підшипників, маточин, кульових шарнірів, карданних валів, тросів, які працюють в умовах високих навантажень та в середовищах з високою вологістю. Застосовуються в автомобільному, мотоциклетному сегменті, водній техніці, будівельній техніці тощо.

Робочий температурний діапазон: від -20°C / -4°F до +130°C / +266°F.

Маркування DIN 51502: KP 2 K-20

Багатоцільове пластичне мастило на основі літієвого мила, підсилене адгезаційним полімером та з використанням протизадирних (ЕР), протизношувальних, антиокисних і антикорозійних додатків. Відмінна стійкість до високих навантажень завдяки протизадирній (ЕР) формулі. Завдяки застосуванню адгезаційного полімеру, мастило володіє високою стійкістю до вимивання з металевих поверхонь. Покращенні низькотемпературні показники. Висока механічна стабільність.

302грн.
Номер: 817816
 

Motul P4 E.Z. Lube - багатофункціональне мастило. Змащує всі механізми, важелі, троси, втулки гальмівних супортів, зчеплення, амортизатори, велосипедні ланцюги. Не забувати змащувати гумки, висушені після миття парою високого тиску. Захищає від корозії та створює захисну плівку на двигуні, вихлопній системі, рамі позашляхового мотоцикла, підвісному човновому моторі, а також незахищених металевих вузлах. Витісняє воду та вологу з електропроводки, свічок, стартера. Чинить антизаклинювальну дію на гайки, кабелі, окислені механічні системи.

Застосування

  • Збовтати;
  • Для використання на широких поверхнях — розпорошити та протерти м'якою ганчіркою;
  • Для більш точного нанесення використовувати трубочку, що додається;
  • Виробник залишає за собою право змінювати характеристики продуктів з метою підвищення якості продукту без попередження.

Переваги

Захищає від корозії та створює захисну плівку на двигуні, вихлопній системі, рамі позашляхового мотоцикла, підвісному човновому моторі, а також незахищених металевих вузлах. Витісняє воду та вологу з електропроводки, свічок, стартера. Чинить антизаклинювальну дію на гайки, кабелі, окислені механічні системи.

376грн.
Номер: 866614
 

Високотехнологічна змазка для водної техніки з чудовою стійкістю до дії як прісної, так і морської води. Основою продукту NAUTIC GREASE 866612 є синтетичні базові масла і кальцієвий комплекс зі спеціальними протизадирними і антифрикційними присадками. Чудова стійкість до впливу води гарантує надійний захист поверхонь від ураження іржею і продовжує безвідмовний термін служби механізму. Робочі температури NAUTIC GREASE 866612 знаходяться в межах від -30 до +120 градусів Цельсія, що дозволяє використовувати мастило цілий рік як в теплих, так і холодних водах. NAUTIC GREASE 866612 універсально працює як в слабо, так і в сильно навантажених вузлах, наприклад, підшипники, кабелі, ланцюги, гвинти, петлі та інші елементи моторних човнів.

Переваги:

  • Чудова адгезія до металів забезпечує зручне нанесення мастила і її надійне утримання на поверхні.
  • Відмінні антиокислювальні і антикорозійні властивості навіть в солоній воді.
  • Надійно захищає вузли від зносу, виникнення сколів, задирок і інших механічних пошкоджень.
  • Стійкість до вібраційних, ударних і ривкових навантажень.
  • Відповідає вимогам класифікації NLGI 2.
557грн.
Номер: 803514
 

Пластична змазка високої якості, розроблена для застосування, зокрема для тривалої роботи, в навантажених колісних підшипниках. Змазка вироблена на мінеральній основі з додаванням згущувача у вигляді літієвого мила і пакета спеціальних присадок, які гарантують стабільну мастило і чудові протизадирні і протизносні властивості навіть в найскладніших умовах. Відмінні високотемпературні властивості Tech Grease 300 NLGI 2 803514 400г забезпечують стійкість мастила до краплепадіння і збереження стабільної мастильної плівки навіть на високих оборотах. Володіє відмінною стійкістю до дії вологи і води, перешкоджаючи окисленню і появи іржі.

Переваги:

  • Універсально підходить для застосування в підшипниках кочення і ковзання всіх видів і вузлів шасі.
  • Відрізняється чудовою стійкістю до ударних, вібраційних і високотемпературних навантажень.
  • Гарантує надійний захист вузлів від зносу і корозії, подовжує їх безвідмовний термін служби.
  • Володіє робочим діапазоном температур від -30 до +150 градусів Цельсія і може використовуватися всесезонно.
  • Зберігає свої властивості на дуже тривалий період.
294грн.
Номер: W103
 

Очисник гальмівної системи K2 Brake Cleaner - усуває сліди жиру, олив, гальмівного пилу та інших забруднень з циліндрів, колодок, дисків та барабанів. Підвищує ефективність гальмування, зменшуючи нагрів і зношення механізму. Для будь-яких типів гальмівних систем, інструментів, еталевих поверхонь.

Застосування: розбризкайте аерозоль на вологу поверхню з відстані 30 см та дайте йому стекти.
Промийте поверхню та розподіліть очищувач повторно, але вже з відстані 20 см.
Протріть чистою ганчіркою.
При сильному забрудненні процедуру повторюють двічі.
Додаткова інформація: перш ніж розбризкати спрей, накрийте плівкою гумові, пластмасові елементи, а також ті, які мають лакофарбове покриття.

103грн.
Номер: 86989
 
Розчинник характеризується якісними розчинними властивостями для лакофарбових матеріалів. Містить в сумі менше 50% ацетону і толуолу, внаслідок чого не є прекурсором і не підлягає ліцензуванню.

Призначення: для розведення нітроемалей, нітролаків, а також лакофарбових матеріалів на нитроалкидних, алкідних і гліфталевих основи.

Спосіб застосування: розчинник при перемішуванні додають невеликими порціями до лакофарбового матеріалу до отримання потрібної консистенції.

Умови безпечного використання, зберігання, утилізація: Роботи з розчинником проводити з використанням засобів захисту рук, очей у добре провітрюваному приміщенні. Розчинник зберігати, транспортувати в щільно закритій тарі подалі від приладів опалення та електричних приладів при температурі від мінус 40 ° С до плюс 40 ° С. Берегти від впливу тепла і прямих сонячних променів. Після використання за призначенням пляшки з-під розчинника повинні бути щільно закриті укупорнимы засобами і відправку на побутове звалище.

Склад: суміш летючих органічних речовин: спиртів, ефірів, ароматичних вуглеводнів.

Берегти від вогню! Зроблено в Україні.
67грн.