Трансмісійні масла для МКПП + міст

Знайдено: 1 - 4 серед 5 товарів
Номер: 8306457
 
Специфікації і допуски:
API GL-5
MIL MIL-L-2105 C, MIL-L-2105 D
ZF TE-ML-05A, TE-ML-07A, TE-ML-12E, TE-ML-16B, TE-ML-16C, TE-ML-17B, TE-ML-19B
OEM MAN 342 M1, 342 M2
Призначення: МКПП
Основа: мінеральна
12 433грн.
Номер: 823404
 

Високотехнологічне трансмісійне масло Motul Motylgear 75W-80 розроблено спеціально для коробок передач з утрудненим перемиканням. Призначено для механічних трансмісій, коробок передач і гіпоїдних мостів не мають автоблокування, а також синхронізованих і несинхронізованих коробок перемикання передач. Повністю сумісний із існуючими в конструкції трансмісії еластомерами і кольоровими металами. Відповідає категоріям якості API GL4 і GL5 / MIL-L-2105D.

Характеристики трансмісійного масла

  • Ефективно зменшує тертя завдяки підвищеним змащує властивостями;
  • Максимально спрощує перемикання передач в умовах сильного морозу;
  • Сприяє зниженню шуму і вібрації під час роботи трансмісії;
  • Містить мінеральні елементи і високоякісні присадки для забезпечення оптимальної роботи всіх механізмів;
  • Motul Motylgear 75W-80 утворює стійку масляну плівку, що не втрачає своїх властивостей навіть під впливом високих температур;
  • Може витримати зверх тиск;
  • Має постійну в'язкість;
  • Надає протизносні та антикорозійне дію;
  • Володіє низьким коефіцієнтом спінювання.
23 643грн.
Номер: 15D8BA
 

Castrol Transmax Universal LL 80W-90, розроблений з використанням технології “Smooth Drive Technology”, має чудову термічну стабільність і стійкість до окислення. Ефективно знижує робочу температуру агрегату та захищає деталі від піттингу. Розробка "Smooth Drive Technology" дозволяє продовжити термін служби вузлів трансмісії.

Застосування

Має схвалення автовиробників. Може використовуватись у синхронізованих коробках передач, у яких допускається експлуатація рідин категорій API GL-4 або API GL-5.

Переваги

  • Один продукт для коробок передач, диференціалів та головних передач, що знижує витрати на зберігання та ризик неправильного використання.
  • Висока температурна стабільність забезпечує покращені робочі характеристики та можливість подовження сервісних інтервалів.
  • Доведена ефективність у вирішенні проблем роботи диференціалів у тяжких умовах жаркого клімату.
  • Оптимальні умови роботи синхронізаторів забезпечують плавне перемикання у всіх температурних режимах.
  • Висока стійкість до зсуву дозволяє підтримувати характеристики масла на належному рівні протягом усього інтервалу сервісу.
  • Чудовий захист від зношування, особливо при високих температурах, збільшує термін служби компонентів, знижуючи експлуатаційні витрати.
0грн.
Номер: 317004
 

Трансмісійна олива для коробок перемикання передач Technosynthese

Рекомендується використання в шумних коробках перемикання передач і/чи з важким перемикання. Призначена для всіх механічних трансмісій, синхронізованих чи несинхронізованих коробок перемикання передач, коробка передач/диференціал, коробок відбору потужності і гіпоїдних диференціалів без самоблокування.

Специфікації та допуски:
API GL-4/ GL-5
MIL-L-2105D

Олива витримає екстремальні тиски для ефективнішого захисту. Підсилена синтетичною основою для високої стійкості за високих температур і збільшення терміну експлуатації. У відповідності з оновленим стандартом SAE J306 в липні 1998 року олива залишається в класі в’язкості 90 після 20 годин KRL випробувань на зсув. Клас в’язкості 90 забезпечує високу стійкість оливної плівки до підвищених температур і/чи знижує рівень шумності трансмісії. Зберігає в’язкість за низьких температур, що забезпечує надійну роботу коробки перемикання передач. Забезпечує плавне перемикання передач. Сумісна з усіма конструкційними матеріалами, в тому числі з кольоровими мателами, які використовуються в трансмісіях. Володіє антикорозійними і антипінними властивостями.

22 616грн.