Очищувачі дисків

Знайдено: 1 - 1 серед 2 товари
Номер: NX05151
 
Професійний концентрований кислотний засіб преміум класу для миття колісних дисків та інших виробів з легких сплавів. Швидко і ефективно видаляє стійкі забруднення, пил від гальмівних колодок, іржу, солі, сажу, сліди нафтопродуктів, смоли та інші дорожні забруднення. Не ушкоджує хромовані диски.
582грн.
Номер: G165
 

Універсальний засіб для чищення, призначений для усунення з поверхні дисків і ковпаків навіть найстійкіших забруднень. Захищає оброблені деталі від корозії та іржавіння. Реалізується у формі спрею зі зручним розпилювачем, який у комплексі з високоефективними складовими забезпечує економічну витрату очищувача.

Властивості
Спрей безпечний для сталевих, титанових, хромованих, алюмінієвих та пластикових поверхонь. Видаляє бітум, дорожні реагенти, бруд, біосліди комах та клейкі бруньки дерев.

Очисник дисків і ковпаків K2 Roton під час експлуатації набуває темно-червоного кольору, створюючи тим самим ефект коліс, що кровоточать. Поява цього ефекту свідчить про необхідність змити засіб з обробленої поверхні.

Застосування
Вміст флакона струшують, після чого розпорошують на диски і залишають на три хвилини. Засіб змивають, не допускаючи його висихання на деталях. Для особливо забруднених ділянок можна використовувати потік води під тиском або щітку.

809грн.