Трансмісійні масла для МКПП + міст

Знайдено: 1 - 4 серед 5 товарів
Номер: 8304200
 
Це напівсинтетичний мастильний матеріал, створений на основі ретельно відібраних базових масел високого ступеня очищення. Це високоефективне трансмісійне масло для всіх диференціалів, включаючи самоблокувалися. Воно має високу в'язкість при різних температурах і дуже високою плинністю при низьких температурах.

Специфікації і допуски:
API GL-5;
BMW MSP/A;
MIL MIL-L-2105 C;
MIL MIL-L-2105 D
603грн.
Номер: 823501
 

Трансмісійна олива для диференціалів обмеженого тертя, які інтегровані або неінтегровані в коробку перемикання передач 100% синтетика – естерова основа.

Спеціально розроблена для коробок перемикання передач спортивних автомобілів: speedway, rally, raid… Призначена для всіх гіпоїдних диференціалів з системами обмеженого тертя, коробок перемикання передач з інтегрованим диференціалом обмеженого тертя, механічних трансмісій, синхронізованих чи несинхронізованих коробок перемикання передач, коробок відбору потужності із самоблокування, які працюють при високих навантаженнях і низьких швидкостях обертаннях чи при помірних навантаженнях і високих швидкостях обертання.

Специфікації та допуски:

  • API GL5
  • MUGEN Le Mans 24H
  • HEWLAND та X-TRAC Japanese GT

100% синтетична олива. Володіє високою стійкістю оливної плівки при високих тисках. Мастильні властивості оливи максимально підвищенні для зменшення тертя і зношування. Висока термічна стабільність. Збільшує термін безвідмовної роботи механізму. Модифікатор тертя дозволяє зменшити шумність роботи агрегату і запобігти «схвачування» металу в диференціалах обмеженого тертя. 0% втрат на зсув при високих навантаженнях. Оливна плівка не пошкоджується навіть в самих важких умовах.

У відповідності з оновленим стандартом SAE J306 (липень1998 рік) олива залишається в класі в’язкості 140 після 20 годин KRL випробувань на зсув. Високі експлуатаційні характеристики знижують коефіцієнт тертя і зношування. Клас в’язкості 140 забезпечує високу стійкість оливної плівки при підвищених температурах і/чи знизити рівень шумності трансмісії. Полегшує перемикання передач, коли коробка передач ще холодна. Забезпечує плавність і легкість перемикання передач. Сумісна з усіма конструкційними матеріалами, в тому числі з кольоровими металами, які використовуються в трансмісіях. Володіє антикорозійними і антипінними властивостями.

1 118грн.
Номер: 194750
 
Синтетичний мастильний матеріал для механічних коробок передач, мостів, диференціалів в умовах найбільш високих навантажень. Особливо рекомендується в тих випадках, коли необхідно легке перемикання передач при низьких температурах і стабільна робота - при високих температурах. Специфікації і допуски:
API: GL-5;
SCANIA: STO 1.0;
RENAULT
355грн.
Номер: 1543CD
 
Повністю синтетичне масло для використання як у звичайних диференціалах, так і диференціалах підвищеного тертя. Масло продемонструвало видатні характеристики в диференціалах підвищеного тертя гоночних автомобілів. Схвалено для використання в дифференциалах підвищеного тертя автомобілів BMW M Series і Mercedes Benz AMG. Особливості та переваги: Знижує рівень шуму і вібрації. Завдяки високій стійкості до зрушення характеристики масла зберігаються протягом всього терміну служби. Виняткова стабільність при високій температурі продовжує термін служби компонентів моста і самого масла. Забезпечує ефективний захист в умовах високих навантажень і запобігає пошкодженню компонентів трансмісії. Захист деталей при початку руху забезпечується відмінною текучістю масла при низьких температурах. Специфікації: APi GL-5; MB-Approval 235.61; ZF TE ML 05D, 12D, 16G, 21D; Дифференціали підвищеного тертя BMW LS; Рекомендовано для використання в дифференціалах підвищеного тертя nissan GTr
583грн.