Інші

Знайдено: 1 - 1 серед 2 товари
Номер: W125
 

Аерозольний очисник контактів K2 Contact Spray - незамінний помічник у догляді за автомобілем. Продукт призначений для очищення електричних контактів, усунення корозії та видалення оксидів. Очищує та знежирює електричні деталі, такі як: свічки запалювання, вимикачі, кабелі, контакти, запобіжники, полегшує запалення, діє як антикорозійний засіб, захищає від вологи та окислення поверхні. Крім того, він запобігає втратам напруги, підвищує надійність електричної системи механічних транспортних засобів і захищає електричні елементи (кабелі, електричні контакти, виделки, з'єднання, запобіжники) від утворення сульфідів та окислення.

K2 Contact Spray забезпечує швидке та ефективне очищення, не залишає слідів та не ушкоджує поверхню. Очисник аерозольний контакт K2 Contact Spray 400 мл (W125) чудово справляється з завданнями будь-якого рівня складності і допоможе зберегти надійність і безпеку роботи електронних пристроїв автомобіля.

Характеристики:

  • Об'єм балона: 400 мл
  • Тип: аерозольний
  • Застосування: для очищення електричних контактів автомобіля
  • Особливості: швидке та ефективне очищення, не залишає слідів та не ушкоджує поверхню
  • Призначення: усунення корозії та видалення оксидів на контактах
  • Універсальність: підходить для різних видів обладнання
140грн.
Номер: 86989
 
Розчинник характеризується якісними розчинними властивостями для лакофарбових матеріалів. Містить в сумі менше 50% ацетону і толуолу, внаслідок чого не є прекурсором і не підлягає ліцензуванню.

Призначення: для розведення нітроемалей, нітролаків, а також лакофарбових матеріалів на нитроалкидних, алкідних і гліфталевих основи.

Спосіб застосування: розчинник при перемішуванні додають невеликими порціями до лакофарбового матеріалу до отримання потрібної консистенції.

Умови безпечного використання, зберігання, утилізація: Роботи з розчинником проводити з використанням засобів захисту рук, очей у добре провітрюваному приміщенні. Розчинник зберігати, транспортувати в щільно закритій тарі подалі від приладів опалення та електричних приладів при температурі від мінус 40 ° С до плюс 40 ° С. Берегти від впливу тепла і прямих сонячних променів. Після використання за призначенням пляшки з-під розчинника повинні бути щільно закриті укупорнимы засобами і відправку на побутове звалище.

Склад: суміш летючих органічних речовин: спиртів, ефірів, ароматичних вуглеводнів.

Берегти від вогню! Зроблено в Україні.
67грн.