Мінеральні автомобільні масла

Знайдено: 1 - 8 серед 9 товарів
Номер: 0015227
 

Mobil Super 1000 10W-40 - високоякісне мінеральне всесезонне моторне масло, розроблене для забезпечення високого рівня захисту та ефективної роботи двигунів легкових автомобілів. Склад масла Mobil Super 1000 X1 гарантує тривалий рівень захисту в порівнянні з мінеральними і напівсинтетичними маслами.

Рекомендується використовувати ці масла при експлуатації автомобіля в умовах частих підвищених навантажень, коли воно здатне забезпечувати додатковий захист для перевантаженого двигуна. Рекомендується практично для всіх типів бензинових і дизельних двигунів у звичайних умовах експлуатації легкових автомобілів, позашляховиків, мікроавтобусів і легких вантажівок.

Специфікації та допуски:

API SL,SJ,CF
ACEA A3,B3
VW 501 01/505 00, MB 229.1

180грн.
Номер: XFMF1L
 

Мінеральна олія 15W-40 підходить для автомобілів з бензиновими та дизельними двигунами, у тому числі з упорскуванням палива, багатоклапанними та з турбонаддувом.

Специфікації

Comma рекомендує використовувати цей продукт у таких випадках: MB 228.1, MB 229.1; VW 50101, VW 50500; ACEA A3/B3; API SL CF CG-4

325грн.
309грн.
Номер: 386401
 

Спеціально розроблено для автомобілів з дизельними і турбодизельними двигунами, бензиновими з інжектором і каталітичним конвертором.
Сумісне з усіма видами палива: етилований і неетилований бензин, дизельне паливо, скраплений газ.

У структурі масла є комплекс надійних присадок, за допомогою яких масло ефективно захищає від утворення корозії, іржі. Також це масло відрізняється високим рівнем стабільності проти окислення.
За допомогою надійної масляної плівки, яку утворює масло на металевих поверхнях воно ефективно захищає елементи двигуна від зносу.

Дане моторне масло добре зарекомендувало себе в умовах роботи при важких навантаженнях і підвищених температурах.
При мінусових температурних показниках зберігається прокачуваємість і плинність, а при високих плюсових стабільна масляна плівка.
Енергозберігаючі властивості масла сприяють більш ефективному і економному його використанню.
Також моторне масло відрізняється хорошими миючими властивостями, мінімізує рівень появи відкладень, підтримує двигун в чистоті.

Переваги масла: комплексний і надійний захист двигуна в широкому діапазоні навантажень, відмінна теплопровідність, хороші експлуатаційні показники, прекрасні в'язкісно-температурні властивості.

Класифікація ACEA: A3/B3
Класифікація API: CF, SL
Допуск Mercedes Benz, Chrysler, Dodge, Jeep: МВ 229.1

313грн.
Номер: 0162843
 

VipOil Professional 15W40 застосовується для бензинових, дизельних і двигунів на скрапленому газі легкових і малих вантажних автомобілів із турбонаддувом і без. Забезпечує надійний захист двигуна навіть у важких умовах експлуатації.

VipOil Professional 15W40 — це всесезонна моторна олива, яка виготовляється з високоочищених мінеральних базових олив і збалансованого пакета присадок (мийно-диспергувальних, антиокисних, протизношувальних, антикорозійних, протипінних, присадок, що знижують температуру застигання).

Специфікації API: SG/CD

157грн.
Номер: D3 1L 15W-40 TURBO DIESEL
 
EVO TURBO DIESEL D3 15W-40 - мінеральне дизельне моторне масло. Призначено для дизельних двигунів пасажирського і легкого комерційного автотранспорту, спецтехніки, генераторів, комбінованих типів обладнання, з турбонаддувом і без. Перевищує вимоги автовиробників. Специфікації і допуски: API CF, ACEA B3, VW 505.00, MB 229.1
219грн.
Номер: E3 1L 15W-40
 
EVO Е3 15W-40 - універсальне мінеральне моторне масло. Призначене для бензинових двигунів пасажирського і легкого комерційного транспорту. Подходить також для застосування в дизельних двигунах. Перевищує вимоги автовиробників. Специфікації і допуски: API SL/CF; ACEA A3/B3; MB 229.1, VW 501.01/505.00.
218грн.
Номер: 8300110
 

Це дуже високоякісне мінеральне мало з чудовими характеристиками. Воно було модернізовано, щоб відповідати та перевищувати вимоги ACEA A3/B4-08. Воно підходить для більшості 4-тактних бензинових та дизельних двигунів легкових автомобілів, а також легких вантажівок.

Застосування:

  • 4-тактні бензинові двигуни легкових автомобілів (багатоклапанні, з турбонаддувом тощо);
  • 4-тактні дизельні двигуни з турбонаддувом або без нього;
  • висока сумісність із біодизельним паливом доведена великими польовими випробуваннями.
    • Характеристики:

      • Комплексний захист двигуна: чистота та захист двигуна.
      • Продуктивність: Надійний склад масла забезпечує чистоту двигуна, знижує окислення та захищає від утворень осаду, сажі та нагару на поршні.
      • Масло має достатню плинність при низьких температурах і стійку в'язкість при високих температурах.
        • Специфікації та допуски:

          ACEA: A3/B3-10
          ACEA: A3/B4-08
          API: SL/CF

          ОЕМ:
          Fiat 9.55535-D2, Fiat 9.55535-G2
          Mercedes-Benz MB 229.1
          Peugeot, Citroen PSA B71 2295
          VAG (VW, Audi, Seat, Skoda) VW 501 01, VW 505 00

          Тип двигуна: Бензин, Дизель

210грн.
Номер: 156A3C
 
Всесезонне моторне масло на мінеральній основі. Castrol GTX - одне з найпопулярніших моторних масел в світі. Розроблено для щоденного захисту двигуна Вашого автомобіля, особливо при високих робочих температурах. Чому такий захист важливий? Режим руху в пробках (старт - стоп) знижує здатність традиційних масел оберігати двигун від зносу, а значить сприяє скороченню терміну служби двигуна. Протестовано і схвалено по класифікаціях Асоціації європейських виготівників автомобілів (ACEA) і Американського інституту нафти (API). Схвалено по специфікаціях Volkswagen і Mercedes-Benz. Castrol GTX 15W-40 A3/B3 призначене для використання в бензинових і дизельних двигунах автомобілів, де виробник техніки рекомендує масла класифікацій ACEA A3/B3 або API SL/CF класу в'язкості по SAE 15W-40. Основні переваги: Castrol GTX забезпечує вищу міру захисту двигуна: На 50% перевищує жорсткі вимоги стандарту Асоціації європейських виробників автомобілів (ACEA) по захисту від високотемпературного зносу. Високі температури в двигуні сприяють окисленню масла і можуть привести до його деструкції. Протестоване в суворіших умовах при температурі 155 °С, GTX показало чудові результати по захисту від термічного руйнування і стабільності в'язкості. Особливість міського режиму руху (старт - стоп) - це утворення небезпечних шламових відкладень в двигуні. Шлам може заблокувати масляні канали і фільтри, перешкоджаючи подачі масла до пар тертя. Castrol GTX забезпечує чистоту, надійний захист і охолоджування двигуна завдяки високоякісним базовим маслам, що підтверджено промисловими випробуваннями на стійкість до утворення шлаку. Допуски і специфікації: ACEA A3/B3 API SL/CF MB-Approval 229.1, VW 505 00;
0грн.