Мінеральні автомобільні масла

Знайдено: 1 - 5 серед 6 товарів
Номер: 15B825
 

Castrol VECTON 15W-40 CI-4/E7 - моторна олія на мінеральній основі для дизельних двигунів важконавантаженої техніки, створена з використанням передових технологій виробництва мастильних матеріалів для забезпечення більш тривалого ефективного терміну служби олії.

Підходить для використання у високооборотних 4-тактних дизельних двигунах, що використовують паливо різного рівня якості. Також сумісна з дизельними двигунами із системою рециркуляції відпрацьованих газів (EGR).

Castrol VECTON 15W-40 CI-4/E7 з технологією “System Pro” забезпечує покращення експлуатаційних характеристик олії аж до 45%, протистоїть деградації мастильного матеріалу, а також адаптується до вищих робочих температур для збільшення ефективного терміну служби олії, що дає вам впевненість у використанні з максимальними інтервалами заміни.

Всі масла Castrol VECTON сертифіковані як нейтральні по відношенню до СО2 відповідно до міжнародного стандарту PAS2060.

Нові технології, що використовуються в сучасних двигунах вантажних автомобілів, збільшують їх крутний момент до 30%, проте при цьому зростають робочі температури та тиск у двигуні. Це збільшує навантаження на моторне масло, прискорюючи його руйнування та знижуючи ресурс. Castrol VECTON 15W-40 CI-4/E7 з технологією “System Pro”, яка забезпечує додатковий резерв експлуатаційних характеристик та протистоїть руйнуванню олії завдяки:

  • боротьбі з окисленням олії та відкладеннями;
  • нейтралізації шкідливих кислот;
  • стабільність в'язкісних показників.

Переваги

Сучасні двигуни працюють у умовах, що постійно змінюються, які впливають на ефективність їх роботи. Castrol Vecton 15W-40 з технологією System 5 адаптується до цих змін, дозволяючи максимально реалізувати такі ключові експлуатаційні характеристики:

  • споживання палива: протистоїть підвищенню в'язкості олії, зберігаючи оптимальну витрату пального;
  • витрата масла: запобігає утворенню відкладень на поршні, знижуючи споживання мастильного матеріалу;
  • інтервали заміни масла: ефективно нейтралізує забруднення, сприяючи збільшенню інтервалів між сервісним обслуговуванням;
  • деталей: захищає від зносу та корозії металеві пари тертя, продовжуючи термін служби компонентів двигуна;
  • потужність: протидіє агломерації сажі, не допускаючи погіршення ефективності роботи двигуна протягом усього терміну між замінами масла.

Специфікації та допуски:

ACEA E7
API CI-4
DHD-1
CAT ECF-2
Cummins CES 20.076, 20.077, 20.078
Mack EO-M Plus, EO-N
MAN M 3275-1
MB-Approval 228.3
RVI RLD-2
Volvo VDS 3

29 369грн.
Номер: 15B785
 

Castrol CRB Multi 15W-40 CH-4 - універсальна моторна олія для широкого діапазону комерційного та важкого транспорту старшого покоління. Олія розроблена, щоб забезпечити тривалий та справний життєвий цикл двигуна, і надати вам впевненості, що ваш дизельний двигун залишатиметься захищеним за будь-яких умов керування.

Олія рекомендується для використання у BS I та BS II турбованих вантажівках, тракторах, мікроавтобусах та позашляховиках, де потрібен продукт класу API CH-4.

Castrol CRB Multi 15W-40 CH-4 - універсальна моторна олія, яка допомагає тримати двигун чистіше завдяки захисту від згущення олії та утворення скупчень відкладень на критично важливих ділянках двигуна.

Особливості:

  • Захист від згущення масла та утворення відкладень на критично важливих ділянках двигуна.
  • Захист від зносу та відкладень.
  • Зниження витрат на технічне обслуговування та менший час простою завдяки кращому захисту двигуна.

Специфікації та допуски: API CH-4

47 810грн.
Номер: 15553C
 

Сучасне моторне масло на вдосконаленій мінеральній основі для цілорічного застосування у важких дизельних двигунах, не оснащених системами рециркуляції відпрацьованих газів EGR та сажовими фільтрами DPF із видатними для свого класу характеристиками та високоефективним пакетом присадок.

Завдяки формулі Aral XMF (eXtraMotorSchutzFormel), забезпечує надійний захист двигуна, ефективно протидіє утворенню відкладень у важких умовах, в тому числі в міському циклі та режимі старт-стоп. Має резерв для реалізації подовжених інтервалів заміни.

Не рекомендується до застосування у двигунах, оснащених сажовими фільтрами, бензинових двигунах, а також дизельних двигунах малотоннажних комерційних автомобілів, якщо інше не передбачено виробником.

Для автомобілів, оснащених сажовими фільтрами, рекомендуємо звернути увагу на Aral MegaTurboral LA 10W-40, Aral SuperTurboral LA 5W-30. Для легкомоторної групи, а також легкої комерційної техніки, рекомендуємо звернути увагу на серію Aral Tronic.

Специфікації і допуски:

ACEA E3; E5; E7; API CI-4/SL
Volvo VDS-2; MAN M 3275-1
MB 228.3 / 229.1 / 235.28
Caterpillar ECF-2
Cummins CES 20076
CES 20077
Renault RVI RLD-2

0грн.
Номер: 0050753
 

Масло моторне, дизельне Mobil Delvac MX 15W-40 - це високоякісне масло для дизельних двигунів, яке забезпечує відмінне змащення сучасних дизельних двигунів і подовжує термін їх служби. Як результат, цей продукт відповідає або перевищує специфікації практично всіх великих європейських і американських виробників двигунів. Його високі експлуатаційні властивості підтверджені на практиці при експлуатаційних випробуваннях, які проводилися в різних умовах, у тому числі і в змішаних парках.

Передовий складу даного масла забезпечує виняткові робочі властивості як у сучасних вимогливих дизелях з низьким рівнем викидів, так і більш старих, що працюють як на малосірчистому, так і на високосірчистому пальному. Mobil Delvac MX 15W-40 об'єднує в собі суміш високоякісних базових масел з прогресивною системою присадок для підвищеного протидії загустынню масла внаслідок накопичення сажі та дії високих температур, а також для забезпечення виняткового захисту від окислення, корозії та утворення високотемпературних лакових відкладень.

Особливості та переваги:

Потужні дизельні двигуни з низьким рівнем викидів значно підвищують вимоги до моторних масел. Зменшення робочих проміжків двигунів призводить до зниження витрати масла і, відповідно, пакет присадок масла освіжається рідше, так як зменшується кількість масла на доливку. Внаслідок наближення до камери згоряння через вище розташування поршневих кілець масло піддається впливу більш високої температури, що підвищує теплове навантаження на масло. Більш високий тиск вприску пального й застосування пізнішого вприску підвищують ефективність згоряння, а отже, робочу температуру двигуна, а також призводять до збільшення потрапляння в масло сажових частинок, що утворюються в процесі згоряння.

Mobil Delvac MX 15W-40 виготовляється на основі високоякісних базових масел з відмінно збалансованою системою присадок для забезпечення оптимальної працездатності сучасних дизельних і бензинових двигунів, а також старіших серій.

Допуски

MB 228.3/229.1;
MAN - M3275;
Volvo - VDS-3 / VDS-2;
Renault (RVI) - RLD;
Scania - LDF;
Cummins - CES 20078/20077/20076;
Mack - EO-M Plus;
Caterpillar ECF-1

39 647грн.
Номер: 15B687
 

Castrol VECTON 15W-40 CJ-4/E9 – моторна олія на мінеральній основі для дизельних двигунів комерційної техніки, створена з використанням передових технологій виробництва мастильних матеріалів для забезпечення більш тривалого ефективного терміну служби олії.

Розроблено для використання в потужних 4-тактних дизельних двигунах, оснащених системою рециркуляції відпрацьованих газів EGR, і може бути використане в двигунах із встановленими новітніми системами очищення відпрацьованих газів, таких як DPF, DOC та/або SCR.

Castrol VECTON 15W-40 CJ-4/E9 з технологією "System Pro" забезпечує покращення експлуатаційних характеристик олії аж до 45%*, протистоїть деградації мастильного матеріалу, а також адаптується до вищих робочих температур для збільшення ефективного терміну служби, що дає вам впевненість у надійному захисті деталей двигуна при експлуатації техніки в умовах максимальних інтервалів заміни олії.

Нові технології, що використовуються в сучасних двигунах вантажних автомобілів, збільшують їх крутний момент до 30%, проте при цьому зростають робочі температури та тиск у двигуні. Це збільшує навантаження на моторне масло, прискорюючи його руйнування та знижуючи ресурс. Castrol VECTON 15W-40 CJ-4/E9 з технологією “System Pro”, яка забезпечує додатковий резерв експлуатаційних характеристик та протистоїть деградації олії завдяки наступним факторам:

  • протидія окисленню олії та утворенню відкладень;
  • нейтралізація шкідливих кислот;
  • підтримка в'язкості.

*У порівнянні з вимогами галузевих стандартів API та ACEA, а також на підставі випробувань, проведених на 81% масел сімейства Castrol VECTON, реалізованих протягом 12 місяців аж до березня 2017р.

Специфікації та допуски:

ACEA E9
API SL/CJ-4
JASO DH-2
CAT ECF-3
CES – 20.081
DDC Powerguard 93K218
Mack EO-O Premium Plus
MB-Approval 228.31
RVI RLD-3
Volvo VDS 4
Cummins CES 20081
MAN M 3575

0грн.
Номер: 327208
 

Мінеральна моторне масло для цілорічного використання змішаного вантажного автопарку. Стабільне під час максимальних навантажень. Захищає від окислення і має високі експлуатаційні характеристики.

Рекомендується для підприємств з важкими умовами роботи. Рекомендовано для подовжених інтервалів пробігу (за рекомендацією автовиробника). Використовується в бензинових та дизельних двигунах (без PD, WIV, DPF). Перевищує вимоги ЄВРО 3.

Специфікації: Е7, Е5, Е3;
A3, B4;
API CI-4/CH/SL;
Global DHD-1 SHPD.

Відповідає: MB 228.3; MB 229.1;
MAN M 3275;
VOLVO VDS 3;
RENAULT RVI RLD/RLD-2;
MTU TYP 2;
MTU DDC BR 2000 та 4000;
MACK EO-M PLUS;
CUMMINS CES 20071/-2/-6/-7/-8;
CATERPILLAR ECF-a та ECF-2;
ZF TE-ML 07C;
VOITH RETARDER TYP A.

33 375грн.