Домкрати 32 т

Знайдено: 1 - 2 серед 3 товари
Номер: 170320
 

Домкрат гідравлічний пляшковий. Призначений для підйому автомобілів, витримує навантаження до 5 т. Конструкція виготовлена з міцної сталі. Гідравлічний привод забезпечує плавність ходу. Всі точки опори мають посилення для підвищення надійності. Широка стійка платформу стабілізує положення домкрата на підлозі, асфальті та інших покриттях.

Основні переваги:

  • Велика вантажність при невеликому робочому зусиллі
  • Можливість роботи з автомобілями з низьким кліренсом
  • Міцна конструкція та стабільність під час роботи
  • Значна висота підйому та робочий хід
  • Легке транспортування завдяки невеликим габаритам
  • Широка зона підхоплювання та надійне зчеплення з будь-якою поверхнею

Висота 225-325мм, картонна упаковка.

2 671грн.
Номер: BJ432S
 

Призначений для підйому автомобілів, витримує навантаження до 32 т. Конструкція виготовлена з міцної сталі. Гідравлічний привод забезпечує плавність ходу. Всі точки опори мають посилення для підвищення надійності. Широка стійка платформу стабілізує положення домкрата на підлозі, асфальті та інших покриттях.

Основні переваги:

  • Велика вантажність при мінімальному робочому зусиллі
  • Міцна конструкція та її стабілізація під час роботи
  • Значна висота підйому та робочий хід
  • Невеликі габарити
  • Широка зона підхоплювання та надійне зчеплення з будь-якою поверхнею.
2 777грн.
Номер: DB32
 

Домкрат гідравлічний Belauto DB32 застосовується з метою підняття важких предметів на певну висоту та утримування їх певний час у такому положенні. Гідравлічний домкрат Belauto DB32 мають високий ККД і дуже високу надійність роботи.

Гідравлічний пляшковий домкрат BELAUTO DB32 виконаний з високоякісного металу та виготовлений на найсучаснішому обладнанні. Зарекомендували себе у спеціалістів як якісний та надійний продукт.

Двошарове покриття надійно захищає домкрат від корозії та швидко очищається від бруду. У домкраті використовуються універсальні сальники та прокладки, які можуть бути легко замінені. Всі деталі домкратів ідеально зібрані, що говорить про якість та надійність.

Домкрат виготовляється із первинної високоякісної сировини. Висока надійність підтверджується отриманими сертифікатами якості Європи (відповідно до директив ЄС).

Особливості:

  • Просте та зручне використання
  • Має плавність ходу, забезпечує рівномірний підйом і спуск
  • Ідеальне поєднання високої жорсткості конструкції та компактності
  • Гідравлічна система підйому підвищеної надійності має високий ККД

Характеристики:

Вантажопідйомність: 32 т
Висота підхвату: 195 мм
Висота підйому: 344 мм
Розмір основи: 163x175x8 мм
Запакований: у картон

3 135грн.

Домкрати вантажопідйомністю 32 т

Для підйому вантажного транспорту використовують домкрати вагою від 15 тонн. Якщо враховувати, наприклад, що вага транспорту 15т, а його вантажопідйомність 16т, то домкрат вантажопідйомністю 32 тонни – те, що треба.

Ціни домкратів з великою вантажопідйомністю

Домкрати для вантажних автомобілів – не найдешевше задоволення. На нашому сайті представлені домкрати 32т від 1393 грн. Це, наприклад, модель від україно-польського виробника Winso https://lido.ua/ua/domkrat-gidravlichnii-teleskopichnii-winso-32t. На ринку виробник з’явився не так давно, проте вже завоював міцні позиції. 

Висота «дорожнього просвіту»

Один з важливих факторів вибору домкрату – кліренс або висота дорожнього просвіту. У вантажних авто кліренс в середньому від 20 см. У нас ви знайдете домкрати для вантажівок з кліренсом від 195 мм, наприклад, гідравлічний домкрат від відомого та перевіреного часом виробника Белавто https://lido.ua/ua/domkrat-gidravlichnii-butilochnii-belavto-32t. Якщо ви шукаєте якісний домкрат, який служитиме вам десятки років, Белавто - кращий вибір.

Також не забувайте враховувати, що кліренс вантажної частини й кабінки водія може різнитися. Обирайте варіант домкрату зі значною висотою підйому.

Висота підйому домкратів 32 т

Висота підйому це теж одна з важливих характеристик. Якщо її підібрати неправильно, від домкрата не буде ніякої користі, а заміна колеса або ремонт стануть проблемою. В нашому інтернет-магазині ви можете обрати домкрат 32 т з висотою підйому від 325 мм. Оптимальний варіант за співвідношенням кліренс/висота підйому – вже згадуваний Белавто (кліренс 195 мм, висота підйому 225 мм, вантажопідйомність 32 т).

Виникли питання?

Якщо ви довго не можете визначитись з вибором або сумніваєтесь в його правильності, зверніться до наших консультантів. Вони нададуть професійну, кваліфіковану консультацію та допоможуть обрати оптимальний для вас варіант домкрату 32т. Також наша компанія здійснює доставку по всій Україні будь-яким зручним для вас перевізником.