Інші

Знайдено: 1 - 1 серед 2 товари
Номер: W148
 

Засіб для очищення ланцюгів аерозоль К2 напівсинтетична олія, призначена для обробки будь-яких ланцюгів та з'єднань ланкових механізмів. Характеризується сумісністю з усіма типами металів. Безпечно у використанні. Має високу концентрацію діючих речовин, за рахунок чого працює швидко та якісно.

Властивості та переваги

Ефективно видаляє дорожні забруднення, пил, пісок, жир, сліди старого мастила, смоли та лаку. Легко проникає у важкодоступні місця та очищає їх. Випаровується в короткі терміни, не надає негативного впливу на сальники та ущільнювачі. Захищає ланки з'єднань від корозування. Після застосування залишає міцну тонку плівку, яка протистоїть вібраціям, ударним навантаженням та дії атмосферних опадів.

186грн.
Номер: 0461487
 
Розчинник 646 Хімрезерв без прекурсорів – високоякісний розчинник для лакофарбових матеріалів, характеризується якісними розчинювальними властивостями. Містить в сумі менше 50% ацетону і толуолу, внаслідок чого не є прекурсором і не підлягає ліцензуванню.

Призначення: для розведення нітроемалей, нітролаків і нітрошпаклевок загального призначення.

Спосіб застосування: розчинник при перемішуванні додають невеликими порціями до лакофарбового матеріалу до отримання потрібної консистенції.

Склад: суміш летючих органічних речовин: кетонів, спиртів, ефірів, ароматичних вуглеводнів.

Умови безпечного використання, зберігання, утилізації: Роботи з ацетоном проводити з використанням засобів захисту рук і очей у добре провітрюваному приміщенні. Ацетон зберігати, транспортувати в щільно закритій тарі на відстані від пристроїв опалення та електричних приладів при температурі від мінус 40С до плюс 40 С, у місцях, недоступних для дітей. Берегти від впливу тепла і прямих сонячних променів. Після використання за призначенням пляшки з-під ацетону повинні бути ретельно закриті закупорювальними засобами і відправлені на побутове звалище.

Зроблено в Україні. Берегти від вогню!
81грн.