Змазки та очисники для авто

Знайдено: 1 - 1 серед 2 товари
Номер: 100201
 

Багатофункціональна змазка з вираженими антифрикційними, антикорозійними і вологовитісняючими властивостями. MOTUL EZ LUBE 100201 є універсальним продуктом нового покоління і чудово підходить для обробки слабо і середньо навантажених механізмів, наприклад, напрямні, важелі, троси, навіси, велосипедні ланцюги, а також багато інших. Мастило MOTUL EZ LUBE 100201 формує особливий захисний шар, який мінімізує тертя між рухомими деталями і забезпечує чудове ковзання, без заклинювання або стороннього скрипу. Сформований, після нанесення MOTUL EZ LUBE 100201, шар володіє чудовими вологовідштовхувальними властивостями і ефективно перешкоджає появі іржі і примерзанню поверхонь. Рекомендується для обробки різьбових з'єднань перед складанням - захищає від окислення і прикипання, сприяючи більш простому розбиранню в майбутньому.

Переваги:

  • Сучасне універсальне мастило в аерозольному балончику, який забезпечує швидке та зручне нанесення.
  • Підходить для різних рухливих з'єднань як в автомобілі, так і в побуті або на виробництві.
  • Усуває скрипи під час роботи механізмів.
  • Відновлює рухливість вузла і перешкоджає його заклинюванню.
390грн.
Номер: 100301
 

Знежирювач для механічних деталей з високими очисними властивостями. Не містить в складі хлор, завдяки чому сумісний з самими різними елементами, зокрема з еластомірами і пластмасами, не взаємодіє з ними і не пошкоджує. MOTUL PARTS CLEAN 100301 ефективно усуває сліди мастил, мазуту, а також нагар, іржу і продукти зносу. Знежирює поверхню деталі і готує її для нанесення складів. MOTUL PARTS CLEAN 100301 підходить для обробки елементів гальм, зчеплення, підвіски, двигуна, заспокоювачів, свічок запалювання та багатьох інших, полегшує процес збирання та розбирання вузлів. Не залишає після очищення слідів і не вимагає протирання - залишки засобу після очищення самостійно випаровуються.

Переваги:

  • Швидко діє - за кілька хвилин розчиняє навіть застарілі плями.
  • Забезпечує якісне знежирення поверхні, підвищуючи адгезію складів, наприклад, герметиків або клеїв.
  • Сумісно з будь-якими поверхнями, включаючи кольорові метали, пластмаси і еластоміри.
  • Володіє вологовідштовхувальними властивостями і запобігає ураженню деталі іржею.
  • Завдяки упаковці у формі аерозольного балона засіб зручно наносити, він економічно витрачається і його вистачить на багато застосувань.
  • Розчиняє оливи, мастила та мазут. Не залишає слідів. Не потребує протирання. Дуже швидко випаровується. Полегшує монтаж та демонтаж механічних частин.
358грн.