Очищувачі дисків

Знайдено: 1 - 1 серед 2 товари
Номер: 875004
 

Winso Wheel Cleaner 875004 750мл це спеціальний очищувач преміального класу, розроблений спеціально для догляду за колісними дисками автомобілів. Ефективно і швидко усуває навіть найскладніші забруднення, включаючи плями бітуму, сліди масел і гальмівних рідин, продукти зносу гальмівних колодок, засохлий бруд як з гладких поверхонь диска, так і з важкодоступних місць або подряпин, забезпечуючи ідеальну чистоту.

Winso Wheel Cleaner 875004 750мл відновлює первинну насиченість кольору диска і надає йому гарний блиск, покращуючи візуальну привабливість. Універсально підходить для всіх видів автомобільних дисків: легкосплавних, сталевих і забарвлених.

Winso Wheel Cleaner 875004 750мл є безпечним для автомобільних покришок, ковпаків та інших пластмасових або гумових елементів.

Переваги:

  • Якісно усуває навіть застарілі плями.
  • Повертає первинний колір і насиченість забарвлення диска.
  • Надає гарний глянсовий блиск.
  • Наділяє диски антистатичними властивостями і мінімізує налипання пилу.
  • Підходить для всіх видів автомобільних дисків.

Застосування:

Нанести очищувач на забруднену поверхню диска і почекати 20-40 секунд для активації діючої речовини, після чого видалити залишки засобу водою або серветкою.

76грн.
Номер: NX75004
 

Очищувач дисків NOWAX (NX 75004) 750 мл.

Очищувач дисків NOWAX - це високоактивний засіб, що легко і ефективно видаляє пил від гальмівних колодок і масляну дорожню бруд. Без зусиль очищає диски всіх типів, включаючи забарвлені і нефарбовані з легких сплавів, надаючи поверхні доглянутий вигляд і захисне покриття. Безпечний для покришок.

Спосіб застосування:
Попередньо змийте з коліс пухку бруд чистою водою під тиском. Добре струсіть флакон. Рівномірно нанесіть очищувач з відстані 15-20 см. Витримайте на поверхні не більше 2 хвилин для вбирання кошти. Розітріть очищувач щіткою або губкою по поверхні диска. Змийте чистою водою під тиском, протріть серветкою з мікрофібри і дайте висохнути.

Попередження:
Може викликати подразнення очей і шкіри. При попаданні в очі - ретельно промити їх чистою водою і, при необхідності, звернутися до лікаря. При попаданні на шкіру, змити водою з милом. Не вдихати випари. Чи не ковтати, при потраплянні в організм зверніться за медичною допомогою. Берегти від дітей!

Термін придатності:
5 років від дати виробництва за умови дотримання правил зберігання та цілісності упаковки. Зберігати в сухому приміщенні при температурах від + 5 ° С до + 35 ° С. Берегти від замерзання.

119грн.